ممنون جالبه ولی قدیمی هم هست
سلام یه خبر بسیار جالب البته نمیدونم برای شما چقدر جالب باشه اما من واقعا هیجان زده شده و فکر کنم تا حالا همچین کاری انجام نشده
HIS AGP HD 4670باید دید وارد خواهد شد و با چه قیمتی ...
ممنون جالبه ولی قدیمی هم هست
سلام یه خبر بسیار جالب البته نمیدونم برای شما چقدر جالب باشه اما من واقعا هیجان زده شده و فکر کنم تا حالا همچین کاری انجام نشده
HIS AGP HD 4670باید دید وارد خواهد شد و با چه قیمتی ...
منظورت از agp اينكه رو مادربرد هاي agp گذاشته ميشه؟
بله.
اسلاتش AGP 8x هست و روی مادربرد های AGP 8x نصب میشه. (مادربرد های قدیمی)
به نظر من که خیلی ارزش نداره. مثلا قیمت جحدود 80 دلار میشه 100 هزار تومن!؟با پرد ازند ه های نسل قد یم و رمها و ... و کاهش بسیار محسوسش نسبت به همتای PCI E و.... زید به نظرم به صرفه نیست...اسلاتش AGP 8x هست و روی مادربرد های AGP 8x نصب میشه. (مادربرد های قدیمی)
درسته.
اصلا سیستم های قدیمی توانایی کشش Game یا Application های سنگین رو ندارند.اکثرا هم که از رم های DDR I پشتیبانی میکنند .....
این کارت اصلا ارزش هزینه کردن نداره.
دوستان چه خبر از سري 300 انويديا ؟! آيا با همين نام قراره بياد ؟
کمپانی Club3D کارت گرافیک HD4890 را با یک Cooling قوی عرضه کرد.
ای کارت گرافیک دارای قدرت اورکلاکینگ بسیار بالایی هست.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط يه سوال:
سري 5000 ati و 300 انويديا كي عرضه ميشن؟
ايا اين سري 4000 و... ارزش خريدن رو داره يا بهتره منتظر كارت هاي جديد بشم؟
tAnQ
حرکت جالبی بودش.. هنوز سیستمهای بسیار زیادی وجود دارن که AGP استفاده میکنند و نشون میده ATi میخواد با این حرکتش سهم بازار کارتهای AGP را هم قبضه کنه..
با سیستمهای قدیمی زیاد سروکار دارم و سیستمهاییکه رم DDR-I میخورن اکثرن گرافیک AGP 4X را پشتیبانی میکنن و درصد کمیشون از 8X
سری 300 انویدیا در سه ماه چهارم 2009.. و سری 5000 ATi یه قدری زودتر از این..
ولی واسه وارد شدنش به بازار ایران تا حوالی کریسمس باید حساب کنی.. اگه کارتی داری که میتوانی مدارا کنی صبر کنی بهتره چونکه اون زمان قیمت بهترین سریهای GTX2xx هم شکسته میشود
Last edited by 4ve30n4; 23-07-2009 at 12:21.
تا اونجایی که ما میدونیدم اکثر سیستم هایی که SD میخورند AGP 4x هستند!با سیستمهای قدیمی زیاد سروکار دارم و سیستمهاییکه رم DDR-I میخورن اکثرن گرافیک AGP 4X را پشتیبانی میکنن و درصد کمیشون از 8X
در کل اکثر مادربرد هایی که داخل بازار هستند AGP 8x هستند! (تقریبا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)