سلام دوستان
ممنون میشم ببینین اشکال این چندتا برنامه چیه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ممنون میشم ببینین اشکال این چندتا برنامه چیه؟
سلام
سال نوع مبارک
دوست عزیز قبل از هرچیز اینو بگم که کد ها به ترتیب اجرا می شوند
در فایل 10_Tafazole_Adad_Maghlub.CPPشما قبل از مقدار دهی متغیر A آن را در m کپی کرده اید که این عمل اگر هم خطا ندهد درست هم اجرا نخواهد شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تصحیح قسمت قرمز رنگ را حذف و در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید
در اینجا باز هم خطای قبلی اتفاق افتادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرفع مشکلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سومی از نظر من مشکلی نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چهارمی هم نداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنداشتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمانند مشکل قبلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل قبلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنداردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اینجا هم یک { اضافهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز نظر من که فکر کنم مشکلها فقط همین بود ولیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد ها را کامل گذاشتم که اگه مشکلی بود دوستان بگن
Last edited by MosaferJade; 22-03-2011 at 23:55.
به قسمت قرمز رنگ نگاه کنیدشما SHR را تعریف کرده اید ولی مقدار دهی نکرده ایدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و آن را با متغیر مقدار دهی شده در خط بعد مقایسه می کنید
خیلی ممنونم محبوبه جان؛
مثل اینکه یه مشکل داشتم و توی 5 تاش تکرار کردم!
=
هنوز توی 4 تای باقی مونده مشکل دارم.
توی این یکی:
میخوام ب م م دو عدد رو چاپ کنه. وقتی دوتا عدد میدم که یکی بر دیگری بخش پذیره، درست چاپ میکنه. اما مشکلم توی حالتهای دیگه س.
میدونم که توی قسمت while هام مشکل دارم. اون قسمتی که قرمز کردم میخوام باز تکرار بشه اما نمیدونم کجا و چطوری بذارمش.
===========
توی این یکی:
میخوام صدگان عدد رو چاپ کنه. وقتی عدد سه رقمی بهش میدم درست کار میکنه، اما وقتی تعداد رقم میره بالا، خراب میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم مشکل کجاس؟
=======
این یکی:
میخوام دهگان دو عدد رو جابجا کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمتی که قرمز کردم ارور میده که: Statement Is Missing
نمیدونم چرا؟
========
و توی این یکی هم:
میخوام دو عدد بگیره و ببینه اونی که رقم کمتر داره عینا توی اون یکی پیدا میشه یا نه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما هر مثالی میدم یه چیز میگه! یه بار دست جواب میده، یه بار یه عالمه خیر پشت هم میده و اکثرا هم اشتباه میکنه.
اینم نمیدونم مشکلش کجاس.
ممنون![]()
برنامه اوتون رو يه ذره تغيير دادم شد اين فكر كنم خيلي راحت بشه اين رو فهميد
#include<iostream.h>
#include<conio.h>
int main(){
int a,b,max,min,temp;
cin>>a>>b;
if(a>b){
max=a;
min=b;
}
else{
max=b;
min=a;
}
while(min!=0){
temp=max%min;
max=min;
min=temp;
}
cout<<max;
getch();
return 0;
}برنامه دوم مشكلي نداشت من امتحن كردم
در برنامه سوم
هر وقت اين خطا رو ديديد بدونيد انتهاي خط قبلي ; نگذاشتيد
برنامه چهارم هم يه راه حل ساده تر داره اما الان ساعت شش صبحه و من بيداره خوابم
در قسمت اول ارور بخاطر } ابتدایی و { انتهایی می باشد که نیازی به آن نیست ولی شما
استفاده کردید ( کلا پیشنهاد می کنم این خط (خط قرمز رنگ) را حذف کنید
دومی :اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر قسمت سوم همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر } ابتدایی و { انتهایی را حذف کنید مشکل حل می شودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمت آخر همبله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرطکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قرمز رنگ برقرار نباشد یک بار این عبارت چاپ می شود
(در خط سبز رنگ حتما باید یکی از { حذف شود )
موفق باشید
خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین
این علامت %= رو نخوندم، چه معنی میده؟اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شود
کد:
a%=1000;
این کارو هم کردم و حل نشد.بله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرط
موفق باشید
راه دیگه ای داره؟
به نام خدا
سلام
من یه بار این سوال رو پرسیدم
اگه این بار هم جواب نگرفتم دیگه اصرار نمیکنم
لطفاً لینککامپایلر ++c اپن سورس رو از سایت سورس فورج یا سایتی دیگه بدین ممنونم میشم
عبارتخیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتین
نقل قول:اگر در قسمت آبی رنگ کد زیر را بنویسید مشکلیان حل می شود
کد:
a%=1000;
این علامت %= رو نخوندم، چه معنی میده؟همان کدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا من گفتم که یک { اضافه گذاشته اید که باعث خطا می شودنقل قول:بله عبارت kheyr می تواند صفر 1،2،... بار به صورت تکراری چاپ شود و آن هم بخاطر این است که در حلقه واقع شده است و هرگاه شرط
موفق باشید
این کارو هم کردم و حل نشد.
راه دیگه ای داره؟
اما عبارت keyr همچنان تکرار خواهد شد چون درون حلقه می باشد
اگه پیدا کردی یه ندا هم به ما بدهمن یه بار این سوال رو پرسیدم
اگه این بار هم جواب نگرفتم دیگه اصرار نمیکنم
لطفاً لینککامپایلر ++c اپن سورس رو از سایت سورس فورج یا سایتی دیگه بدین ممنونم میشم
مرسی
کجا قرارش بدم تا درست کار کنه؟اما عبارت keyr همچنان تکرار خواهد شد چون درون حلقه می باشد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)