تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 70 اولاول ... 1151575859606162636465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 698

نام تاپيک: اولین 5 میگاپیکسلی نوکیا با فلاش زنون N82

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

این مقایسه ها فقط بین ان96 و ان95 8گیگ هست...یک موقع با ان95 معمولی اشتباه نکنید...

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

[quote=actooor;2105494]
    تازه پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8 این نشونه ی بالا تر بودنه ان95...
    [quote]

میشه این اعداد رو تو 5 تا پستت تکرار کردی توضیح بدی یعنی چه ؟؟

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

شما اینقد بیکاری میشینی پستای منو میشموری؟؟؟عزیز دلم شما مثل برادرمی...این گوشی ها پسر خالم نیستند که بخوام طرفداری کنم...من فقط نظرمو دادم...یک سری واقعیتو گفتم...من که بی احترامی به نظر و اعتقادادت شما نکردم...ولی باز می گم ببخشید...

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

دوست عزیز صفحه ی نمایش هر 2 گوشی یکی هست...پس نگو بزرگتره ه ه ه...
    مجهز به ----H TV broadcast receiver
    به درد ایران نمخوره...من نمیگم ما عقب موندها یم...این جو حاکم مارو عقب مونده کرده...
    باطریش قوی تره...
    این گوشی نمونه ی پیشرفته ی ان 81 هست...بهتر بود اسمشو میزاشتن ان86....
    نمونه ی بارز هر دو گوشی دوربینشو نه...که هر 2 تا گوشی 5 مگاپیکسلن...ان96 که 7 مگا پیکسل نیست که بتونه واقعا از ان95 8گیگ برتری داشته باشه...تازه پشت دوربین ان96 زده 5.2/2.8 ولی برای ان95 زده 5.6/2.8 این نشونه ی بالا تر بودنه ان95...
    نظر شخصی من در مورد رم اینه که 90 درصد ما بیزینس من و تاجر و و و و و....نیستیم که انقد رم لازم داشته باشیم...خبلی ها 2 همین 8گیگ موندن...نمیتونن پرش کنن....این بحث سلیقه ای....
    ...مدت زمان مکالمه در ان96 زده 3 ساعت 40 و220 ساعت استند بای...ولی ان95 8گیگ زده 5 ساعت و 280 ساعت استند ی...باز هم برتری ان95...
    دوست خوب من برتری یک گوشیو شما به چی میبینی دیگه؟؟؟به کلاس 32 بودنش؟؟؟یا رادیو اف امش؟؟؟عزیز من این طور چیزا اصلا به چشم نمیاد...
    من در مقایسه با N95 معمولی گفتم بزرگتره. وگرنه با N95 8GIG یک اندازه س.

در مورد ----H TV که میگی به درد ایران نمیخوره. اصلا صحبت ایران نیست. مگه به درد خوردن امکانات تو ایران تعیین کننده س ؟ من وقتی میگم N96 از N95 بهتره منظورم تو ایران نیست وگرنه تو ایران 1100 از هر دوی اینها به نظر من بهتره نسبت به قیمت و امکان استفاده از تجیهزاتش. من منظورم کلی بود. مثلا دو تا ماشین رو فرض کن که یکی حداکثر سرعتش 200 تاست و یکی دیگه 140 تا. حالا حداکثر سرعت مجاز 100 تا باشه. دلیل نمیشه برتری ماشین اولی رو نسبت به دومی نادیده بگیریم.

در مورد نامگذاری این گوشی تو همه سایتها به این نکته اشاره شده که این گوشی تلفیقی از N81 و N95 ...

در مورد دوربین که مطمئن هستم هیچ تفاوتی ندارن. حتی ممکنه نرم افزار دوربین N96 به خاطر جدید بودن پیشرفته تر هم باشه. در مورد اون اعداد و ارقام دقیق نمیدونم چیه فکر میکنم شعاع دید دوربین باشه یا فاصله کانونی لنز یه همچین چیزایی. در ضمن برای n73 هم 5.6/2.8 فکر نمیکنم اصلا فاکتور مهمی باشه تو رویو جی اس ام آرنا هم تو مشخصات دوربین ها مگاپیکسل جنس لنز و ... همه چیز ذکر شده جز این پس معلومه اهمیت زیادی نداره.

در مورد حافظه شما کاملا اشتباه میکنید. حداقل من یکی برام تجربه شده. من برای اولین بار کامپیوتر خریده بودم هارد 10 گیگابایتی داشتم که اوایل برام یه دنیا بود اما یه کمی که گذشت احساس کردم کمه. بعد هارد 80 گرفتم یعنی 8 برابر هارد اولی و با خودم میگفتم این دیگه پر نمیشه. اما با اومدن اینترنت پرسرعت و دانلود و دوربین دیجیتال و هندی کم دیجیتال و کپچرکارت و .... هارد 80 هم پر شد و الان رفتم یه 320 گیگ خریدم به اضافه 80 که کلا میشه 400 گیگا بایت. مطمئنم اینم یه روزی کم میاد. اتفاقا مردم عادی بیشتر به رم احتیاج دارن تا تاجر و بیزنس من چون اونها وقت سرخاروندن گوش کردن به موزیک و بازی و فیلم و ... ندارن. اما مردم بیکار مثل من باید تو گوشیشون کلی آهنگ و فیلم و ... باشه. به هر حال بازم همون مثال بالا که در مورد سرعت گفتم در اینجا هم صدق میکنه. ملاک حد استفاده ما نیست...

در مورد باطری حق با شماست. باطری ضعیفتری داره البته باید منتظر باشیم بیاد تا ببینیم چجوریه...

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مثل اینکه شما منظور منو خوب متوجه نشدین...
    من فقط یه سوال ساده پرسیدم همین!
    در مورد اون اعداد هم فکر کردم که اطلاعات دقیقتری دارین والا
    یکی فاصله کانونی هستش اون یکی میزان دید فقط من مقیاسشون
    رو نمیدونم همین

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

اقا چرا کل کل بیخود میکنید اخه مسلمه n96 از n95 8gb برتره شکی هم توش نیست هیچ ربطی هم به 8 gb یا 16 gb نداره که میگید اون فقط 8 gb بهش اضافه شده

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه اینقدر کل کل نکنید ؟
    یا حداقل تو تاپیک مربوطه بحث کنید مثلا اینجا تاپیک N82 هستش
    تو این دو صفحه اخر همش بحث بین N95 و N96 بوده!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

منم موافقم خواهشاً تمومش کنید ....

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من میگم نه N95 8gb به درد می خوره نه N96 فقط 1100 و 1110!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا کسی این ترفندی که من میم بلد نیست؟
    در ضمن مثلا من یک تم که توی Others میریزم نمی تونم با بلوتوث بفرستمش!!!!
    مشکل از کجاست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تمها با پسوند سیس جزو فایل های پروتکت هستند
    و باید با برنامه بفرستیشون با بلوتوث خود گوشی نمی فرسته
    برنا مه هایی مثل
    x-polre
    or send file
    or
    active file

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •