با این قیمت میتونی یه 8800gts بگیری
با این قیمت میتونی یه 8800gts بگیری
خب عرض شود که من امروز تنی چند در بازار رضا به سر همی بردندی و قیمت Inno و Gainward گرفتیدندی و نکات جالبی در ایننوها کشف کردندی!!!!
(تمامی مراحل این داستان حول و حوش کارت Inno3d 8800 GT میگرده.)
جریان از این قراره که من رفتم تو یه مغازه ای ، قیمت بگیرم. گقت چند قیمت داری؟
-280000
-از کجا؟
-همین بازار رضا
یه آقایی اونجا بود که مثلا رییس ایننوها بود. گفتش اینها 2 مدل فن داره. اونی که 280 هست فنش معمولیه ولی ما یه مدل دیگه داریم که فنش نمیدونم چی چیه 2900000 (یعنی فنش بهتره و از نظرهای دیگر هیچ فرقی نداره طبق گفته خودش)
من رفتم بازم گشتم و این تصاور رو دیدم.
ابتدا به این نکته پی بردم که فنها به 2 رنگ هستند. عده ای سیاه و عده ای سفید
این سیاهش:
اینم سفیدش:
نکته دوم این بود که ظاهرا فنهای سفید بزرگتر نیز میباشند.
اما!!!! پشت ویترین یه مغازه ای 2 تا جعبه از همین ایننوها گذاشته بود. بدین شکل:
اگر کمی تا قسمتی دقت کنید میبینید که در این نقطه این 2 کارت دارای نوشته های متفاوتی میباشند. یعنی یکی از جعبه ها یک حرف X در آخر اضافه داره و 00 از عدد 8800 کم.
خب حالا یه آدم خبره و اینکاره لازمه (که ماشالا ما اینجا 30 ، 40 تا داریم) تا واسه ما ته و توی این ماجرا رو در بیاره.بابان هستم از اخبار 20:30
نکته آخر هم اینکه یه آدم بلا نسبت شما گاگولی هم گفت اون سیاه ها قدیمیاشه. آخه کارتی که 2 ماهه اومده قدیمی و جدیدش چیه دیگه؟!؟!؟!
Last edited by yoosef_st; 19-02-2008 at 23:15.
کارتهایی که فنشون سفید هست و یکم بزرگتره، PCB شش لایه دارند. رنگ PCB هم آبی است.
کارتهایی که فنشون مشکی است و یکم کوچکتره، PCB ده لایه دارند و رنگ PCB هم سبز است.
یک مدل دیگه Inno3D هم هست که سری iChill هست و خنک کننده بهتری داره...
ببخشید که عکسها زیادی بزرگ شد. فکر نمیکردم اینجوری بشه. بالاخره N73 و مایه داری و 1000 دردسر!!!!!![]()
بابا ویرجیل جون حداقل امون بده پستم برسه بعد جواب بده!!! کشتی منو!!
راستی شما فکر کردی من حالیمه چه خبره؟ PCB چیه؟ رنگش چه اهمیتی داره؟ تعداد لایه زیاد خوبه یا کم؟
خب حالا آخرش یعنی کدوم بهتره؟ راستی اینو یادم رفت بگم GainWard هم 280 بود. ایننو 290 بهتره یا این؟ تو رو خدا نگین فرق نداره. تمنا میکنم. جون من.
اگه Inno3D iChill 8800GT پیدا کردی که همون رو بگیر. وگرنه فرقی نداره(نظر شخصی من: Gainward )
ببین ویرجیل جون اگر فردا روز یهو یه عده ناشناس اومدن گفتن واسه چی این بچه ما رو کچل کردی نگی چرا هان!!! خب بگو از کجا بفهمم اون مدلیه؟ این که گفتی یعنی فن چه رنگی؟ رو کارتونش چی باید نوشته باشه؟ Gainward ها هم از این جنگولک بازیا دارن؟ بین سیاه و سفید کدوم. تازه به اون سوالای قبلیم هم که جواب کامل ندادی که عزیزم. ببین این سوالا رو جواب نمیدی بعد یه صبح پا میشی میبینی همه جا سیاهه میفهمی زیر سوالای من له شدی هان
دمت گرم دوستت داریم 1000 تا
این مدل Inno3D iChill 8800GT است:
که خنک کننده بهتری نسبت به مدل Reference داره.
PCB یا Printed Circuit Board همون Board ای هست که GPU و ... روش سوار میشن. تعداد لایه ها هم هرچی بیشتر باشه، بهتره. رنگش هم مهم نیست. ( حالا این سری آبی ها 6 لایه هستند و سبزها 10 لایه ... )
Gainward اگه مدل GLH وارد شده باشه خیلی خوبه وگرنه همون 8800GT معمولی ...
خب ویرجیل جون این مدل که تو بازار نیست. یعنی من که ندیدم. اگرم باشه حتما گرونتره دیگه. نه؟ حالا با این تفاسیری که گفتی فن سیاه ها بهتره یا سفیدها؟ Gain ها PCB شون چند لایه هست؟ و فنشون مثل کدم فنه؟
اصلا ایننو واسه چی 2 تا مدل فن زده؟
اگه GLH باشه بدون شک قیمتش بالاتره. اگه خواستی Inno3D بگیری همون فن بزرگتر بهتر به نظر می رسه. Gainward ها تماما PCB ده لایه هستند.
این مسئله فن کوچک و بزرگ ربطی به Inno3D نداره... NVIDIA خنک کننده کارتهای PCB شش لایه رو همراه با فن بزرگتری به بازار عرضه کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)