تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 416 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من منظورم کسایی بود که همین حالا زنده ان.واقعا 10 تا هستن؟؟؟

پین - مادارا - زتسو - کیسامه -اون دختره که موهاش آبیه.غیر از اینا دیگه کیا هستن؟؟؟
    من تعداد کلشان را گفتم .
    تا انجا که من دیدم و شما گفتین اوراچیما توسط ساسکه و ساسوری توسط ساکورا از بین میره

خلاصه قسمت 59
    گروه کاکاشی برای پیدا کردن قبرها دنبالشان میرن ولی انها رو گم می کنند و در این حین زمین اطرافشان شکلش عوض می شود و اعضای گروه از هم جدا می افتند . در این حین 3 نفر از اعضای گروه ناشناس خودشان را نشان می دهند.
    در حین تعقیب هم سورا و ناروتو با هم تو یک گروه جلوی بفیه دنبال قبر ها بودن که سر اینکه کی زودتر برسه دعواشون میشه و باعث از دست دادن فرصت میشن.

شانسو می خواستم اپلود کنم دیدم دارن سرور ها رو جابه جا می کنند باید ببینم کی اجازه دانلود را می دن.
    Last edited by zed2; 18-05-2008 at 09:06.

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

آقای Zed2 شما لطف دارید خیلی ممنون راست می گید برای فیلتری نشدن فروم باید حساس کار کنند
    پس منو ببخشید اگه اشتباهی کردم.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

می گم این مانگا تا حالا 400 قسمت داشته یا من اشتباه می گم حالا نمی دانم از کجا تهیه کنم.

پروفشنال only4you_mehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا اينجا فقط 30 نفر راي دادن ؟ :(

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقای Zed2 شما لطف دارید خیلی ممنون راست می گید برای فیلتری نشدن فروم باید حساس کار کنند
    پس منو ببخشید اگه اشتباهی کردم.
    اشکال نداره .راستی این همه مدت رفتی برام سوغاتی نیاوردی
    اینجا داستان و حوادث زیاد داره که خیلی هاشو من هنوز نمیدونم ولی بعضی هاشو دیدم و بعضی هاشو شنیدم.

می گم این مانگا تا حالا 400 قسمت داشته یا من اشتباه می گم حالا نمی دانم از کجا تهیه کنم.
    نه فکر کنم به 398 رسیده بود بعضی سایت ها هم مانگارو برای دانلود گذاشتن یک سرچ کنی پیدا می کنی.
    سعی کن اگر کسی بعد از خودت پست نداده بود پست قبلی را ویرایش کنی.
    انتظار داشتی کل پی سی بیان رای بدن؟همینم خوبه نشون میده 30 نفر این انیمی را نگاه می کنند.

ویرایش: لینک جدید برای Naruto OST 2 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    چرا دیگر دوستان دانلود نمی کنند. لینک بهتر پیدا کردین؟
    Last edited by zed2; 18-05-2008 at 19:41.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

من هم هنوز رای ندادم چون کل داستان رو ندیدم من فقط 23 قسمت از این 220 قسمت رو دیدم
    در ضمن حجم هر قسمت چند مگه که بخوام از اینتر بگیرم در ضمن من با dial up کار می کنم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من هم هنوز رای ندادم چون کل داستان رو ندیدم من فقط 23 قسمت از این 220 قسمت رو دیدم
    در ضمن حجم هر قسمت چند مگه که بخوام از اینتر بگیرم در ضمن من با dial up کار می کنم.
    بسته به منبعش از 30 40 مگابایت شروع میشه تا 180 200 مگابایت.
    منابع کم کیفیت متوسط و بالا رو تو صفحه های قبلی کلی منبع گفتن.
    تو ابادان ADSL نیامده؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

بسته به منبعش از 30 40 مگابایت شروع میشه تا 180 200 مگابایت.
    منابع کم کیفیت متوسط و بالا رو تو صفحه های قبلی کلی منبع گفتن.
    تو ابادان ADSL نیامده؟
    هست نه که نیست نمیان نصب کنند می گن پهنای باند ما بعضی از قسمتهارو ثاپرت نمی کنه.

داره خودمونی میشه vahaab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ?? ????? ? ????

1

سلام به کودکان عزیز ایول بابا ایول توی این مدت که نودم معلووم میشه این تاپیک یه روح تازه به خودش گرفتته
    شوخی کردم چون این تصور غلط توی جامعه ما جا افتاده که کارتون مخصوصه بچه های کوچیکه من خودم 24 سالمه وقتی کسی میبینه دارم یک انیمه ررو نگاه میکنم بجای اینکه اسم مم رو صدا بزنن میگن نی نی کوچولو

[ QUOTE=zed2;2399120]
    در مورد شارینگان باید دید ولی فکر کنم ناروتو بدون اینکه بدونه قبلا استفاده کرده.(بعضی مواقع که به بعضی نقاط خیره میشه مثل تلسم ساسوکه یا جراحت دست لی موقعی که داشت ان باند دور دستش را می بست(اولین بار که همدیگر را دیدن تو امتحان جنین) یا موقعی که از ساسوکه پرتاب کردن حریف را یاد گرفت و ناروتو رندان را ساخت یا مواقعی که حس کرد کسی اطراف است و...[/QUOTE]
    من فکر نمیکنم که کییوبی بتونه استفاده کنه چون همون جور که میدونید شارینگان به شکلی موروثی در انحسار قبیله اوچیها هسته در مورده کپی کردن تکنیک و یا کپی کردن combo باید گفت که اولا ناروتو دقیقان همون کوبو رو اجرا نکرد بلکه به شکل خاص خودش اون انجام میداد که میشه گفت تا اون روز هیچ کس جز ناروتو این کار رو نکرده بود و اما حس ششم و یا حس بویائی اینها از خصوصیات های هر چند معمولی یک روباه حالا چه برسه به روباهی که 9 دم داره اگه یادتون باشه وقتی ناروتو 3 دم در آورد به شدت به حس ششم و حس بویائی خودش توجه داشت از نظرمن چشم های کیوبی باید قابلیت هائی داشته باشن ولی نه قابلیت شارینگان اگه بخواهیم به موارد دیگه مثله خیره شدن ها به طلسم ساسکه و .....اشاره کنیم باز هم چیزی رو که دال بر وجود شارینگان در کیوبی وجود نداره به نظر اگه داستان اینجوری بشه و ناروتو هم از طریق کیوبی صاحب شارینگان بشه دیگه باید گفت

قافیه که تنگ آید***** شاعر به جفنگ آید

عزیز اگه فکر کردی میتونی این 280 قسمت رو با dial up دانلود کنی اونم ب کیفیت خوب باید بگم کور خووندی یک بار گفتم اگه این انیمه رو میخواهی پیام خصوصی و یا ایمیل بده

خدا پدرت رو بیامورزه مگه میخواستی چند نفر باشن من که به همین 30 نفر امیدوارم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام به کودکان عزیز ایول بابا ایول توی این مدت که نودم معلووم میشه این تاپیک یه روح تازه به خودش گرفتته
    شوخی کردم چون این تصور غلط توی جامعه ما جا افتاده که کارتون مخصوصه بچه های کوچیکه من خودم 24 سالمه وقتی کسی میبینه دارم یک انیمه ررو نگاه میکنم بجای اینکه اسم مم رو صدا بزنن میگن نی نی کوچولو

[ QUOTE=zed2;2399120]
    در مورد شارینگان باید دید ولی فکر کنم ناروتو بدون اینکه بدونه قبلا استفاده کرده.(بعضی مواقع که به بعضی نقاط خیره میشه مثل تلسم ساسوکه یا جراحت دست لی موقعی که داشت ان باند دور دستش را می بست(اولین بار که همدیگر را دیدن تو امتحان جنین) یا موقعی که از ساسوکه پرتاب کردن حریف را یاد گرفت و ناروتو
    رندان را ساخت یا مواقعی که حس کرد کسی اطراف است و...
    من فکر نمیکنم که کییوبی بتونه استفاده کنه چون همون جور که میدونید شارینگان به شکلی موروثی در انحسار قبیله اوچیها هسته در مورده کپی کردن تکنیک و یا کپی کردن combo باید گفت که اولا ناروتو دقیقان همون کوبو رو اجرا نکرد بلکه به شکل خاص خودش اون انجام میداد که میشه گفت تا اون روز هیچ کس جز ناروتو این کار رو نکرده بود و اما حس ششم و یا حس بویائی اینها از خصوصیات های هر چند معمولی یک روباه حالا چه برسه به روباهی که 9 دم داره اگه یادتون باشه وقتی ناروتو 3 دم در آورد به شدت به حس ششم و حس بویائی خودش توجه داشت از نظرمن چشم های کیوبی باید قابلیت هائی داشته باشن ولی نه قابلیت شارینگان اگه بخواهیم به موارد دیگه مثله خیره شدن ها به طلسم ساسکه و .....اشاره کنیم باز هم چیزی رو که دال بر وجود شارینگان در کیوبی وجود نداره به نظر اگه داستان اینجوری بشه و ناروتو هم از طریق کیوبی صاحب شارینگان بشه دیگه باید گفت

قافیه که تنگ آید***** شاعر به جفنگ آید

سلام.

فقط یه Uchiha که مادارا باشه میتونست Kyuubi را احضار کنه.شاید اون عکس که شارینگان کیوبی رو نشون میداد به این قضیه مربوط باشه.
    به هر حال منم فکر نمیکنم ناروتو بتونه از شارینگان استفاده کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •