جای سیو بازی.in option ro bayad koja berizi ????????
جای سیو بازی.in option ro bayad koja berizi ????????
Last edited by امير موسر; 29-10-2007 at 18:18.
سلام بچه ها
من مخوام از دوستی که مشکل بازی رو پیدا کرد تشکر کنم و بگم: بابا تو دیگه کی هستی. خیلی دمت گرم.
واقعا مرسی
ولی درسته یه معایبی داره ولی نقاط مثبتش از منفیش بیشتره برای همین بازی خوبیه
تنها عیب بزرگ بازی اینه که ضربه کاشته های کامپیوتر 90% گل میشن! به جز اون واقعا بازی بی نظیریه. گل زدن هم راحت نیست، ولی خب تو هر بازی بعد مدتی میشه راحت گل زد، اما خب اونی که حرفه ای بازی می کنه همیشه دنبال اینه که گل قشنگ و جدید بزنه نه صرفا زیاد گل معمولی بزنه.
واقعا در مقابل Pes، فیفا مثل یه شوخیه اونم از نوع مضحکش![]()
با تمام حرف ها موافقم![]()
لطفا اديت عكسها را روي option file اي بزاريد كه اسامي و لباسها درست باشد
آقا اگه كسي option file چيزي درست كرد تو امضاش بزاره يا يه تاپيك مخصوص اين چيزا وا كنيد يا تو صفحه اول آدرس بدين كه آدم دو ساعت دنبالش نگرده ممنون
من هم بعد از بازي كردن اين نسخه واقعا توي ذوقم خورد . و هر چي بيشتر ميگذره بيشتر مشكوك ميشم كه نكنه اين نسخه كه زودتر از موئد مقرر به بازار اومده نسخه اصلي بازي نباشه و چيزي مثل نسخه بتا يا آزمايشي و ... باشه ! خدا كنه كه اينطور باشه وگرنه بايد يك سال ديگه با 6 سر كنيم يا اصلا دور فوتبال رو خط بكشيم .
مسخره شدن گيم پلي ، شوت بودن دروازه بان و مدافعين ، جا موندن دوربين از شوتهايي كه به سمت دروازه زده ميشه در بعضي صحنه ها خود به تنهايي دليل كافي براي اين توي ذوق خوردن هست حالا هر چقدر هم كه گرافيك بازي و خوشگل كاري هاش بيشتر شده باشه !
از فيفا كه اصلا حرف نزنبد ، من 08 رو گرفتم ولي مثل هميشه از گيم پلي آن و ... خوشم نيومد ، در مقايسه با فيفا 08 پرو 2008 قابل تحمل تره ولي پرو 2008 در مقايسه با شماره هاي قبلي به خصوص پرو 6 يك شكست نا اميد كننده بيشتر نيست.
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
آقا خداییش یه آپشن فایل به درد بخور بذارید...اسمها رو که خودمون هم میتونیم درست کنیم..یه چیزی بذارید که آرم باشگاها و پیراهن هاشون درست بشه به خصوص لیگ انگلیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)