مجید خراطها سلطان غم و احساس و استاد پاپ ایران .
![]()
مجید خراطها سلطان غم و احساس و استاد پاپ ایران .
![]()
دوستان تمامی آلبوم ها و تک آهنگ های اجرا شده توسط مجید خراطها در پست اول این تایپیک قرار گرفت . البته سعی کردم تمامی پست ها پشت هم باشه که با همکاری مدیران مواجه نشد .
همه لینک ها سالم و به صورت تک تک قرار داده شده اند . به امید موفقیت روزافزون خواننده جوان .خوش صدا و آینده دار کشورمون .
Last edited by ramin1988; 22-04-2010 at 20:18.
مرسی رامین جان خیلی لازم بود .![]()
سلام دوستان ...
خسته نباشید ..
دو اهنگ جدیدی که استاد خراطها اهنگسازی و تنظیم کرده قرار دادین یا بذارم؟ همون امین رضاییان
بچه ها من تا دیروز فقط سه تا از آلبوم های مجید رو داشتم. ولی امروز اون دو آلبوم دیگه یعنی وداع و تنهاترین تنها رو هم دانلود کردم و حالا دیگه همه آهنگ های مجید عزیز رو دارم. واقعا که زیبا می خونه.
در ضمن من اون دو آلبوم رو که دانلود کردم و قدیمی تر هستند رو با آلبوم های جدیدش یعنی آواره و کنسل مقایسه کردم و متوجه شدم که واقعا مجید خراطها عزیز به صورت عجیبی پیشرفت داشته.
امیدوارم که این خواننده آینده دار کشورمون همیشه سالم باشه.
موفق باشید![]()
دو آهنگ جديد و بسيار زيبای (از همون روزی كه رفته , هوای دلتنگی) با صدای محمد امين رضاييان !!!
( موزیک : مجيد خراطها )
کیفیت 192
از همون روزی که رفتی
هوای دلتنگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت 128
از همون روزی که رفتی
هوای دلتنگیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم عاشق بشی ولی تو عشقت شکست نخوری...
شکست تو عشق بدترین درده دنیاست به نظره من..![]()
آره ... منم موافقم ... کاملا مشخصه که مجید چقدر پیشرفت کردهبچه ها من تا دیروز فقط سه تا از آلبوم های مجید رو داشتم. ولی امروز اون دو آلبوم دیگه یعنی وداع و تنهاترین تنها رو هم دانلود کردم و حالا دیگه همه آهنگ های مجید عزیز رو دارم. واقعا که زیبا می خونه.
در ضمن من اون دو آلبوم رو که دانلود کردم و قدیمی تر هستند رو با آلبوم های جدیدش یعنی آواره و کنسل مقایسه کردم و متوجه شدم که واقعا مجید خراطها عزیز به صورت عجیبی پیشرفت داشته.
امیدوارم که این خواننده آینده دار کشورمون همیشه سالم باشه.
موفق باشید![]()
آلبوم وداع یکی از قشنگترین آلبوماشه که من شدیدا شعراشو دوست دارم
ممنونمامیدوارم عاشق بشی ولی تو عشقت شکست نخوری...
شکست تو عشق بدترین درده دنیاست به نظره من..![]()
![]()
در باب گفتگوهای قبلی دوستان
من کاری با بحث فنی ندارم ...
برای دل خودتون اهنگ گوش بدین .......
عشق شکسته هم لازم نیست کسی داشته باشه .... وقتی خراطها حرف دلمو میزنه ادم یه جوری میشه که با هیچ اهنگ و یا موزیکی حالمو عوض نمیکنه ....
در ضمن عاشق شدن و دل شکستن و یا گوش دادن و خواندن خواننده ای ، سن خاصی نداره و اصلا صحبت در مورد اینکه خواننده ای برای یک رده سنی میخونه کاملا اشتباه است . (عاشقا و به ویژه دل شکسته ها اینو دقیق درک میکنند) . برای نمونه من از 8 سالگی اهنگایی مهستی و هایده را گوش میدادم و مادربزرگ و پدربزرگ 80 سالم هم گوش میدادند !!!!
دل شکسته و یا عاشق (که در مورد طرفداران مجید اولی زیاد صدق میکنه) دنبال سرپناهی است که دلشو اروم کنه وقتی میبینه با یک آهنگ که در ظاهر (به اعتقاد بعضی ها !) هیچ چیزی نداره ولی در باطنش سکوتی است که گوش ادمو کر میکنه ، روحش به وجد میاد !!!! برای خودم که دقیقا این طوری ...
در ضمن نباید انتقاد را با تخریب یکسان دانست !! مجید خراطها هم انسان است و انسان بی عیب ، انسان نیست !!!!
ختم کلام مجید خراطها سلطان احساس![]()
مــــی میــــرم ،نگو رفتن من واست فرقی نداره...
این تیکش آدمو به زجه زدن میندازه .