لباس تیم ملی آلمان
دانلود:
منبع:fifa4fansکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لباس تیم ملی آلمان
دانلود:
منبع:fifa4fansکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سئوالاتی از تهیه کنندگان بانک اطلاعاتی بازی فیفا
WWE Online Tool
در این سئوال ها، نخست پیرامون نحوه جمع آوری بانک اطلاعات فونبال در الکترونیک ارتز شده که پاسخ دهنده، یعنی مدیر جمع آوری داده های EA sport به این نکته اشاره می کند که ویرایشگران این بانک افرادی از سراسر جهان هستند که بیش از پانزده هزار بازیکن و سی لیگ را با استفاده از ابزار ویرایشگر آنلاین که به نام WWE شناخته می شود، ویرایش می کنند.
همچنین او در جایی دیگر می گوید که هر بازیکن در این بانک داده ها دارای 35 فیلد خصیصه (attribute) می باشد که این باعث می شود تا بازیکن در بازی، واقعی تر و نزدیک به بازیکن در دنیای حقیقی به نظر رسد.
به گفته او کار جمع آوری داده های جدید و ویرایش داده های قدیمی از ماه مارس 2007 میلادی آغاز شده بود. او می گوید که EA ابزار WWE هر سال پیشرفته تر از سال گذشته می کند تا بتواند با ارایه داده های بهتر gameplay بازی را بهبود بخشد.
ویرایشگران که Data Editor لغب دارند حدود 100 نفر از سراسر جهان هستند در حالیکه تقریبا 300 نفر دیگر که Data Reviewer عنوان دارند، داده های وارد شده را بررسی می کنند. ویرایشگران ممکن است برای جمع آوری اطلاعات با باشگاه های فوتبال در ارتباط باشند.
در ادامه نیز سووالاتی از تهیه کننده اصلی این پروژه، و برخی ویرایشگران شده که پیشنهاد می کنیم حتما مصاحبه را بخوانید
متن مصاحبه: کد:
منبع:irfo.irکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا این پچ لیگ جهانی رو من ریختم نصب کردم میخواستم مطمئن بشم عکس گرفتم میشه بهم بگین خودشه یا نه؟
در ضمن من پچ میلان کلاسیک رو ریختم یه سیو داشتم از میلان که وقتی میرم لودش کنم میپره بیرون از بازی چیکار کنم
یه پچ هم از قیافه رونالدینیو داشتم که نمیدونم چجوری باید بریزمش میشه کمکم کنین
آقا من پچ فیفا استریت یا همون فوتبال خیابونی رو ریختم مشکلی نداره اما وقتی وارده بازی میش توپ رو نشون نمیده یعنی توپی در کار نیست فقط سایه توپ هست که بازیکنا میدوند دنباله اون سایه خیلی جالبه در ضمن من پچ لیگ جهانی رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشت اما وقتی پچ یورو 2008 رو نصب کردم لیگ جهانی حذف شده بود یخوردئه بیشتر توضیح بدین لطفا
توپ رو عوض كن خوب!!!!!!!آقا من پچ فیفا استریت یا همون فوتبال خیابونی رو ریختم مشکلی نداره اما وقتی وارده بازی میش توپ رو نشون نمیده یعنی توپی در کار نیست فقط سایه توپ هست که بازیکنا میدوند دنباله اون سایه خیلی جالبه در ضمن من پچ لیگ جهانی رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشت اما وقتی پچ یورو 2008 رو نصب کردم لیگ جهانی حذف شده بود یخوردئه بیشتر توضیح بدین لطفا
![]()
سلام قسمت چهارم پچ ليگ برتر كه تيم مس كرمان است آماده دريافت مي باشد :
امكانات پچ :
- اضافه شدن تيم مس كرمان به لیگ برتر فیفا ۰۸
- وجود لباس خانه . خارج از خانه و دروازه بانی تیم مس
- وجود مینی کیت خانه و خارج از خانه مس كرمان
- وجود لوگوی مس در فیفا ۰۸
اضافه شدن پرچم های تیم مس كرمان به بازی
برنامه هاي مورد نياز نصب پچ :
فرمت پچ cmp مي باشد و با برنامه كريشن مستر 08 قابل استفاده مي باشد
دانلود برنامه كريشن مستر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين شما براي اجرا اين برنامه به برنامه نت فرام ورك احتياج خواهيد داشت :
دانلود برنامه نت فرام ورك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنماي نصب پچ :
- پچ را از حالت فشرده خارج نماييد ودر يك پوشه مشخص بريزيد.
- برنامه نت فرام ورك را نصب نماييد.
- برنامه كريشن مستر را در كامپيوتر بريزيد.
- روي "File" كليك كرده و "Open" را فشار دهيد.
- صبر كنيد تا ديتابيس فيفا آماده شود.
- بر روي "Patch" كليك و گزينه "Load" را بزنيد.
- به محلي كه پچ را از حالت فشره خارج كرده ايد برويد و "IPL 08 Part 4.cmp" را باز نماييد.
- گزينه "ايمپورت" را فشار دهيد.
- پس از پايان نصب دوباره به "File" رفته و بر روي "Save" كليك نماييد.
- برنامه را بسته و وارد بازي شويد.
دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)