آقا محمد ممنونم از راهنماييتون ، اما آيا امكان داره به من يه نمونه كد بديد.خيلي ممنون ميشم . چون مقاله اي رو كه شما گفتيد رو من مطالعه كردم اما احتمالا من بد مطالعه كردم چون چيزي دستگيرم نشد.![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
آقا محمد ممنونم از راهنماييتون ، اما آيا امكان داره به من يه نمونه كد بديد.خيلي ممنون ميشم . چون مقاله اي رو كه شما گفتيد رو من مطالعه كردم اما احتمالا من بد مطالعه كردم چون چيزي دستگيرم نشد.![]()
سلام،
ببین این چه جوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون از برنامتون.
اما زماني كه من يه command كنار تكس باكسم قرار ميدم و براي اون يه ماكرو تعريف ميكنم نميدونم چرا جواب جستجو رئ به من اشتباه ميده.![]()
اون command مگه چه دستورهایی رو اجرا می کنه؟ اگه یه نمونه هم تونستی بذار![]()
آقا محمد من شرمندم ، آخه زمانی که من فایل رو دانلود کردم چون تنظیمات سیستمم بهم ریخته بود و اجرای کدها غیر فعال شده بود به خاطر همین متوجه اجرای برنامه نمیشدم و سعی میکردم که با قرار دادن یک command وارد qsel بشم و نتیجه جستجو رو ببینم وقتی اجرای کدها رو فعال کردم تازه فهمیدم که این برنامه چه طوری کار میکنه
خیلی برنامه ساده و خوبی بود . من وارد کد های design شدم اما متوجه این تیکه کد نشدم .
مثلا من میدونم که با استفاده از دستور link می تونیم یک الگو برای جستجو تهیه کنیم و بر اساس پارامتری که بوسیله text میفرستیم بر اساس اون جستجو انجام می شه اما "*"& چی کار میکنه؟
بازم ممنون از کمکتون.![]()
Last edited by dewdrops; 24-12-2008 at 10:29.
سلام،
کار &"*" در اول و "*"& در آخر اینه که * رو به دو طرف عبارت مورد جستجو بچسبونه.
مقاله Examples of query criteria در help برنامه میتونه کمک خیلی خوبی باشه.
سلام:
من ميخوام يك برنامه حضور غياب با اكسس درست كنم تقريبا هم به اين برنامه واردم ولي هرچي فكر مينم ميبينم نميشه
كسي ميتونه همچين چيزي براي من بسازه يا من رو راهنمايي كنه جوريكه يك فرم داشته باشيم و همه ركوردهامون داخلش باشه و فقط ما جلوي اون ها رو تيك بزنيم و فرم ديگري داشته باشيم كه فقط اطلاعات افراد رو درون اون ذخيره كنيم.
درضم يك سوال خيلي مهم دارم نميشه كاري كرد كه ما وقتي مثلا دهتا ركورد داريم ميون ركورد 3 و 2 يك ركورد اضافه كنيم اين يك كار رو خيلي احتياج دارم
Last edited by HRN; 25-12-2008 at 14:27.
سلام،
یعنی یه فرم باشه که اسم همه مثلا کارکنان توش باشه و بغل هر اسمی یه چک باکس باشه و بعدا هم یک فیلد تاریخ ؟
فرم دوم هم گویا ربطی به حضور و غیاب نداره و فقط برای وارد کردن اطلاعات کارکنانه؛ درسته؟
اگه فقط همینه، به نظر میاد که کار خاصی نداشته باشه. یعنی دوتا جدول، یکی برای مشخصات و یکی هم مربوط به حضور و غیاب. و برای هر کدومش هم یک فرم. اگه فقط همینه و خودت هم نتونستی، اونوقت برات انجامش میدم. اگه نه که توضیحات بیشتری لطف کنید.
سلام:
كاملا درسته دوست عزيز ولي اينجا دو مشكل وجود داره اونم اينه كه من نميدونم چجوري بايد چند تا ركورد رو باهم در يك فورم بزارم كه موقع ورود اطلاعات همه ي ركورد ها باهم نشون داه بشن و مشكل ديگه اين كه من ميخوام اطلاعات رو فقط يك بار وارد كنم و وقتي در جدول اول اطلاعات رو وارد كردم لارم نباشه دوباره برم اسامي رو در جدول دوم بنويسم اونجا (فقط) اسامي به طور اتوماتيك وارد بشن تامن در فرم مخصوص بتونم اونها رو تيك بزنم.
ممنون
سلام،
گویا با روشهای معمول نمیشه این کار رو انجام داد مگه با استفاده از کدهای VBA :
برای استفاده از فرم حضور و غیاب، فرم open_H_G رو اجرا کنید. (راستی اکسس شما 2007 ه ؟)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)