تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 72 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

استانکوويچ: من کار کوچکی کردم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-استانکوویچ با وجود گلزنی برای تیمش بازی خود را عالی نمی داند و اظهار داشت که سعی دارد به تیم کمک کند.
    استانکوویچ که گل دوم تیمش در این بازی و ژنجمین گل خود را در این فصل به ثمر رساند اظهار داشت:
    "من زمانی که بازی 0-0 بود یک موقعیت عالی گلزنی داشتم اما من آن را از دست دادممن حتی خودم هم نداستم که چه کار کردم.من نخواستم که سر ضرب شوت کنم چون ترسیدم که توپ را به بیرون بزنم.
    حالا من می خواهم که بعد از این بازی و 140 دقیقه برای تیم ملیم استراحت کنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مونتاری:ما فقط سه امتیاز گرفتیم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-مونتاری در کانال اینتر در مورد بازی اظهار نظر کرد.
    او گفت:

"آن یک مسابقه سخت بود اما ما خوب بازی کردیم و توانستیم سه امتیاز را بگیریم.اما پیروزی در این بازی به منظور قهرمانی نیست ما هنوز سیزده بازی تا انتهای فصل داریم.
    ما در هر بازی به فکر خودمان و سازگاری با آن باز هستیم.این مسابقه سخت بود اما ما بازیمان را بازی کردیمو به حد کافی خوشبخت بودیم که در نیمه اول گلزنی کنیم اما ما نباید بگوییم که رقابت به پایان رسید.این بازی به ما فقط سه امتیاز داد.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آدریانو: از مربی متشکرم

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-آدریانو در کانال اسکای ایتالیا در مورد دربی اظهار نظر کرد.
    او اظهار داشت:
    "من می خواهم از مربی بخاطر ایمانش به من در چنین مسابقه مهمی تشکر کنم.من خوشحالم که این تعلبق دراز مدت به پایان رسید و توانستم دوباره بازی کنم.
    من فکر میکنم که خوب بازی کردم و من خوشحال هستم از اینکه به تیم ملی هم فراخوانده شدم.من احساس می کنم که کم کم دارم بهتر میشوم"
    او ادامه داد:
    "تصاویر به وضوح میگوید که من عمدی با دست به توپ نزدم و من به شما اطمینان میدهم که من قصد زدن توپ را با بازویم نداشتم.
    من به مورینیو قول دادم که برایش گل زنی کنم و خوشحالم که توانستم بر سر قولم باشم و من به او هم گفتم که قولم را انجام دادم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چيوو: يک دربی هميشه يک دربی است

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه-کریستین چیوو ژدر شدنش را با یک بازی خوب در دربی جشن گرفت.
    چیوو در مورد بازی گفت:
    "ما سعی کردیم که به بهترین نوع دفاع کنیم ما میدانستیم که این مسابقه آسان نخواهد بود و گل پاتو از روی اشتباه ما بود و نه از روی شایستگی.
    بازی کردن در زمین خیلی دشوار بود اما ما توانستیم که پیروز شویم.یک دربی همیشه یک دربی است اگر چه حریف در انتهای جدول باشد.همیشه بازیکنان ترغیب میشوند که بهترین بازیشان را انجام دهند.ما خوشبخت هستیم که یک باشگاه بزرگ به عنوان رقیب داریم و این باعث اجرای زیباتر بازیمان میشود
    ________

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

پس از شكست برابر اينتر
    آنجلوتي: گل «آدريانو» خطا بود

سرمربي ميلان با وجود شكست برابر اينتر همچنان احتمال قهرماني در سري a را رد نمي‌كند.
    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كارلو آنجلوتي پس از شكست دو بر يك ميلان برابر اينتر گفت: «رقابت‌هاي سري a هنوز تمام نشده است. اينتر مي‌تواند صدرنشيني‌اش را حفظ كند اما، ما بايد مقاومت كنيم.»
    وي افزود: «كار دشواري است. مساله مهم اين است كه موقعيت خودمان را در جمع سه تيم بالاي جدول حفظ كنيم تا ببينيم وضعيت چگونه پيش خواهد رفت.»
    آنجلوتي پيرامون گل نخست اينتر كه با كمك دست آدريانو به ثمر رسيد، گفت: «نمي‌دانم عمدي بود يا نه اما، خطاي آدريانو يك گل حياتي را رقم زد.»
    وي درمورد گل دوم اينتري‌ها نيز يادآور شد: «گل دوم روي اشتباه خود ما به ثمر رسيد.»

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

کانال اینتر مجانیه یا نه؟

فرکانسشو میدونین؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

والا خودم خبر ندارم اما از بچه میپرسم بهتون میگم

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بفرما رفتم پرسیدم دوستم اینو جواب داد

12637
    27500
    ver

این فرکانس کانال اینتر روی هاتبرده که جزء پکیج بینظیر اسکای است و متاسفانه فقط با سی سی کم باز میشود .

من از 2 ساعتی که هر روز ماهواره میبینم یک ساعتش فقط کانال اینتر رو میبینم

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا دمت گرم خدا کنه بتونم بگیرم هروز بشینم شاهکارهای زالاتانو ببینم  

========

اینم از شانس ما کانالش پولیه
    Last edited by Kasra 91; 17-02-2009 at 00:16.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سانتون: از مورینیو متشکرم.
    با 18 سال سن آدم توداربی درنقش مدافع بازی کنه فقط نشون دهنده پتانسیل بالای اون بازیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •