نه دوست عزیز کیفیت در هنگام استفاده از HDMI چیزه دیگه ایه!!
دلیلش رو هم میتونین در چند صفحه قبل که کامل توضیح دادم بخونید.
اون حالت سایه دار بودن هم به احتمال زیاد براتون پیش میاد ولی خیلی توی چشم نمیزنه!!
کلا روی این موارد خیلی حساس نشین!![]()
نه دوست عزیز کیفیت در هنگام استفاده از HDMI چیزه دیگه ایه!!
دلیلش رو هم میتونین در چند صفحه قبل که کامل توضیح دادم بخونید.
اون حالت سایه دار بودن هم به احتمال زیاد براتون پیش میاد ولی خیلی توی چشم نمیزنه!!
کلا روی این موارد خیلی حساس نشین!![]()
Last edited by shab_2008; 25-07-2010 at 18:31.
همونطوری که دوستمون گفتم خوب کیفیت توی HDMI فرق داره ولی اگه این قدر ارزش داره که واسش ۲۳۰ پول مانیتور بدید خوب ۱۰۰ در ۱۰۰ بهتره. من خودم همون اول که 2261 اومد خریدم و تا همین ۱ ماه پیش xbox360 تم به vga وصل بود. HDMI به ps3 و dvi به pc.ممنون
یعنی کیفیتش با کیفیت مانیتور w2261v که فول اچ دی است و اچ دی ام آی میخوره زیاد فرق نداره ؟؟؟
یعنی برا من این طور که بعضی ها میگن تصویر سایه دار نمیشه ؟؟؟
با تشکر
اینم بگم من ۱ سال با این مانیتور های crt که حتی صفحه تخت هم نبود بازی میکردم. با اینکه قدیمی بود کیفیتش ۳ برابر tv معمولی بود و هیچی تار نبود
با ارور :[/CODE]secour hdcp not found[/CODE] چیکار کنم؟assasins II رو هم همین ارورو میده
كسي اينجا w2286l led lg داشته ؟ كيفيت چه طوره ؟ 300ت پول پاش ميارزه ؟
شما مانیتورتون یا LCD تون قابلیت ساپورت HDCP را نداره.
رزولوشن را کاهش بدید تا مشکلتون حل بشه.
مانیتوره خیلی خوبیه ولی چون Full HD نیست به درد کنسول ها نمیخوره و با این مقدار پول انتخابهای بهتری میتونید انجام بدید.
ميشه بگين چه اينتخاب ديگه اي ؟
full hd lcd 22 همه بي hdmi هستند
با غرور میگم W2261VP
هم Full HD هست و هم ورودیه HDMI داشته بیده!
از برند سامسونگ هم یه 23 اینچ هست که اگه خواستین معرفی می کنم!
W2261VP اگه تصوير روي اين مانيتور ديده بودي هيچ وقت اسمي ازش نيمياوردي
مدل ديگه هست كه led باشه hdmi باشه full hd باشه
فکر کنم خود شهاب جان 2261 داشتن یا دارن
با این مشخصات که شما میخوای XL2370 هست از Samsung که تو ایران نیست و قیمتش 300 هست البته اونور
سام سرویس هم که هی امروز فردا میکرد و قرار بود تیر ماه دوباره تزریقش کنه به بازرا گفته رفته تا عید
از asus هم انتخاب های خوبی هست اما قیمت ها کاذب
HDMI داشتن دستت رو میبنده در حالی که بدون این شرط انتخاب های خیلی خوب داری
از طرفی خروجی صدای 3.5 میلی این مدل های HDMI دار هم خیلی ضعیفه حتی اگه به Speaker وصل بشه در حالی که با hdmi to dvi خروجی صداهای عالی میگیری
دوست عزیز ببخشید بخشید روم به دیوار ولی این ازون حرفایی هست که آدم تا یادش میفته باید هوای دل و بارشو داشته باشه که از خنده یه وقت نترکه!!
دوست عزیز اگه نمیدونین و اطلاع ندارین با یه سرچ ساده در محیط نت به سادگی میتونین متوجه بشین که این مانیتور یکی از بهترین مانیتورهای 22 اینچ در دنیاست و از نظر کیفیت پیکسل رنگی کم تر مانیتور 22 یا 23 اینچی را مثل این مانیتور دیدم!
من خیلی با مانیتور و LCD سر و کار دارم و این حرف رو هم همینجوری شیکمی نزدم!
در هرصورت شما مختارید!
Last edited by shab_2008; 30-07-2010 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)