ولی افسوس! امثال ما ها که کشته مرده امکانات این گوشی ها هستیم و نه به فکر کلاس؛ به اندازه اونا پول نداریم!!!![]()
ولی افسوس! امثال ما ها که کشته مرده امکانات این گوشی ها هستیم و نه به فکر کلاس؛ به اندازه اونا پول نداریم!!!![]()
یعنی شما اصلاً واسه کلاسش نمیخوای ...؟ (حتی 1%) ؟؟؟؟
بابا خودمون چرا همدیگه رو گول میزنیم .....؟؟![]()
مثلا از GPS و WLAN چه استفاده ای می خوای بکنی؟وقتی هیچ کدومش درست و حسابی کار نمیده. اینقدر هم حرص نخور![]()
اگه میشه آخرین قیمتشو تو بازار بدین ممنون میشم. چشممو خیلی گرقته می خوام یکی بگیرم.
آخرین قیمتی که دوستان از علاالدین تهران گرفتن 640000 تومان بود
ولی فعلا ارزش این همه پول رو واسه این گوشی نداره که بخوای 640 واسش بپردازی
از من بپرسي ميگم جون خودت و خودم نه !
دوستان دوتا راهنمایی میخواستم
1. یه راهنمایی کامل می کنید که چه جوری با Gps کار کنم آخه در حالت عادی انگار وصل نمیشه آیا برنامه جانبی خاصی باید دانلود کنم؟ یه توضیح کامل میدید؟ممنونتونم
2.من با p990 میتونستم واسه وایرلس IP تعریف کنم،آیا اینجا هم میتونم؟من که چیزی پیدا نکردم![]()
توضیح کاملش تو صفحات قبل هست
فقط یه نکته مهم بگم چون تذاشه جی پی اس ان95 زیره کی پدش
جا داره باید کی پد رو باز کنین وقتی میخوایین استفاده کنین
دوستان من هر چی میخوام آپدیت کنم نمیشه،تازه تمام برنامه هاشم آپدیته چه pc suit چه update software ولی تو step2 میخواد دنبال گوشی بگرده میگه not support چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟![]()
دوست عزیز من از wlan در منزل و دانشگاه (دانشکده ما سیستم سراسری وایرلس داره) و همچنین از gps هزار نوع استفاده می شه کرد که با توجه به شرایط تعیین میشن...
من الکی پول به امکانات نمی دم.اگه استفاده نمی کردم می رفتم 1110 می گرفتم چون کلاس گذاشتن با گوشی ابلهانه ترین کار و خود بی کلاسیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)