تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 61 از 1635 اولاول ... 1151575859606162636465711111615611061 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

لطفا جواب بدین .
    یه مقایسه بین s5 و h50 انجام بدیم . کدوم یکی نسبت به قیمتش کارآمدتره .
    دوست عزیز دو دوربین کنون s5is و سونیh50 رو تو این تاپیک مورد بررسی قرار دادم با قیمت روز......اگه راجع به هرکدوم اطلاعات ریز تری خواستی بگو تا برات اطلاعات ودیتیل هاشو قرار بدم.......نظر شخصی من سونی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا اون پاناسونيك lz10 سنسورش 10 مگاپيكسليه؟؟!!!!‌ با اون قيمت ؟؟!!!!!!!‌

اگه نباشه جاش خالی می مونه r4deon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا اون پاناسونيك lz10 سنسورش 10 مگاپيكسليه؟؟!!!!‌ با اون قيمت ؟؟!!!!!!!‌
    درسته...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by r4deon; 30-08-2008 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    Last edited by r4deon; 30-08-2008 at 23:38.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لطفا جواب بدین .
    یه مقایسه بین s5 و h50 انجام بدیم . کدوم یکی نسبت به قیمتش کارآمدتره .
    سلام...از نظر مشخصات خیلی تفاوتی ندارن!میَشه گفت یه دوربینن از دو برند!ولی فعلاs5is رو نگیری بهتره تا برسه به قیمت اصلی خودش!تو یه هفته بین 50-70 هزار تومن گرونتر شد!اگه قیمت قبلی بود s5is نسبت به قیمت عملکرد بهتری داشت!

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من چند سوال از دوستام دارم
    اول Mohammad Hosseyn جان کی گفته کنون تو دوربین های کامپکت خیلی خیلی از سونی بهتره الان همه میدونن سونی تو دوربین های کامپکت جیبی حرف اول رو میزنه پیشنهاد میکنم این نظرتون رو تو forum سایت akkasee مطرح کنید ببینید اونجا دوربین بازهای چی مگن مثلا به نظر شما سری ixus کنون از سری w و t بهتره؟
    بعد کی گفته لنز سونی هم حتی کارل زایس هم هیچ حرفی باری گفتن نداره بقیه ی دوربین ها معمولا بهترن این رو شما به چه دلیلی میگین همه میدونن کارل زایس 1 کی از یهتربین ها تو در زمینه لنز دوربین هست بازم میتونی تو سایتی که معرفی کردم اینو مطرح کنی
    دوست من میشه با دلیل دلیل اینا رو بگی من هم یاد بگیرم
    با سلام ... من با یه کمپکت کانن کار کردم به اندازه نیمه حرفه ای سونی امکانات و کیفیت داره .... ولی وقتی دنبال کمپکت سونی میری میبینی که بعضی از ساده ترین امکانات رو نداره ... . البته شاید همه اینطوری نباشه ... اما در کل اینطوری هست .

اما در مورد لنز . اینو خیلی از حرفه ای ها میدونن که کارل زایس اصلا کارش ساخت لنز عکاسی نیست . بلکه لنز تلسکوپ میسازه . و بخاطر اینکه کار اصلیش این نیست یه محصول معمولی تر میده بیرون . لنزهای سوار شده روی دوربین های نیکون ، پاناسونیک و المپیوس معمولا بسیار با کیفیت تر از کارل زایس هستش .

سلام
    میشه یه دوربین پاناسونیک خوب بهم معرفی کنید ؟
    فقط کیفیت عکس برام مهمه نه اندازه ی lcd نه تشخیص چهره و ... کلا اینا برام
    مهم نیستن فقط یه دوربین پاناسونیک که کیفیت خیلی خوبی تو عکس و ترجیحا فیلم داشته باشه

درضمن منم 100% موافقم مگاپیکسل فقط تا یه حدی رو کیفیت تاثیر داره و به هیچ وجه معیار اصلی
    نیست مثلا ما اصلا نمیتونیم بگیم 100% یه دوربین 12 مگا پیکسل سونی از 8 مگای کنون بهتره حتی
    تو یه برند هم همین طوره
    Panasonic Lumix DMC-FZ18 میتونه انتخاب خوبی باشه ... ازش تعریف میکنن ...

دوستان به نظرتون
    از 3 مدل Canon PowerShot G9
    Nikon Coolpix P80
    SONY H-50
    کدوم بهتره مشخصات که تقریبا مثل هم هست و قیمت هم یک حدود و هیچ کدوم برتری محسوس به همدیگه ندارن خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
    بعید بدونم کسی اچ 50 یخره اما به کسی توصیه نکنه ...

نیکون رو نگیری بهتره ... یعنی بین این سه مدل پائینترینه .البته قیمتشم پائینه . جی 9 هم خوب اسم در کرده .

به نظر من موتور اولتراسونیک یه قابلیت کلیدیه .
    از این جهت s5 از h50 سر تره .
    دوستان من یه سری از قابلیت های s5 رو لیست کردم دوستانی که h50 دارن
    یه لطفی کنن بگین تو H50 این قابلیت های وجود داره یا نه ؟
    1 - ضبط صدا به صورت استریو
    2 - قابلیت هک شدن که دوربین رو از حد نیمه حرفه ای بالاتر میبره ( البته این یکی قابلیت دوربین نیست )
    3 - ضبظ تصویر با کیفیت 640*480 VGA
    4 - توانایی زوم هنگام فیلمبرداری ( که به خاطر موتور اولتراسونک هست که صدا نمیکنه )
    5 - فیلمبرداری باسرعت 60 فریم در ثانیه در حالت 240*320 QVGA
    هیچ وقت اس 5 از اچ 50 سر تر نمیشه ... البته مدل کانن خیلی مدل خوبیه اما تو رنج خودش . اچ 50 در کل خیلی بالاتر از اس 5 هست و مشکلات بسیار کمی داره . و تا اونجایی که من میدونم تمام قابلیت های بالا بجز گزینه 2 و 5 رو که شک دارم داراست .
    اگه حاضری پول بیشتری بدی سونی به نظر من خیلی سر تره .

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام ... من با یه کمپکت کانن کار کردم به اندازه نیمه حرفه ای سونی امکانات و کیفیت داره .... ولی وقتی دنبال کمپکت سونی میری میبینی که بعضی از ساده ترین امکانات رو نداره ... . البته شاید همه اینطوری نباشه ... اما در کل اینطوری هست .

اما در مورد لنز . اینو خیلی از حرفه ای ها میدونن که کارل زایس اصلا کارش ساخت لنز عکاسی نیست . بلکه لنز تلسکوپ میسازه . و بخاطر اینکه کار اصلیش این نیست یه محصول معمولی تر میده بیرون . لنزهای سوار شده روی دوربین های نیکون ، پاناسونیک و المپیوس معمولا بسیار با کیفیت تر از کارل زایس هستش .

Panasonic Lumix DMC-FZ18 میتونه انتخاب خوبی باشه ... ازش تعریف میکنن ...

بعید بدونم کسی اچ 50 یخره اما به کسی توصیه نکنه ...

نیکون رو نگیری بهتره ... یعنی بین این سه مدل پائینترینه .البته قیمتشم پائینه . جی 9 هم خوب اسم در کرده .

هیچ وقت اس 5 از اچ 50 سر تر نمیشه ... البته مدل کانن خیلی مدل خوبیه اما تو رنج خودش . اچ 50 در کل خیلی بالاتر از اس 5 هست و مشکلات بسیار کمی داره . و تا اونجایی که من میدونم تمام قابلیت های بالا بجز گزینه 2 و 5 رو که شک دارم داراست .
    اگه حاضری پول بیشتری بدی سونی به نظر من خیلی سر تره .
    دوست من درست هست که كمپاني کارل زایس از لنز ميكروسكوپ و تجهيزات علمي كار خودش رو شروع كرده ولی این دلیل حرف شما نمبشه که میگید
    محصول معمولی تر میده بیرون شما مطمئن باش كمپاني اي مثل سوني كارشو دست كمپاني غير معتبر و بي كيفيت نمي ده
    اين كمپاني در 1846 يعني 162 سال پيش كار خود را آغاز كرد و در 1902 (106 سال پيش ! ) اولين لنز دوربين را ساخته است.
    زایس یکی از معتبر ترین کمپانی‌های ساخت لنزهای عکاسیست.
    مقایسه کردن بنز بهتره یا BMW کمی شوخیست... بهتره اگر کسی صحبتی در مورد لنزی داره در مورد همون تک لنز خاص با دلیل صحبت کنه.
    چون این کمپانی‌ها هرکدام بیش از صد لنز برای دوربینهای عکاسی تولید می‌کنند و بسیاری از این لنزها رنج و دیافراگم و مشخصات شبیه ندارند.
    آنهایی هم که شبیه هم هستند، باید جداگانه مقایسه شود. فقط محض اطلاع بگم که در حال حاضر زایس برای دوربینهای نیکون هم لنز تولید می‌کند و اگر قیمت گران آن نبود تمام نیکون سواران حرفه‌ای یکی دوتاشو می‌خریدند!
    در ضمن 1 چیز دیگه اگر منظورتان لنز دوربين هاي SLR است كه اصلا قابل مقايسه نيستند چون كنن و نيكن هر يك صد ها لنز دارند ولي تعداد لنز هاي زايس انگشت شمارند ولي بسيار با كيفيت و خيلي گران.

اگر راجع به لنز دوربين هاي كامپكت مي فرماييد بايد عرض كنم لنزهاي زايس از لنزهاي سوني كه روي دوربين هاي كامپكت ارزانتر نصب مي كند بسيار كيفيت بهتري دارد ولي اصولا لنز دوربين هاي كامپكت سوني و كنن و نيكن و ... خيلي تفاوت عمده و فاحشي ندارند.
    در ضمن شما که گفتید من با یه کمپکت کانن کار کردم به اندازه نیمه حرفه ای سونی امکانات و کیفیت داره .... ولی وقتی دنبال کمپکت سونی میری میبینی که بعضی از ساده ترین امکانات رو نداره ... . البته شاید همه اینطوری نباشه ... اما در کل اینطوری هست میشه مدلی که باهاش کار کردید رو بگید وبگین چی داشت که دوربین سونی از اون بیبهره بود

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست من درست هست که كمپاني کارل زایس از لنز ميكروسكوپ و تجهيزات علمي كار خودش رو شروع كرده ولی این دلیل حرف شما نمبشه که میگید
    محصول معمولی تر میده بیرون شما مطمئن باش كمپاني اي مثل سوني كارشو دست كمپاني غير معتبر و بي كيفيت نمي ده
    اين كمپاني در 1846 يعني 162 سال پيش كار خود را آغاز كرد و در 1902 (106 سال پيش ! ) اولين لنز دوربين را ساخته است.
    زایس یکی از معتبر ترین کمپانی‌های ساخت لنزهای عکاسیست.
    مقایسه کردن بنز بهتره یا BMW کمی شوخیست... بهتره اگر کسی صحبتی در مورد لنزی داره در مورد همون تک لنز خاص با دلیل صحبت کنه.
    چون این کمپانی‌ها هرکدام بیش از صد لنز برای دوربینهای عکاسی تولید می‌کنند و بسیاری از این لنزها رنج و دیافراگم و مشخصات شبیه ندارند.
    آنهایی هم که شبیه هم هستند، باید جداگانه مقایسه شود. فقط محض اطلاع بگم که در حال حاضر زایس برای دوربینهای نیکون هم لنز تولید می‌کند و اگر قیمت گران آن نبود تمام نیکون سواران حرفه‌ای یکی دوتاشو می‌خریدند!
    در ضمن 1 چیز دیگه اگر منظورتان لنز دوربين هاي SLR است كه اصلا قابل مقايسه نيستند چون كنن و نيكن هر يك صد ها لنز دارند ولي تعداد لنز هاي زايس انگشت شمارند ولي بسيار با كيفيت و خيلي گران.

اگر راجع به لنز دوربين هاي كامپكت مي فرماييد بايد عرض كنم لنزهاي زايس از لنزهاي سوني كه روي دوربين هاي كامپكت ارزانتر نصب مي كند بسيار كيفيت بهتري دارد ولي اصولا لنز دوربين هاي كامپكت سوني و كنن و نيكن و ... خيلي تفاوت عمده و فاحشي ندارند.
    در ضمن شما که گفتید من با یه کمپکت کانن کار کردم به اندازه نیمه حرفه ای سونی امکانات و کیفیت داره .... ولی وقتی دنبال کمپکت سونی میری میبینی که بعضی از ساده ترین امکانات رو نداره ... . البته شاید همه اینطوری نباشه ... اما در کل اینطوری هست میشه مدلی که باهاش کار کردید رو بگید وبگین چی داشت که دوربین سونی از اون بیبهره بود
    من نگفتم لنز زایس بده ... خوبه خودم باهاش کار دارم میکنم و راضیم ... میگم تو همین قیمت لنزهای دیگر شرکتها بهتره . نه اونقدری که خیلی بهتر باشه . مثلا لنز همین Panasonic Lumix DMC-FZ18 از سونی اچ 50 میگن بهتره .
    اما اونطوری که من شنیدم تفاوت عمده تو لنزهای حرفه ای هست که اصلا کسی دنبال زایس نمیره . چون شرکتهای معتبرتری وجود دارن .
    چیزایی که میگم رو هنوز خودم دقیقا حس نکردم یا تست نکردم . اما چیزهاییه که تو مقالات مختلف و از عکاسان مختلف پرسیدم .

----------------

اما در مورد دوربین های کمپکت و مقایسه ی اونا ...

حتما خبر داری که هر دو شرکت سونی و کانن مدلهای جدیدشون رو معرفی کردن .

Sony Cybershot DSC-T500 و Canon PowerShot A2000 IS

اگه مشخصاتشون رو ببینی تقریبا برابره اما تو نگاه اول کانن کارآمدتر میاد . و سونی فقط رنگ و لعاب کار رو بیشتر کار میکنه . واقعا پیشرفت های خوبی تو این کمپکت کانن شده .
    فقط مشکل قیمته که هنوز مشخص نیست دقیقا چنده . اگه تو یه رنج قیمت باشن به نظر من کانن انتخاب بهتریه .

یا مثلا این مدل کانن که اینم جدیده یه انتخاب خوبه .... با امکانات بالا

Canon PowerShot SX110 IS

حالا من نمونه قیمت دارش رو بررسی میکنم ...

این دوتا مدل :

Sony Cybershot DSC-T70
    و
    Canon Powershot SD850 IS - IXUS 950 IS

این دوتا تقریبا قیمت برابر دارن .

265 تومن تقریبا .

اما تو امکانات کار میبینم که سونی امکاناتی مثل سرعت شاتر پائین رو نداره .

سرعت شاتر 1000/1 تا 0.25 ثانيه

این خیلی خیلی محدود کندست .

در حالی که مدل کانن سرعت شاترش تو این رنجه : 1600/1 تا 15 ثانيه .

مطمعنا کسی که میخواد یکم آماتور کار کنه محدوده .
    و یا کانن حتی تو این مدل از کامپکتش DIGIC III رو میزاره . در حالی که تو نیمه حرفه ای هاش هم هست . اما سونی خیلی از مشخصه های کارآمد پردازش تصویر رو تو کامپکتش نمیاره و سرفا یه کامپکت ساده میزنه .

بدبختانه تو مدلهای دیگه از کمپکت سونی که واقعا ادم بخاطر رنگ و لعاب و البته امکانات خوب میخواد بخره بازم این سرعت شاتر پائین ازیت کنندست .

اما در کل مدلهای کانن از یه تعادل بهتری برخورداره و اگه شما بخوای هر کدوم رو بخری ضرر نمیکنی . و البته کمپکتهای مدل لومیکس هم مدلهای خوبی داره که طراحیشون هم عالیه .

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من نگفتم لنز زایس بده ... خوبه خودم باهاش کار دارم میکنم و راضیم ... میگم تو همین قیمت لنزهای دیگر شرکتها بهتره . نه اونقدری که خیلی بهتر باشه . مثلا لنز همین Panasonic Lumix DMC-FZ18 از سونی اچ 50 میگن بهتره .
    اما اونطوری که من شنیدم تفاوت عمده تو لنزهای حرفه ای هست که اصلا کسی دنبال زایس نمیره . چون شرکتهای معتبرتری وجود دارن .
    چیزایی که میگم رو هنوز خودم دقیقا حس نکردم یا تست نکردم . اما چیزهاییه که تو مقالات مختلف و از عکاسان مختلف پرسیدم .

----------------

اما در مورد دوربین های کمپکت و مقایسه ی اونا ...

حتما خبر داری که هر دو شرکت سونی و کانن مدلهای جدیدشون رو معرفی کردن .

Sony Cybershot DSC-T500 و Canon PowerShot A2000 IS

اگه مشخصاتشون رو ببینی تقریبا برابره اما تو نگاه اول کانن کارآمدتر میاد . و سونی فقط رنگ و لعاب کار رو بیشتر کار میکنه . واقعا پیشرفت های خوبی تو این کمپکت کانن شده .
    فقط مشکل قیمته که هنوز مشخص نیست دقیقا چنده . اگه تو یه رنج قیمت باشن به نظر من کانن انتخاب بهتریه .

یا مثلا این مدل کانن که اینم جدیده یه انتخاب خوبه .... با امکانات بالا

Canon PowerShot SX110 IS

حالا من نمونه قیمت دارش رو بررسی میکنم ...

این دوتا مدل :

Sony Cybershot DSC-T70
    و

این دوتا تقریبا قیمت برابر دارن .

265 تومن تقریبا .

اما تو امکانات کار میبینم که سونی امکاناتی مثل سرعت شاتر پائین رو نداره .

سرعت شاتر 1000/1 تا 0.25 ثانيه

این خیلی خیلی محدود کندست .

در حالی که مدل کانن سرعت شاترش تو این رنجه : 1600/1 تا 15 ثانيه .

مطمعنا کسی که میخواد یکم آماتور کار کنه محدوده .
    و یا کانن حتی تو این مدل از کامپکتش DIGIC III رو میزاره . در حالی که تو نیمه حرفه ای هاش هم هست . اما سونی خیلی از مشخصه های کارآمد پردازش تصویر رو تو کامپکتش نمیاره و سرفا یه کامپکت ساده میزنه .

بدبختانه تو مدلهای دیگه از کمپکت سونی که واقعا ادم بخاطر رنگ و لعاب و البته امکانات خوب میخواد بخره بازم این سرعت شاتر پائین ازیت کنندست .

اما در کل مدلهای کانن از یه تعادل بهتری برخورداره و اگه شما بخوای هر کدوم رو بخری ضرر نمیکنی . و البته کمپکتهای مدل لومیکس هم مدلهای خوبی داره که طراحیشون هم عالیه .
    ببین دوست من
    من گفتم که این کمپانی همون زایس 106 پیش اولین لنز دوربین رو ساخت پس 1 قرن تجربه کم نیست و بهتره اگر کسی صحبتی در مورد لنزی داره در مورد همون تک لنز خاص با دلیل صحبت کنه و شما مطمئن باش كمپاني اي مثل سوني كارشو دست كمپاني غير معتبر و بي كيفيت نمي ده در حال حاضر زایس برای دوربینهای نیکون هم لنز تولید می‌کند و اگر قیمت گران آن نبود تمام نیکون سواران حرفه‌ای یکی دوتاشو می‌خریدند و كنن و نيكن هر يك صد ها لنز دارند ولي تعداد لنز هاي زايس انگشت شمارند ولي بسيار با كيفيت و خيلي گران
    پس این گران بودم حتما دلیلی داره اگر کیفیت نداشت اینزوری نبود من هم گفتم تعداد لنز های کنون ونیکون بیشتره ولی این دلیل بر بی کیفیتی زایس نیست پس بنابراین گفاه شما درست نیست که میگیداما اونطوری که من شنیدم تفاوت عمده تو لنزهای حرفه ای هست که اصلا کسی دنبال زایس نمیره . چون شرکتهای معتبرتری وجود دارن .
    در مورد گفته بعدی میشه دلیل ابن حرف رو بگی که گفتی لنز Panasonic Lumix DMC-FZ18 از سونی اچ 50 بهتره شما خودت داری میگی دوستان میگن . بعد اگه میشه چندتا از اون مقاله ها رو بذار ما هم بخونتیم همون مقاله هایی که راجبش گفتی

بعد در مورد دو مدل Sony Cybershot DSC-T500 و Canon PowerShot A2000 IS فکر نمکنم زیاد درست باشه این دو مدل را مقایسه کنی چون مدل سونی Ultra Compact هست و مدل کنون Compact ولی اگه شما میگی میشه مقاسه کرد پس لابد کیفیت سونی انقدر بالاست که مدل Ultra Compact سونی با Compact کنون برایری میکنه

درمورد Sony Cybershot DSC-T70
    و
    درست هست که سرعت شاتر کنون مناسب تره ولی من جایی نخودم که سرعت شاتر در این مدلهای سونی نقطه ضعف به حساب بیاد
    شما مثلا یگو با کنون چی کار میخوای کنی از چه شوژه میخواهی عکس بگیری که در اون حالت سونی کم میاره
    در مورد پردازگر که شما میگی کنون DIGIC III داره اگه اینطوره سونی هم از پردازشگر bionz استفاده میکنه حتی در دوربین های Ultra Compact که همونطور که میدانید از پردازشگر bionz در دوربین های حرفه ای خود استفاده میکنه درمورد پردازشگر bionz هم که همه میدونن

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه ممكنه يه اطلاعاتي در مورد اعدادي كه روي لنز دوربينها هست مثل اين دوربينها بديد . چرا با هم فرق دارن تو ماركهاي مختلف؟؟؟‌!!

از اونجايي كه فهميدم اندازه سنسور خيلي مهمه حتي از تعداد پيكسلها مهمتره!!
    كلا ميخوام بدونم اندازه سنسور تو دوربينهاي ديجيتال كامپكت با هم فرق داره ؟؟؟ بهترينش ماله كدوم شركته؟؟؟؟
    در مورد اون اعداد هم اگه ممكنه يه آماري بديد . ممنون ميشم
    در ضمن تو موبايلها چه جوريه ؟؟؟ مثل اين ؟؟؟

Last edited by panther99; 03-09-2008 at 01:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •