آقا میشه از فلاش این گوشی بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟
این گوشی امکاناتش مثل فارسی بودن یا لوازم تو جعبه به گارانتی اصلی بستگی داره یا نه ؟ شما پیشنهاد میکنید با گارانتی بگیرم یا بدون اون ؟ چون تقریبا 30 40 تومن توفیر قیمت داره !
آقا میشه از فلاش این گوشی بجای چراغ قوه استفاده کرد ؟
این گوشی امکاناتش مثل فارسی بودن یا لوازم تو جعبه به گارانتی اصلی بستگی داره یا نه ؟ شما پیشنهاد میکنید با گارانتی بگیرم یا بدون اون ؟ چون تقریبا 30 40 تومن توفیر قیمت داره !
دوستان 6120 دار بهتون پیشنهاد می کنم حتما بازی های N-gage رو نصب کنید. کار سختی هم نیست
آموزش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز این گوشی رو گرفتم ولی توی جعبش هیچ cd یا کابل usb برای گوشی وجود نداره. می خواستم بدونم اینا نباید توی جعبه باشه؟
شرمنده اشتباه شد ولی تقصیر من نبود خودش 2 تا پست شد.
مسئولان لطفا پست من رو پاک کنن.
Last edited by am_merman01; 29-07-2008 at 21:50.
مبارک باشه.سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز این گوشی رو گرفتم ولی توی جعبش هیچ cd یا کابل usb برای گوشی وجود نداره. می خواستم بدونم اینا نباید توی جعبه باشه؟
درسته CD و کایل توی جعبه نیست. برای کابل از هر کابل MiniUsb می تونی استفاده کنی. مثل مال دوربین ها ، رم ریدر های کابلی ، Mp3 پلیر ها و ... (اصلا لازم نیست پول بدی اصلی نوکیا بخری!)
برای PC Suite هم می تونی نسخه 7 رو از خود سایت نوکیا بگیری. حدود 20 - 30 مگ هست.
بهت پیشنهاد می کنم گوشیتو هک کنی، هم مشکل سایت نخواهی داشت، هم می تونی از بازی های فوق العاده N-gage استفاده کنی. (از روش هک Bin PDA و انتقال فایل Installserver.exe ، ساده و سریع هست، آموزشش هم توی همین انجمن هست!)
کسی نیست ؟ !
ریسک این قضیه به خودت بستگی داره
یه موقع گوشی یه مشکلاتی داره که بعد از خرید معلوم میشه یه موقع هم مثل ساعت کار میکنه ( منظورم تنها این گوشی نیست )
اخه من یه 5500 گرفتم که بعد از خرید متوجه شدم خود به خود خاموش و روشن میشه
حالا شانس اوردم که گارانتی داشت ( خدمات طلایی نیا )
گارانتی هم بدون چون و چرا گوشی رو کلا عوض کرد برام با یه سریال نامبر جدید
ولی خوب خیلی ها هم گوشی بدون گارانتی میخرن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد
اگه مي خواي بدون گارانتي بخري حواست باشه رم همراه 256 هست. چه با گارانتي چه بدون اون فارسي نداره (فابريك) كابل و Cd هم توي جعبه اش نيست!
باز هم سلام خدمت دوست عزیز
اولا که تشکر فراوان برای راهنماییتون .
دوم اینکه من هر کاری میکنم بازی های انگیج رو نصب کنم نمیشه. این کار رو با روش دوم که توی کلوپ بازی ها بود انجام دادم ولی نشد . بازی کامل نصب میشه ولی وقتی میخوام اجرا کنم ارور میده . می تونید راهنمایی کنید که باید چیکار کنم .؟
باز هم تشکر میشه.![]()
من یه سوال دارم.
میخاستم ببینم عکس 6120 و ان 70 در شب و در روز بطور جداگانه کدومشون بهتر؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)