تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 229 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

یک سایت یا وبلاگ بود محصولات میلان رو توی ایران می فروخت
    اگه ادرسش رو پیدا کردم برات میذارم
    اگه بذاری ممنون میشم..
    منم خیلی دنبال این محصولات بودم، ولی نتونستم پیدا کنم..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این را اونی در تاپیک استقلال گذاشته بود گفتم اینجا بذارم!
    گویا این خبر را در پارس فوتبال هم گذاشته و فکر کنم موثق هست.

بی جهت نیست که وحشتناک عاشق مالدینی هستم وقتی این خبر را خوندم بغضم گرفت!
    بازیکن بزرگ یعنی این...
    بازیکن بزرگ فقط در زمین فوتبال بازی نمیکنه بلکه بازی اصلیش در خارج از زمین هست پائولوی بزرگ در خارج زمین هم یک تک ستاره بزرگ هست!
    واقعا حیف که در اخرین سالهای بازی پائولو هستیم.
    چه کسی میتونه جاش را بگیره؟

انسان بودن بدون نمك و فلفل
    یكی از جانبازان جنگ تحمیلی كه پس از مجروح شدن به علت وضع وخیمش به ایتالیا اعزام شده بود و در یكی از بیمارستانهای شهر رم به مداوا مشغول بود. از قضا متوجه میشود كه خانم پرستاری كه از او مراقبت می كند نام خانوادگی اش "مالدینی" است ابتدا تصور میكند كه تشابه اسمی باشد اما در نهایت از او سوال میكند كه آیا با پائولو مالدینی ستاره شهیر تیم میلان ایتالیا نسبتی دارد ؟

و خانم پرستار در پاسخ می گویدكه پائولو مالدینی برادر وی می باشد ، دوست جانباز نیز در حالی كه بسیار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش می كند كه اگر ممكن است عكسی از پائولو مالدینی برایش به یادگار بیاورد و خانم پرستار قول می دهد كه برایش تهیه كند صبح روز بعد دوست جانبازهنگامی كه از خواب بیدار می شود كنار تخت خود مالدینی را می بیند كه با یك دسته گل به انتظار بیدار شدنش نشسته است...

مالدینی از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا به شهر رم واقع در مركز كشورایتالیا كه فاصله ای حدودا ششصد كیلومتری دارد آمده تا از این جانباز جنگی كه خواستار داشتن عكس یادگاری اوست عیادت كند .

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نستا در اوج آمادگى جسمانى

آلساندرو نستا مدافع صاحبنام ميلان پس از مدت ها مصدوميت، سه شنبه شب گذشته در ديدارى دوستانه به ميدان رفت. بازيكن اسبق لاتزيو و تيم ملى ايتاليا در حدود ۵ ماه به خاطر آسيب ديدگى از ناحيه كمر قادر به حضور در هيچ مسابقه اى نبود اما سرانجام او با حضور در جدال دوستانه ميلان مقابل كراف تيرانا در آلبانى به اين دورى طولانى مدت پايان داد. در اين ديدار كه با شكست ۲ بر يك روسونرى خاتمه يافت، نستا در نيمه دوم وارد زمين شد و نشان داد در اوج آمادگى جسمانى قرار دارد. او مى گويد: از نظر فيزيكى در شرايط خوبى هستم و خوشحالم كه كمرم در طول بازى آزارم نداد اما به هرحال سرعتم كمتر شده است اما حالا آماده ام تا ۹۰ دقيقه كامل بازى كنم.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مالدینی از شهر میلان واقع در شمال غربی ایتالیا به شهر رم واقع در مركز كشورایتالیا كه فاصله ای حدودا ششصد كیلومتری دارد آمده تا از این جانباز جنگی كه خواستار داشتن عكس یادگاری اوست عیادت كند .
    واقعاً انسان بزرگیه..

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فقط مالدینی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مربي نبايد تنها فردي تاكتيكي باشد
    كاكا: هرگز دوست نداردم ميلان را ترك كنم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

كاكا در بازگشت از سفرش به برزيل سرمربي باشگاهي‌اش را مورد ستايش قرار داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاكا كه براي همراهي تيم ملي فوتبال كشورش در رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 به آمريكاي جنوبي سفر كرده بود، در بازگشت از اين سفر كارلو آنجلوتي را مورد ستايش فراوان قرار داد و گفت: او به خوبي مي‌داند چگونه بايد با يك تيم رفتار كند.

كاكا كه همراه با تيم ملي برزيل موفق شد 4 بر صفر ونزوئلا را شكست دهد، نتوانست از توقف بدون گل خانگي سلكائو برابر كلمبيا جلوگيري كند. او در بازگشت به ايتاليا درباره بازي ميلان سامپدوريا در سري A و همچنين كارلو آنجلوتي سرمربي روسونري صحبت كرد.

مرد سال 2007 فوتبال دنيا گفت: بيش از هر چيز افكار بلند مدت و شيوه هدايت آنجلوتي بارز و برجسته است. اگر آقاي آنجلوتي به ما گاه به گاه مرخصي ندهد، ما خسته و ناآماده مي‌شويم و به اين ترتيب گروهي ناموزون خواهيم بود. آنجلوتي بسيار خوب مي‌تواند به همه اين فاكتورها توجه كند. او تيم قدرتمندي را در اختيار دارد كه در آن قهرمانان زيادي بازي مي‌كنند. از همين رو او تنها نبايد يك مربي هوشمند تاكتيكي باشد بلكه بايد بتواند با بازيكنانش كنار بيايد.

مهاجم ارزشمند قرمز و مشكي‌پوشان كه با sky sports صحبت مي‌كرد، افزود: همه به رهبري نياز دارند و همچنين به رايي كه بتوان از آن پيروي كرد. شيوه رهبري كارلو ما را قدرتمندتر مي‌كند. حضور او به ما اتحاد مي‌بخشد. تا بتوانيم بهترين عملكردمان را بروز دهيم.

كاكا درباره‌ي نقش خود در تيم ميلان هم گفت: بازي كردن در نقش مهاجم براي دو سال بسيار عالي بود و در اين تيم لذت زيادي بردم. با اين همه به تيم و لباسش با كمال ميل باز مي‌گردم. ميلان تيمي اس كه هرگز دوست ندارم تركش كنم.

انتهاي پيام

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بکهام در راه میلان

پس از رونالدينيو يك ستاره صاحبنام و محبوب ديگر در راه ميلان است. بر اساس گزارش روزنامه ها و راديو لس آنجلس ديويد بكهام هافبك انگليسى تيم گالكسى شهر فرشتگان در ماه ژانويه راهى تيم پرطرفدار روسونرى خواهد شد.
    به گزارش هورا اسپورت، در حالى كه هيچ يك از مقامات ميلان اين خبر را تأييد نكرده اند. مطبوعات آمريكايى از انتقال قرضى بكهام به تيم ايتاليايى خبر مى دهند. بكهام كه با وجود اظهارات همسرش خيلى زياد از زندگى و حضور در ليگ فوتبال آمريكا راضى نيست هم اكنون سرگرم بررسى پيشنهاد مسئولان ميلان است. با اين حال رسانه هاى ايتاليايى معتقدند احتمال خيلى كمى وجود دارد كه بكهام با ترك گالكسى لس آنجلس راهى ميلان شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ميلان تيمي اس كه هرگز دوست ندارم تركش كنم.
    بازیکن باید اینجوری باشه..
    واسه همین چیزاشه که ازش خوشم میاد..

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره واقعا بازیکن دوست داشتنی ای هستش. هم از نظر قیافه هم بازیش هم اخلاقی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من میلان را دوست ندارم ولی بازیکنانش را دوست دارم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •