سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
سلام
منم مثل بقیه بچهةا این اعتقاد را دارم با آمدن شاهوند (خانوم/آقا) ؟؟؟ انجمن نرم افزار واقعا نظم و ترتیب خاصی پیدا کرده....
فقط میتونم ازشون تشکر کنم...
همین.
سلام.
من کلا یک بار با ایشون برخورد داشتم اونم توی انجمن خبر سر رنگ متن خبر بود
ولی چیزایی که در مورد ایشون به نظرم میاد ایناس:
تا جایی که یادمه آواتورشون همیشه عکس خانمها هست در مدلهای مختلف!و تقریبا سریع هم عوض میشه.
مثل بقیه کاربرا که از وقتی همکار و مدیر میشن جدی تر میشن ایشون هم همین طور بودن.
فقط بعضی وقتا خیلی جدی میشن.
نرم افزار زیادی توی "معرفی نرم افزار" گذاشتن.که واقعا به درد بخوره(همین الان یکیش رو دارم دانلود میکنم!)
البته بعضی یا رو تست نشده میزارن که شاید حق داشته باشن واسه این کار; یکم سخته.
چنتا تایپک توی متفرقه زده بودن که من خیلی خوشم امد(البته نظر ندادم)مثل اون طرح های سی دی.
یکی از چیزایی جالبی که یادمه اخطاری بود که قبل از همکار شدن گرفته بودن.سر کمک به کس دیگه ای بود فکر کنم!
در کل تاپیکای که میزنن توی زمان خودش جدیده و تکراری نیست.خلاصه کاربر حرفه ای هستن.
به خاطر وقتی که میزارن و زحمتی که میکشن ازشون ممنونم.
دوستان اگه در پست هاشون لقب مناسبي به دوست نقد شونده بدن (مثل كاري كه آقا پدرام عزيز مي كنه) خيلي خوب ميشه در نهايت خود نقد شونده يكي رو انتخاب مي كنه
روي پيشنهادم فكر كنيد و نظر بديد
ممنون
با سلام
من چيز زيادي براي نقد ايشون ندارم فقط اينكه از وقتي ايشون در بخش نرم افزار به صورت تخصصي مشغول به فعاليت شدند شاهد معرفي ؛ راهنمايي و پاسخگويي سريعتر وهمين طور نظم بيشتري در اين بخش بوديم.
من براي ايشون آرزوي موفقيت ميكنم.
---------------------
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوست عزیزمان جزو فعالترین کاربران P30World هستند , فعال نه به معنی وجود پستهای زیاد ( که البته از این
لحاظ هم کم ندارند) بلکه از نظر کیفیت پستها و مفید بودن آنها برای بقیه کاربران .اگر پستهای این دوست عزیزمان
را بررسی کنید می بینید که در میان این همه پستی که داده اند تعداد پستهایی که در آنها نکته مفیدی برای دیگران پیدا
نمی شود چقدر کم و نایاب است . به لطف زحمات شبانه روزی و حسن سلیقه و ابتکارات ایشان کلیه شاخه های
انجمن نرم افزار متحول شده است و حالا تصور P30World بدون Shahvand کمی مشکل است و من همینجا فرصت را
غنیمت شمرده و از زحمات ایشان و سایر دوستانی که برای بهبود P30World و کمک به دیگران از وقت و انرژی خود
مایه می گذارند تشکر می کنم و امیدوارم در دنیای غیر مجازی هم همینقدر فعال و موفق باشند.![]()
یکی از زحمتکشترین بچه های p30 به دلایلی که دوستان گفتند و من تایید میکنم
خب چرا همش داريد ازش خوب ميگيد؟
منم به ذره بد ميگم:
1.همه لينكاش از راپيد شر هست.........
2.يادم رفت
----------------------------------
بسيار همكار خوب و با دانش و زحمت كش......فقط بايد به ما بگه دختره يا پسر؟![]()
کار شاهوند عزیز خوبه...
مخصوصا کنترل تاپیکهای اضافی و تکراری..
در کل میشه گفت: عالی.
دوست عزیز جناب Shahvand خیلی زحمت میکشن و تقریبا میشه گفت همه پستها رو جواب میدن . من به هر تاپیکی که میرم پستهای مفید ایشون
هست مخصوصا در بخش نرم افزار که نسبت به بقیه قسمتها زحمت بیشتری داره . در ضمن فکر نکنم کسی بتونه از ایشون انتقاد کنه چون ایشون
مثل بقیه دوستان , واقعا کارش درسته . دستشون درد نکنه و امیدوارم که در همه مراحل زندگیشون پرتلاش و موفق باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)