سلام این پچ رو نمیشه دانلود کرد خرابه از جای دیگه آپ کن به من هم خبر بده ممنون
عالي
متوسط
ضعيف
سلام این پچ رو نمیشه دانلود کرد خرابه از جای دیگه آپ کن به من هم خبر بده ممنون
ن نمی تونم با /freefileupload.net دانلود کنم بی زحمت جای دیگه آپ کن به من هم خبر بده ها!!!!!!!!!!!!!
یه پچ می خوام که درایور صدا رو به other انتقال بده
تو پست اول بود ولی جواب نمیده تس شده نیست
w800 r1bc002
نقل قول
اينم 5 تا پچ کاربردي و واقعا به دردبخور براي K750 فريم وار R1ca021
1- flight mode : با اين پچ سيگنالهاي دريافتي و ارسالي گوشي قطع ميشه و گوشي در شبکه خاموش ميشه.به درد جاهايي ميخوره که استفاده از موبايل ممنوعه.مانند هواپيماها.براي استفاده از قسمت پروفايلها پروفايل Office رو انتخاب کنيد.
2- camera_button_flash_v3.1 : وقتي صفحه کليد فعال باشد با نگه داشتن دکمه دوربين، فلاش(LED پشت گوشي) روشن ميشه و با نگه داشتن مجدد خاموش ميشه.
3- phone_without_SIM_cards:با اين پچ گوشي بدون سيمکارت روشن و قابل استفاده ميشود.
4- remove_accept_files : با اين پچ ديگه نيازي نيست هر بار که با ميخواين با بلوتوث فايلي رو بگيريد دکمه Yes رو بزنيد.
5- : move_cameradrv_to_other-camمسير درايور دوربين رو به فولدر Cam واقع در فولدر Other حافظه داخلي گوشي منتقل ميشه و ديگه نيازي نيست براي عوض کردن درايور دوربين از فار يا XS++ استفاده کنيد.
برای این فریم وار هر چی پچ بخواین دارم که به تدریج آپ می کنم و لینکشو اینجا میذارم.
[url]http://shimanelou.persiangig.com/Mobile/5Patch_K750_R1ca021.zip[/ur
+
سلام
بازم چند تا پچ ديگه براي k750 با فريمور R1CA021
اين پچ ها خيلي به درد بخورند من خودم همشو نصب كردم.و هيچ كدوم مشكلي ندارند
1-k750_r1ca021_mediaplayer_music_button.vkp: با نصب اين پچ موقع زدن كليد مديا پلير ديگه پيغام نميده كه هندزفري را وارد كنيد و شروع ميكنه به پخش آهنگ.
2-move_acoustic_to_other_aco_K750_R1CA021.vkp: با نصب اين پچ هم درايو صدا به پوشه Other\aco در حافظه داخلي انتقال داده ميشه.و ديگه لازم نيست براي عوض كردن درايو صدا گوشي رو هك كنيد.فقط يادتون باشه قبلا اين پوشه رو ايجاد كنيد و فايلهاي درايو صداتونو توش كپي كنيد و بعدش پچ رو نصب كنيد.
3-move_layout_to_other_ly_K750_R1CA021.vkp : اين پچ هم مسير فايل Layout.xml رو به Other/ly در حافظه داخلي منتقل ميكنه.و براحتي ميتونيد از داخل گوشي فايل layout رو عوض كنيد.
4-move_menu_to_other_menu_K750_R1CA021.vkp : اين يكي از كاربردي ترين پچ هايي هست كه خودم استفاده ميكنم.با نصب اين پچ مسير فايل منو به Other/menu در حافظه داخلي انتفال داده ميشه.و راحت ميتونيد از خود گوشي منو ها رو عوض كنيد.من خودم بيشتر از 30 تا منو رو گوشيم دارم و بدون نياز به هك كردن گوشي عوضشون ميكنم.
5-java_folder_k750_r1ca021.vkp : اين پچ هم مسير برنامه هاي نصب شده رو به Other/ams در حافظه داخلي انتقال ميده و از اين به بعد ميتونيد برنامه هاي نصب شده رو از اين مسير براي ديگران ارسال كنيد.
اميدوارم مفيد واقع شده باشه.
موفق باشيد.
[URL="http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/080607/1181289747/K750-R1CA021.rar
سلام اين لينكها كه تو صفخه دوم گذاشتين كار نمي كنن
Last edited by mehdi9352; 26-09-2007 at 21:36.
سلام آقا من این نرم افزار رو گرفتم هر کاری میکنم نمی تونم پچ روی گوشیم نصب کنم
طبق گفته اولین پست هم پیش رفتم اما نمیشه این لود پایین چند بار هم پر شد حتی نزدیک به 10 دقیقه من صبر کردم اما هیچ اتفاقی نیفتاد کمک کنید لطفاً
آقایون علما ...
من هم نتونستم هیچ پچی رو سیتول 2 رو گوشیم نصب کنم . البته همه مراحل طبق آموزش انجام شد ولی عملا هیچ کدومشو روی گوشی کار نکرد.
مشخصات گوشسمم اینه : k750_r1ca021_red49_db2010
لطفا راهنماییم کنید.
سلام ميخواستم بدونم كسي اين پچ رو براي گوشي زير داره يا نه keylock_password .در ضمن كار اين پچ اينه كه وقتي صفحه كليد قفل ميشه ازت پسورد ميخواد تا بتوني باز كار كني .
مدل گوشي:
w800-r1bc002-red49
خيلي ضروريه
سلام من با اين روش حدودا 10 پچ رو نصب كردم همشون كار ميكنن احتمالا usb flash رو نصب نكردي يا كابل درست به گوشي وصل نشده![]()
تو notepad کپی کن وبا پسوند .vkp ذخیره کن و نصب کن
;W800 SW-R1BC002
;Keylock password
;(c) IronMaster, Joker XT
+44000000
e9c0c0: EDBBE944 01531D45
11d5300: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00B5054FB847FFB404210222034B014F
11d5310: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF B847FFBDD550DE44EDBBE94456130000
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)