من واسه اين ميگم Sli که اگه بعداً خواستم سيستم رو ارتقا بدم ديگه کل سيستم رو ارتقا ندم و يک کارت گرافيک بندازم کنار همون قبلي
من واسه اين ميگم Sli که اگه بعداً خواستم سيستم رو ارتقا بدم ديگه کل سيستم رو ارتقا ندم و يک کارت گرافيک بندازم کنار همون قبلي
خوب شاید اون موقع دیگه این گراف نباشه اگر هم باشه ارزشش رو نداشته باشه عزیزززززز
با سلام و درود
دوستان گرامی
برای سی پی یوی 4000 ای ام دی چه مادربوردی را پیشنهاد می کنید که 1 ارزان باشد 2 چون از چند کارت مانند تی وی کارت و دی وی بی کارت و کارت شبکه استفاده می کنم حداقل 4 تا پی سی آی داشته باشد و اینکه آیا گرافیک آنبرد را پیشنهاد می کنید زیاد اهل بازی نیستم
با تشکر و سپاس فراوان
said92
Asus m2a vm خوبه ولی 2 تا pci داره
ولی این مدل MSI - K9N Neo-V3
3 تا pci slot داره
چیزی یادم نبود که 4 تا pci داشته باشه
با سلام
دوستان در مورد خرید یک مادربرد خوب زیر 150 هزار تومان و بالای 100 تومان گیر کردم
چند تا گزینه در ذهنم هست
Ga-m57sli-s4
Ga-m55sli-s4
و یا ....
من میخوام که مادربردم کمترین هزینه رو در آینده برای ارتقاع سیستمم رو دستم بزاره
برای بازی کردن بهترین بازدهی رو داشته باشه (تاکید)
حتما Sli داشته باشه
حتما Amd خور باشه
و هر چیزی که برای آینده خوب باشه D:
ممنون از کمکتون
سلام به همه سروران سخت افزاري عزيزم
من ميخوام بدونم اولا الان به نظرتون بهترين مادربرد برا يه سيستم خانگي چي هستش؟ و قيمتش چقدره؟
دوما يه مادر برد خوب با قيمت مناسب چي پيشنهاد مي كنين؟
چیپست x38 بگیر
خيلي احتمالش کمه که نباشه
اگه قرار بود کارت گرافيکاي جديد بيان و قديميا نباشن الان هيچ کارت 128 نبايد تو بازار باشه
با حدود يك ونيم ميليون تومان يه سيستم توپ كه ميشه خريد چي هست كه قرت فوقالعاده داشته باشد .اينتل باشه
در همین بخش تاپیک باز کنید.
کلا نباید به امید SLI در آینده مادربورد SLI انتخاب کنید. اگه مثلا الان دو کارت 7600GT رو SLI کنید در بازیهای جدید افزایش Performance زیادی نخواهید داشت.خيلي احتمالش کمه که نباشه
اگه قرار بود کارت گرافيکاي جديد بيان و قديميا نباشن الان هيچ کارت 128 نبايد تو بازار باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)