سلام بر اساتید گرامی دیفرانسیل
من یک درخواستی داشتم که براش یک تاپیک ایجاد کردم ممنون میشم ملاحظه کنید و در صورت داشتن اطلاعات در این زمینه من رو راهنمایی کنید
ممنونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
سلام بر اساتید گرامی دیفرانسیل
من یک درخواستی داشتم که براش یک تاپیک ایجاد کردم ممنون میشم ملاحظه کنید و در صورت داشتن اطلاعات در این زمینه من رو راهنمایی کنید
ممنونم
سلام بچه ها یه سوال درمورد انتگرال داشتم می خواستم ببینم انتگرال sinxt dt از 0 تا x^2+1 چی میشه ای انتگرال 2متغیرس؟
با سلام .
شما میخواید از t انتگرال بگیرید پس متغیر دیگه یعنی x حکم عدد ثابت رو داره .
ممنون به خاطر جوابتون راستش سوال امتحان این بود که از این انتگرال مشتق بگیرید تقریبا همچین شکلی داشت بعد یه استادی اومد گفت xt رو باید z (مثلا مساوی یه عبارتی مثله z) بگیرید من علتشو نفهمیدم برا همین همچین کاری نکردم و x رو ثابت گرفتم![]()
سلام.
اگه در مساله شرایطش جوری باشه که x هم یک تابع بر حسب t باشه اونوقت باید از روشی که گفتین استفاده کرد. البته اونوقت حل مساله خیلی دشوار خواهد بود و ممکن است که حتی حل انتگرال ناممکن شود.
موفق باشین.
90/10/23
این انتگرال ک ب نظر ساده میاد رو نمیتونم حل کنم با هر روشی بگید رفتم ولی نمیشه :
p همون عدد پی هسش
این انتگرال جزوه انتگرالهای حل ناشدنی میباشد
یعنی نمیشه اول انتگرال نامعین رو حل کرد و بعدش حدهای بالا و پایین رور بزاریم و نتیجه بگیریم
تو این پست دوست عزیزمون ali_hp اندکی در این مورد توضیح داده
Last edited by hts1369; 13-01-2012 at 19:31.
سلام
این انتگرال ساده نیست. برای حل این انتگرال باید از تابع کمکی Fresnel S Integrals استفاده کرد که به صورت زیر تعریف میشه:
![]()
![]()
تابع S در حقیقت یک نامگذاری روی یک انتگرال بی جواب ولی پرکاربرده.
موفق باشین.
90/10/23
================================================== ========
ویرایش: پستم با جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا همزمان شد
اگه اینجوری باشه ک نمیشه ...الان من یه سئوال دارم ب این صورت :
حجم جسمی از دوران نواحی محدود ب خط و خم داده شده حول محور ایکس ها با این مشخصات :
Y=0
Y=SINX
اگه بخوام با فرمول حل کنم میاد همون انتگرال بالایی ...
ینی ج نداره ؟
(همون انتگرال ولی ب جاش COS باشه ،چطور؟ بازم ج نداره؟)
اون انتگرال با این توضیحاتی که گفتین پس به این صورته:
چون در حقیقت از فرمول مساحت دایره کههستش استفاده کردیم و در اینجا r برابر y هستش.
اما بنده و جناب hts1369 خیال کردیم که منظورتون این انتگرال هست:
و جوابی که در 2 پست قبلی داده شد بر همین اساس بود.
و اما در مورد انتگرال اول، از تبدیل زیر استفاده کنین:
بقیه ی مراحل رو هم به عهده ی خودتون میذارم.
موفق باشین.
90/10/23
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)