تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 61 از 358 اولاول ... 115157585960616263646571111161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آدمیرال لرد هیل نورتون (فرمانده نیروهای مسلح انگلیس، رئیس کمیته نظامی ناتو این یکی دیگه واقعیه ... طرف ژنرال 5 ستاره بوده) ...

سیمور جان , ژنرال 5 ستاره ای که فرمانده نیروهای مسلح یک کشور هست اصولا فرصت پرداختن به موضوع رویت شیئ ناشناس در یک منطقه براش پیش نمیاد, چه برسه بیاد قبولش کنه ; چون کارهای مهمترو وقت گیر تراز این داره.
    عین این هست که یک وزیر بهداشت و درمان رو بگیم برای سرپرستی پروژه واکسیناسیون یک مرکز استان انجام وظیفه بکنه.
    قصد جسارت ندارم ، ولی بخدا اون لینک ها رو میذارم برای اینکه کلیک کنید روشون ... اگه مدخل رو چک کنید واضحه که ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده و بنابراین وقت کافی واسه رسیدگی به سرگرمی ها و علایقش داشته ...

2. 3 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

فکر کنم منظور ماده عالم هست. با کم کردن حدی که به ماده تاریک و انرژی تاریم داده میشه حدودا باید به همچین رقمی برسیم.
    منظور من از شناخت از عالم منطقه ای هست که تقریبا کاوش شده. زمین که میدونیم حیات توش هست ( این کشف خودمه) ماه چیزی پیدا نشده - به احتمال بسیار بسیار بسیار بالا فاقد حیاطه. مریخ چیزی پیدا نشده - ممکنه زیست قدیمی داشته باشه و ممکنه در حال حاضر هم زیست موجود باشه در حد اولیه البته. زهره چیزی پیدا نشده - به احتمال قوی حیات موجود نیست - حرارت بسیار بالاست. قمر تیتان زحل و و اروپا مشتری ممکنه حیاط اولیه داشته باشن .البته چیزی پیدا نشده.
    این چند در صد عالم شناخته شده بود ؟
    تقریبا همینه دیگه ، چون ماکه اونورتر از منظومه نرفتیم تاحالا ، سرانگشتی حساب کنی همین حدودا میشه ، البته 4% کشف نشده ، 4% رصد شده

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

در انبساط شدن فضا شک هست ، درسته انیشتن ثابت کرد که درحال انبساط هست ولی همین سازمان اعلام کرد بعضی مناطق در حال انقباض هست

پس نمیشه سر این 4% بحث کرد
    سلام
    علائم حاکی از انبساط عالم بسیاره. مگر اینکه برای انتثال به قرمز در طیف کهکشان ها توضیحی غیر از فرار اونها ارائه بشه.
    تک و توک کهکشان هایی مشخصا در گروه محلی ( گروه کهکشانی که کهکشان ما هم جزو اونه) دارن به ما نزدیک میشن. این قضیه اش با انبساط کل عام متفاوته.
    اثبات انبساط عالم توسط ادوین هابل انجام شد.

5. 2 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

سلام
    علائم حاکی از انبساط عالم بسیاره. مگر اینکه برای انتثال به قرمز در طیف کهکشان ها توضیحی غیر از فرار اونها ارائه بشه.
    تک و توک کهکشان هایی مشخصا در گروه محلی ( گروه کهکشانی که کهکشان ما هم جزو اونه) دارن به ما نزدیک میشن. این قضیه اش با انبساط کل عام متفاوته.
    اثبات انبساط عالم توسط ادوین هابل انجام شد.
    خوب پس من یک اشتباه کوچیک کردم ، ولی یادمه اثبات شده بود که کهکشان ها درحال نزدیک شدن به هم هستند (4سوی علم فکر کنم گفت) ،
    انیشتن هم همچین چیزی فکر کنم داره یا من دارم اشتباه میکنم ، باید بپرسم.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

مسلما موجودات فضایی به این هوشمندی نیاز ندارن برای دید زدن ما کلی هزینه کنن افراد بفرستن اینجا
    میتونن یه تعداد دوربین رو در سطح زمین پخش کنن

کسی که جایی میره , همیشه فقط برای " دید زدن " نمیره.
    دوست عزیز هر کاری بخوان بکنن باز هم نیازی نیست به حضورشون
    این موجودات با چنین فناوری بالایی مسلما به این توانایی دست یافتن که خودشون حضور نیابن جایی .
    نمونه برداری یا هر کار دیگه رو میتونن با نانو روبات ها ی پیشرفته و غیره انجام بدن .

مگه اینکه برسیم به همون بحث آتلانتیس که میشه تنها دلیل منطقی و اونم اینه که خودشون شخصا میان زمین تا از هواش لذت ببرن ! واسه تعطیلات !

هنوز دلیل حضور اینا رو نگفتی

8. 4 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    nicico

پيش فرض

با سلام

متاسفانه دوستان پست هاي قرآني رو نمي زارن

ولي توي قرآن مستقيما به حيات و هوش فرا زميني اشاره شده

مراجعه شود به آيه 29 شورا و 82 نمل

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستی ماجرای این شکلهایی که در مزارع میافته چیه ؟ جیزی معلوم شده ؟
    قبلا از تلوزیون برنامه ای نشون داد راجع به موجودات فضایی و عکسها و فیلم هایی که از اونا موجوده. یه مهندس،شایدم دکتر یا هم قصاب، خلاصه یه بنده خدایی اومد توی ربع ساعت یه شکل فضایی کاملا اصلی توی مزارع در اورد! اونم با یه نخو چندتا وسیله ی دم دستی! بعد دست کرد تو وسایلاش به فرفره ای بادکنکی یا چیزی شبیه این در آورد بعد بست به یه نخ و آویزونش کرد، از زاویه ی پایین ازش فیلم برداری کرد گفت تو سه سوت واستون سفینش میکنم! و کرد! شک کردم که نکنه اون قصاب یا مهندش یا دکتره همون موجود فضاییه باشه!

بخدا اون لینک ها رو میذارم برای اینکه کلیک کنید روشون
    بیچاره seymour!
    Last edited by amintnt; 14-07-2009 at 16:20.

11. 3 کاربر از amintnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

با سلام

متاسفانه دوستان پست هاي قرآني رو نمي زارن

ولي توي قرآن مستقيما به حيات و هوش فرا زميني اشاره شده

مراجعه شود به آيه 29 شورا و 82 نمل
    دوست عزیز اینجا اگه آیه بزارید باید سرش بحث بشه چون بدون دلیل که نمیشه چیزی رو پذیرفت . و صد البته بحث های مذهبی در پیسی ورلد ممنوع و خلاف قانون هستن و ممکنه باعث فیلتر شدن سایت بشه . حالا شما رو نمیدونم ولی من یکی حاضر نیستم به هر دلیلی با هزار جونر مصیبت و فیلت.ر ش.کن بیام تو این سایت اونم با این سرعت خراب اینترنت

موفق باشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض یه نکته جالب

دوستی داشتم به حلقه درویشان رفت و آمد داشت خوب واسه منم بعضی وقتها از تفکرات اونها صحبت می کرد البته
    خیلی تحت نفوذ نبود فکر آزادی داشت ولی با حلقه ها ارتباط داشت ... محور اصلی مراقبه کلا روی تمرکز روی تنفس هست و جالبه بودنین که تقریبا اکثر اقوام با فرهنگهای مختلف واسه مراقبه از تنفس شروع میکنن ... یکبار ازش پرسیدم نظر قطب حلقه شما در مورد موجودات فرا زمینی چی هست ... اونم جواب داده بود که ما از طریق تنفس اونها می تونیم پی وجودشون ببریم و تایید کرده که وجود دارن من در مراقبه تنفس اونها رو حس می کنم ... البته اینم اضافه کرده بود که اونها خیلی پیشرفته تر از ما هستن ولی اطلاعات دیگه نمیشه بدست آورد ... اینو نگفتم که چیزی رو تایید کنم ولی جالبه که اغلب فرقهای اهل مراقبه مثل بودائی .. هندو و درویشان خودمون قائل به این موضوع هستن اونها وجود دارن ... صد البته این بحث اصلا علمی نیست نه میشه رد کرد نه اثبات ... ولی اگه ما در اینگونه گروهها بگردین حداقل من ندیدم از اونها کسی بگه وجود ندارن یا بگه نمی دونم ... و این نکته جالب هست

داره خودمونی میشه Avalon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده

اومدی نسازی دیگه ;
    موقع رد یک ادعا القابی مثل " فرمانده ارتش انگلیس " و" نماینده ناتو " پشت سر اسم طرف میاری , جلوتر که میریم که صحت مطلب رو بررسی کنیم میبینیم " بازنشسته " بودنش (که بی اهمیت نیست) برای درج در تاپیک انتخاب نشده.
    داشتیم؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •