قصد جسارت ندارم ، ولی بخدا اون لینک ها رو میذارم برای اینکه کلیک کنید روشون... اگه مدخل رو چک کنید واضحه که ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده و بنابراین وقت کافی واسه رسیدگی به سرگرمی ها و علایقش داشته
...
قصد جسارت ندارم ، ولی بخدا اون لینک ها رو میذارم برای اینکه کلیک کنید روشون... اگه مدخل رو چک کنید واضحه که ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده و بنابراین وقت کافی واسه رسیدگی به سرگرمی ها و علایقش داشته
...
تقریبا همینه دیگه ، چون ماکه اونورتر از منظومه نرفتیم تاحالا ، سرانگشتی حساب کنی همین حدودا میشه ، البته 4% کشف نشده ، 4% رصد شده
سلام
علائم حاکی از انبساط عالم بسیاره. مگر اینکه برای انتثال به قرمز در طیف کهکشان ها توضیحی غیر از فرار اونها ارائه بشه.
تک و توک کهکشان هایی مشخصا در گروه محلی ( گروه کهکشانی که کهکشان ما هم جزو اونه) دارن به ما نزدیک میشن. این قضیه اش با انبساط کل عام متفاوته.
اثبات انبساط عالم توسط ادوین هابل انجام شد.
خوب پس من یک اشتباه کوچیک کردم ، ولی یادمه اثبات شده بود که کهکشان ها درحال نزدیک شدن به هم هستند (4سوی علم فکر کنم گفت) ،
انیشتن هم همچین چیزی فکر کنم داره یا من دارم اشتباه میکنم ، باید بپرسم.
دوست عزیز هر کاری بخوان بکنن باز هم نیازی نیست به حضورشون
این موجودات با چنین فناوری بالایی مسلما به این توانایی دست یافتن که خودشون حضور نیابن جایی .
نمونه برداری یا هر کار دیگه رو میتونن با نانو روبات ها ی پیشرفته و غیره انجام بدن .
مگه اینکه برسیم به همون بحث آتلانتیس که میشه تنها دلیل منطقی و اونم اینه که خودشون شخصا میان زمین تا از هواش لذت ببرن ! واسه تعطیلات !
هنوز دلیل حضور اینا رو نگفتی
با سلام
متاسفانه دوستان پست هاي قرآني رو نمي زارن
ولي توي قرآن مستقيما به حيات و هوش فرا زميني اشاره شده
مراجعه شود به آيه 29 شورا و 82 نمل
قبلا از تلوزیون برنامه ای نشون داد راجع به موجودات فضایی و عکسها و فیلم هایی که از اونا موجوده. یه مهندس،شایدم دکتر یا هم قصاب، خلاصه یه بنده خدایی اومد توی ربع ساعت یه شکل فضایی کاملا اصلی توی مزارع در اورد! اونم با یه نخو چندتا وسیله ی دم دستی! بعد دست کرد تو وسایلاش به فرفره ای بادکنکی یا چیزی شبیه این در آورد بعد بست به یه نخ و آویزونش کرد، از زاویه ی پایین ازش فیلم برداری کرد گفت تو سه سوت واستون سفینش میکنم! و کرد! شک کردم که نکنه اون قصاب یا مهندش یا دکتره همون موجود فضاییه باشه!راستی ماجرای این شکلهایی که در مزارع میافته چیه ؟ جیزی معلوم شده ؟
بخدا اون لینک ها رو میذارم برای اینکه کلیک کنید روشون![]()
بیچاره seymour!
Last edited by amintnt; 14-07-2009 at 16:20.
دوست عزیز اینجا اگه آیه بزارید باید سرش بحث بشه چون بدون دلیل که نمیشه چیزی رو پذیرفت . و صد البته بحث های مذهبی در پیسی ورلد ممنوع و خلاف قانون هستن و ممکنه باعث فیلتر شدن سایت بشه . حالا شما رو نمیدونم ولی من یکی حاضر نیستم به هر دلیلی با هزار جونر مصیبت و فیلت.ر ش.کن بیام تو این سایت اونم با این سرعت خراب اینترنت
موفق باشی
دوستی داشتم به حلقه درویشان رفت و آمد داشت خوب واسه منم بعضی وقتها از تفکرات اونها صحبت می کرد البته
خیلی تحت نفوذ نبود فکر آزادی داشت ولی با حلقه ها ارتباط داشت ... محور اصلی مراقبه کلا روی تمرکز روی تنفس هست و جالبه بودنین که تقریبا اکثر اقوام با فرهنگهای مختلف واسه مراقبه از تنفس شروع میکنن ... یکبار ازش پرسیدم نظر قطب حلقه شما در مورد موجودات فرا زمینی چی هست ... اونم جواب داده بود که ما از طریق تنفس اونها می تونیم پی وجودشون ببریم و تایید کرده که وجود دارن من در مراقبه تنفس اونها رو حس می کنم ... البته اینم اضافه کرده بود که اونها خیلی پیشرفته تر از ما هستن ولی اطلاعات دیگه نمیشه بدست آورد ... اینو نگفتم که چیزی رو تایید کنم ولی جالبه که اغلب فرقهای اهل مراقبه مثل بودائی .. هندو و درویشان خودمون قائل به این موضوع هستن اونها وجود دارن ... صد البته این بحث اصلا علمی نیست نه میشه رد کرد نه اثبات ... ولی اگه ما در اینگونه گروهها بگردین حداقل من ندیدم از اونها کسی بگه وجود ندارن یا بگه نمی دونم ... و این نکته جالب هست
ایشون موقع انجام این تحقیقات بازنشسته شده بوده
اومدی نسازی دیگه ;
موقع رد یک ادعا القابی مثل " فرمانده ارتش انگلیس " و" نماینده ناتو " پشت سر اسم طرف میاری , جلوتر که میریم که صحت مطلب رو بررسی کنیم میبینیم " بازنشسته " بودنش (که بی اهمیت نیست) برای درج در تاپیک انتخاب نشده.
داشتیم؟!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)