اما من تا اونجایی که الآن دارم می بینم اکثر برنامه های N73 رو N95 هم نصب شدن...
یعنی میشه گفت که با برنامه های عمومی مشکلی نداره...
اما من تا اونجایی که الآن دارم می بینم اکثر برنامه های N73 رو N95 هم نصب شدن...
یعنی میشه گفت که با برنامه های عمومی مشکلی نداره...
بنا به نیاز دوستان برای دیدن کیفیت تصاویر گرفته شده توسط دوربین N95 می تونین از 2تا لینک زیر استفاده کنین...
توضیح:
عکس ها کاملا آماتور هستن...!
نمونه های زیادی رو میشه تو نت پیدا کرد اما اگه توسط خودت گرفته شده باشه قابل اطمینان تره...!
ضمنا عکس ها بدون هیچ گونه تغییری قرار داده شدن با حجم واقعی...
البته نمونه فیلم هم هست اما از اونجایی که یه کم حجمش بالاست (30 ثانیه با حجم 11 مگ!) سعی می کنم در فرصت بعدی قرارش بدم...
نمونه تصویر اول:
نمونه تصویر دوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون Tanzad جان ....
عکسها عالی بودن ....
اگه دقیق به نوشته های روی طبقات علاالدین توجه میکنی میبینی قشنگ قابل خوندنه ....
شماره اتوبوس به راحتی قابل خوندن هست .... در حالی که در حال حرکت هست .....
اگه یه لطفی بکنی یه تیکه از فیلم گرفته شده رو هم بزاری ممنونت میشم ......
من وصل کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد
می دونم ربطی به موضوع نداره وببخشید
میشه بگی از چه سایتی فیلم می گیری
سامان جان تقریبا 70 80% برنامه های os 9.1 روش اجرا میشن من تا حالا هرچی ریختم شده: smar movie و call manager و divx player و pvplayer و device lock manager و ماشین حساب حرفه ای ........
اکثر بازیهای os 9.1 هم که 320*240 باشن اجرا میشن...
من از فرومهای آمریکائی و انگلیسی زیادی که هستند برای دانلودشون استفاده میکنم.
دوسته خوبم من از فرومهای آمریکائی فیلمها رو میگیرم ولی جالبه بدونی توی قسمت دانلود فیلم همین سایت میتونی بهترین و جدیدترین فیلمها رو که بصورت dvd rip هستند رو با پسوند avi برای گوشیت بگیری ولی سعی کن دنباله کم حجماش بگردی چون اکثرا 600 700 mb حجم دارن البته با کیفیت dvd هاااااا
بچه ها امروز که دومین روز از خریدن گوشیم میگذره یه چیز خفن و یه چیز ناراحت کننده فهمیدم!!!!!!!!:
دکمه media هست که کناره joystike همون که سمت راست menu هست فوقالعاده شده خفففففففن!!
میتونی واسه backgrand چند عکس پشتش بندازی و خودش بهشون effect میده و گرافیکیش میکنه شاهکاره واقعا...
ولی همین چند دقیقه پیش نمیدونم چرا یههههههههو قاط زد و دیگه هرچی روش میزدم اتفاقی نمیافتاد!!!
مجبور شدم مستر ریست کنم نمیدونم چه مرگش شده؟!!!
حالا صبر میکنم ببینم درست میشه یا نه؟
حتما سعی می کنم که فیلم هم بذارم...
به زودی...!
من تست کردم...
فعلا که اتفاق بدی نیوفتاده...!
مال شما درست شد بالاخره...؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)