تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 87 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 866

نام تاپيک: نويسندگان عزيز ميخواهيم داستان بنويسيم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

سلام رفقا شرمنده که نبودم...مهدی جان به وبلاگت رفتم کمی سردرگم شدم کاش می تونستی راهنمایی ام کنی
    ببینم موضوع فقط فوتبال یا چیزای دیگه هم هست؟من باید برای دیدن از دوستات بشم؟چطور؟ببین اینم وبلاگ منه
    بیایید ببینید آبجی چکار کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وای سلام آبجی جونم!
    مرسی که رفتی...امّا این که وبلاگ نیست....360 آبجی جونم....باید تو هم 360 داشته باشی تا بتونی جزو لیست friends من باشی و بعد بتونی بخونی....!...اصلاً به فوتبال ربطی نداره! فقط مشکل این جاست که من عاشق زیدانم! برای همین عکسشو گذاشتم...اگه 360 نداری بگو بهت بگم که چه جوری باید درست کنی عزیزم....
    .
    .
    .
    خیلی خوشحالم که برگشتییییییییی!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی برات کامنت گذاشتم.....مرسی که آدرس وبتو دادی گلم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

قوربونت داداشی جونم...بگو چطور می تونم 360 داشته باشم؟البته در پیغام خصوصی فکر کنم اینجا جاش نباشه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برات فرستادم عزیزم...
    در مورد پیغام دومتم یکی دیگه فرستادم!
    .
    .
    .
    لعنت به این خرداد...بچّه ها من دارم دق می کنم پاشید بیاین دیگه.....!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام به همه
    سلام به خواهر گل خودم
    سلام داداشای عزیزم
    سلام به همه ی شماها که سرتون خیلی شلوغه
    سلام به همه ی شماها که اصلاً دیگه دلتون نمیخواد پاشید بیاین ببینیم همدیگه رو!
    یعنی خداییش تو این همه روز تعطیلی هیچ کدومتون نیومدید تو p30؟
    بابا یه کمی هم فکر دل ما رو بکنید...به خدا تنگ شد برا همتون....
    اصلاً خودم طلسمو میشکنم....
    دو تا نمایشنامه تک پرده ای نوشتم که فعلاً یکیشو تو بلاگ 360 خودم یه جوری آپ کردم که همه بتونن بخونن...پس اگه وقت کردید بخونید چون نظرتون واقعاً برام مهمه...یه کم شاید وقت بگیره امّا یه این دفعه رو به خاطر دل داداش!
    البته خودم اونی که آپ نکردم رو بیشتر دوست دارم ولی خب دیگه....فعلا این جوریاس!
    .
    .
    .
    بی معرفتا پاشید بیاین دلم تنگ شد با همتون به خدا.......

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم...اگه کسی وقت کرد این لطف رو به من بکنه برای این که راحت پیداش کنه...اسمش هست: بزرگ ترین دروغ دنیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    نا كجا آباد...

پيش فرض

سلام به همه
    سلام به خواهر گل خودم
    سلام داداشای عزیزم
    سلام به همه ی شماها که سرتون خیلی شلوغه
    سلام به همه ی شماها که اصلاً دیگه دلتون نمیخواد پاشید بیاین ببینیم همدیگه رو!
    یعنی خداییش تو این همه روز تعطیلی هیچ کدومتون نیومدید تو p30؟
    بابا یه کمی هم فکر دل ما رو بکنید...به خدا تنگ شد برا همتون....
    اصلاً خودم طلسمو میشکنم....
    دو تا نمایشنامه تک پرده ای نوشتم که فعلاً یکیشو تو بلاگ 360 خودم یه جوری آپ کردم که همه بتونن بخونن...پس اگه وقت کردید بخونید چون نظرتون واقعاً برام مهمه...یه کم شاید وقت بگیره امّا یه این دفعه رو به خاطر دل داداش!
    البته خودم اونی که آپ نکردم رو بیشتر دوست دارم ولی خب دیگه....فعلا این جوریاس!
    .
    .
    .
    بی معرفتا پاشید بیاین دلم تنگ شد با همتون به خدا.......
    سلام مهدی جون، حالت خوبه؟
    این حرفا چیه؟ ما سر نمی زنیم یا شماها؟
    واقعیتش اینه که من و وسترن الان تو یه انجمن دیگه هستیم و اگه خواستی مهدی جان، تو هم می تونی بیای تو جمعمون؛ ما که خیلی خوشحال می شویم! و مطمئن باش که من بی دلیل آنجا نرفتم، چون آنجا باز مدیرانی هستند که می توانند تا حدودی از آثار ما انتقاد کرده و راهنمای خوبی برای کارهایمان باشند.
    اگه خواستی بگو آدرسش رو برات پیغام خصوصی کنم، همونطور که آبجیت (یعنی آبجیمون) هم به دعوت من اومده تو جمع!

و اما راجع به نمایشنامه ای که نوشتی... من واقعاً نمی دونم چی بگم. چون اولین بارم بود که تصمیم گرفتم به کارهای دوستان هم ارج بنهم و بخونمشون و از خوش شانسی یا بدشانسی، اولین نفر تو بودی!!! دیشب همین که پستت رو خوندم، رفتم بلاگت و شب نشستم بزرگترین دروغ دنیا رو 2 3 باری خوندم. البته باید بگم که من هنوز مبنای نمایشنامه نویسی رو نمی دونم و هنوز هم نمی دونم در چه مواردی باید به جای داستان کوتاه ازش استفاده کرد؛ چون تا جایی که من دقت کردم تو اثرت، اون رو راحت می شد به یه داستان کوتاه تبدیل کرد.
    و اما موضوع داستان (ببخشید نمایشنامه!): به جرات باید بگم که چیز جالبی بود و تفسیرهای متفاوتی میشد از اون کرد و من رو واقعاً گیج کرد! فردی که مرگ براش بی معنی هستش ولی در عین حال از اون می ترسه و انکارش می کنه و ... نمی دونم چی بگم واقعاً! هرچند راجع به آخرش گله دارم چون نفهمیدم که چی شد و چطور شد و اون مرد جوان چه کسی بود... یه لحظه گمان کردم همون مردیه که زن هربرت الان پیششه، که البته اینطور نبود.
    در کل باید بگم گل کاشتی برادر من، مهدی زیدان! و موضوعش واقعاً جالب بود و من یکی خوشم اومد. تو واقعاً نشون دادی که استعداد داری و من همینجا ازت خواهش می کنم که اون یکی نمایشنامه ات رو هم بدی تا بخونیم! موفق و موید باشی عزیز!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

مهدی داداشی عالی بود.خوندم حال کردم من اصلاً نمایشنامه نخونده بودم تا حالا مال تو اولین تجربه من شد کاش می شد خودت بازی کنی منم می شدم هربرت!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وای دوستای گلم....شماها محشرید بچه ها.....
    تو رو خدا تعارفو کنار بذارید....واقعاً خوشتون اومد؟
    آخه من خودم خیلی ازش خوشم نیومده بود! امّآ ازتون می خوام که نظر واقعیتونو بدید
    از هر دو تاتونم ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •