باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش.....
ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
راستی ترجمش خوب بود؟
باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش.....
ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
راستی ترجمش خوب بود؟
به نظر من كه خيلي قشنگ بود و شديد خوشم اومد اما بيشتر از اون داستان هايي است كه قشنگيش تو اخرش يك دفعه به اوج مي رسه
ترجمه رووني بود . شايد اگه كس ديگه ترجمه كنه بعد بگيم مال اينها خيلي هم خوب نبوده اما بدون مبناي مقايسه ديگه اي اره روون بود منو كه اصلا اذيت نكرد
تیستو سبز انگشتی
نوشته موریس دروئون
ترجمه لیلی گلستان
خیلی زیاد این داستان رو دوست دارم
(اگر ما فقط به این خاطر به دنیا امدیم که روزی مثل بقیهء ادم بزرگها شویم وعقاید از پیش آماده شده را به راحتی توی کله مان جا بدهیم تا روز به روز بزرگتر شوند که هیچ ؛ اما اگر به دنیا آمده ایم تا کار بخصوصی انجام بدهیم .یعنی بخواهیم که حسابی دنیای دور و برمان را برانداز کنیم چیزها به این سادگیها توی کله مان جا نخواهد گرفت. و ان وقت است که عقاید از پیش ساخته شده نمی توانند راهی به مغز ما پیدا کنند.همین که از گوش راستمان وارد شدند.از گوش چپمان بیرون میایند و با باد هوا یکی می شوند.
دختری با گوشواره مروارید
نوشته :تریسی شوالیه
این کتاب داستان عشق مخفیانه دختر خدمتکاری به یان ورمیر نقاش هلندی است. ...
من کتاب دیگه ای با موضوعی کاملا شبیه این داستان خوندم به نام خوان دو پارخا که اون داستان به دیگو ولاسکوئز نقاش مربوط میشه
جالب اینه که هر دو نقاش تابلو هایی از مستخدمه های خودشون کشیده اند
خوندنش رو به همه توصیه می کنم.
حشاشین
یه دختری که زیاد تو کار پاپ و کلیسا دخالت میکنه و میکشنش برادرش کنجکاو میشه قضیه رو دنبال میکنه تا قاتل رو پیدا کنه اخرم میفهمه پدرشون دستور کشتن خواهر وهمچنین برادر رو میده چو یه کاتولیک متعصب بوده
زندگی در پیش رو
رومن گاری
ترجمه لیلی گلستان
این کتاب رو ابتدا به خاطر اینکه ترجمه لیلی گلستان بود گرفتم ولی بعد کاملا از شیفته گان رومن گاری شدم.
خوندن کتاب رو به آدمها بیش از حد موءدب توصیه نمیکنم. مومو شخصیت این داستان واقعا دوست داشتنیه
وسوسه
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
نام اصلی این رمان "مادر" می باشد و در حقیقت رنج و عذاب مادر کشیشی است که عاشق دختری شده است . از یک سو مادر عاشق شدن یک کشیش را گناه می داند و از سوی دیگر عاشق شدن را حق طبیعی فرزند خود ..... کشیش و دختر وسوسه می شوند وارد رابطه ای نا متعارف می شوند و بهای آن را نیز خواهند پرداخت ...... مثل همه اثار دلددا پایانی شگفت انگیز و غمناک ......رمانی قشنگ و کوتاه
این کتاب برای اولین بار در سال 1919 به صورت پاورقی در روزنامه ایل تمپو به چاپ می رسید و سپس در سال 1920 ناشر بسیار معتبر تروس آن را به صورت کتاب ، چاپ و منتشر کرد .
جالبه بدونید خانم دلدا بسیار کم حرف بوده و حتی سخنرانی اون هنگام دریافت جایزه نوبل یکی از کوتاه ترین سخنرانی ها تا این زمان بوده . اهل سفر هم نبوده و تنها سفر خارج از کشورش یک سفر به سوئد بوده است .
در راستای اینکه جدیدا به ژاپن و فرهنگ شرقی علاقه مند شدم این کتاب روخودم....
کوهستان کهن سالان ( قصه های کهن مردم ژاپن )
ترجمه از زبان ژاپنی طاهر غزال
نشر چشمه (کتاب ونوشه )
این کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه و کهن ژاپنی است . در واقع داستان هایی است که پدر و مادر ها برای بچه هاشون تعریف می کردند....مثل اینه که ما یه کتاب بنویسیم که توش داستان شنگول و منگول و خاله سوسکه و قلقلی و فلفلی باشه... یعنی این کتاب مجموعه ای ست از داستان های کوتاه و ساده و حاوی پیام های ساده اخلاقی برای کودکان....ولی کلا بانمک بود....نکته اصلی اش این بود که آدم با فرهنگ ژاپن و رسم و رسوماتش آشنا می شه ( مطالب جالبی راجع به غذا ها و مراسم دینی و غیره ژاپن ) .....
عناوین داستان هاش....
چک چک چک _ چکه خانه ی قدیمی
بوتاموچی یه قورباغه
آبراهه ای که دوبرادر ساختند
کوهستان کهن سالان
کیسه ی پول جادویی
زیارت رفتن مرد عجول
مهمان شب عید
اگر ترجمه ء خوب این کتاب رو می خواهید هر 4 اثر آستین ، اما ،غرور و تعصب ، عقل و احساس و منسفیلد پارک رو نشر نی به ترجمه رضا رضایی چاپ کرده. که خیلی خوب هم از کار در اومده.
اما با وجود نظری که نسبت به کتاب دارید باید بگم در سال 1850 یه نفر دیکه هم مثل شما فکر میکرد و اون شارلوت برنته بود.
ولی در مقابل مخالفان این اثر بزرگان زیادی هم مجذوب این اثر کلاسیک هستند . شخصا فکر میکنم به خاطر شخصیت ، نحوه روایت داستان وطنز ظریف آثار جین استین است. باید یادمون نره که این اثر چاپ سال 1813بوده وبه هرحال به نوعی پیشکسوته
ببخشید از ایشی گورو کتاب تسلی ناپذیر رو خوندید ؟ فکر میکنم چون اولین اثری هست که دارم ازش می خونم حسابی گیج شدم. شایدم دارم اغراق میکنم ولی به هرحال اگر از نویسندش وسبک نوشته هاش اطلاعات بیشتری داشته باشم شاید بیشتر از خوندنش لذت ببرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)