تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 131 اولاول ... 115157585960616263646571111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سه گانه نيويورك

پل استر
    شهرزاد لولاچي/ خجسته كيهان

كتاب شامل سه داستان است : شهر شيشه اي ، ارواح و اتاق در بسته .
    كتاب ها يك جورايي سبك معمايي داره كاراگاهي كه به دنبال حل يك معماست اما تفاوت توي دو تا نكته است اولاً كه معما هرگز حل نمي شود و دوما كه معما هيچ گاه پليسي نيست جنايتي در كار نيست معما فهم لحظه ها و انديشه هاي خاص انسان هايي خاص است ...... افرادي عجيب ، سرگشته و تنها درون شهرهاي بزرگ امروزي ....
    فوق العاده بود عالي بود و البته من به شخصه ارواح و اتاق در بسته رو به شهر شيشه اي ترجيح مي دادم و به خصوص اتاق در بسته خيلي خيلي قشنگ بود . من از داستان ها و فيلم هاي ناتمام متنفر بودم دلم نمي خواست اخر داستان را نويسنده نقل نكنه اما اين بار عالي بود ..... ادمهاي داستانهاش ادماهي عجيبي بودن و سوفي خيلي گناه داشت كه عاشق مردي به اين عجيبي شد تو زندگي يكي از سخت ترين چيزها اينه كه عاشق كسي بشي كه اون قدر متفاوته و باز مي شه گفت سوفي خوشبخت بود كه اون قدر هم عاشقش نبود

ظاهرا اين كتاب مهم ترين كتاب پل استر هست و با نوشتن همين كتاب مشهور شده
    كتاب به خاطر ماهيت معماييش از اون كتاب هايي هست كه تا تمومش نكنيد زمينش نمي گذاريد ولي در عين حال يك حال و هوايي داره كه واقعا بعدش ادم دلش مي خواد دوباره كتاب را بخونه يك جوري كه 4 يا 5 ماهيي طول بكشه شايد شبي فقط 2 يا 3 صفحه
    باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش.....
    ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
    راستی ترجمش خوب بود؟

2. این کاربر از zooey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

باید کتاب قشنگی باشه نه...؟! من هم قبلا تعریفش رو شنیدم.....باید حتما برم بخرمش.....
    ممنون به خاطر معرفیش....من شدیدا به کتاب احتیاج دارم...
    راستی ترجمش خوب بود؟

به نظر من كه خيلي قشنگ بود و شديد خوشم اومد اما بيشتر از اون داستان هايي است كه قشنگيش تو اخرش يك دفعه به اوج مي رسه

ترجمه رووني بود . شايد اگه كس ديگه ترجمه كنه بعد بگيم مال اينها خيلي هم خوب نبوده اما بدون مبناي مقايسه ديگه اي اره روون بود منو كه اصلا اذيت نكرد

4. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

1 اولین کتابی که برای من خوندند

تیستو سبز انگشتی
    نوشته موریس دروئون
    ترجمه لیلی گلستان
    خیلی زیاد این داستان رو دوست دارم
    (اگر ما فقط به این خاطر به دنیا امدیم که روزی مثل بقیهء ادم بزرگها شویم وعقاید از پیش آماده شده را به راحتی توی کله مان جا بدهیم تا روز به روز بزرگتر شوند که هیچ ؛ اما اگر به دنیا آمده ایم تا کار بخصوصی انجام بدهیم .یعنی بخواهیم که حسابی دنیای دور و برمان را برانداز کنیم چیزها به این سادگیها توی کله مان جا نخواهد گرفت. و ان وقت است که عقاید از پیش ساخته شده نمی توانند راهی به مغز ما پیدا کنند.همین که از گوش راستمان وارد شدند.از گوش چپمان بیرون میایند و با باد هوا یکی می شوند.

6. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

1

دختری با گوشواره مروارید
    نوشته :تریسی شوالیه
    این کتاب داستان عشق مخفیانه دختر خدمتکاری به یان ورمیر نقاش هلندی است. ...
    من کتاب دیگه ای با موضوعی کاملا شبیه این داستان خوندم به نام خوان دو پارخا که اون داستان به دیگو ولاسکوئز نقاش مربوط میشه
    جالب اینه که هر دو نقاش تابلو هایی از مستخدمه های خودشون کشیده اند
    خوندنش رو به همه توصیه می کنم.

8. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EHHASSATNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت pc یا جلوی PS3

پيش فرض

حشاشین
    یه دختری که زیاد تو کار پاپ و کلیسا دخالت میکنه و میکشنش برادرش کنجکاو میشه قضیه رو دنبال میکنه تا قاتل رو پیدا کنه اخرم میفهمه پدرشون دستور کشتن خواهر وهمچنین برادر رو میده چو یه کاتولیک متعصب بوده

10. این کاربر از EHHASSATNI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

1

زندگی در پیش رو
    رومن گاری
    ترجمه لیلی گلستان
    این کتاب رو ابتدا به خاطر اینکه ترجمه لیلی گلستان بود گرفتم ولی بعد کاملا از شیفته گان رومن گاری شدم.
    خوندن کتاب رو به آدمها بیش از حد موءدب توصیه نمیکنم. مومو شخصیت این داستان واقعا دوست داشتنیه

12. 3 کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

وسوسه

گراتزیا دلددا
    بهمن فرزانه

نام اصلی این رمان "مادر" می باشد و در حقیقت رنج و عذاب مادر کشیشی است که عاشق دختری شده است . از یک سو مادر عاشق شدن یک کشیش را گناه می داند و از سوی دیگر عاشق شدن را حق طبیعی فرزند خود ..... کشیش و دختر وسوسه می شوند وارد رابطه ای نا متعارف می شوند و بهای آن را نیز خواهند پرداخت ...... مثل همه اثار دلددا پایانی شگفت انگیز و غمناک ......رمانی قشنگ و کوتاه

این کتاب برای اولین بار در سال 1919 به صورت پاورقی در روزنامه ایل تمپو به چاپ می رسید و سپس در سال 1920 ناشر بسیار معتبر تروس آن را به صورت کتاب ، چاپ و منتشر کرد .

جالبه بدونید خانم دلدا بسیار کم حرف بوده و حتی سخنرانی اون هنگام دریافت جایزه نوبل یکی از کوتاه ترین سخنرانی ها تا این زمان بوده . اهل سفر هم نبوده و تنها سفر خارج از کشورش یک سفر به سوئد بوده است .

14. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در راستای اینکه جدیدا به ژاپن و فرهنگ شرقی علاقه مند شدم این کتاب روخودم....

کوهستان کهن سالان ( قصه های کهن مردم ژاپن )
    ترجمه از زبان ژاپنی طاهر غزال
    نشر چشمه (کتاب ونوشه )

این کتاب مجموعه ای از داستان های کوتاه و کهن ژاپنی است . در واقع داستان هایی است که پدر و مادر ها برای بچه هاشون تعریف می کردند....مثل اینه که ما یه کتاب بنویسیم که توش داستان شنگول و منگول و خاله سوسکه و قلقلی و فلفلی باشه... یعنی این کتاب مجموعه ای ست از داستان های کوتاه و ساده و حاوی پیام های ساده اخلاقی برای کودکان....ولی کلا بانمک بود....نکته اصلی اش این بود که آدم با فرهنگ ژاپن و رسم و رسوماتش آشنا می شه ( مطالب جالبی راجع به غذا ها و مراسم دینی و غیره ژاپن ) .....

عناوین داستان هاش....

چک چک چک _ چکه خانه ی قدیمی
    بوتاموچی یه قورباغه
    آبراهه ای که دوبرادر ساختند
    کوهستان کهن سالان
    کیسه ی پول جادویی
    زیارت رفتن مرد عجول
    مهمان شب عید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

10

اين كتاب ترجمش افتضاح بود
    اگه قراره يه كتاب توي اين مايه ها رو شاهكار ادبي بدونيم من بربادرفته رو ترجيح مي دم
    داستانش هيچي براي گفتن نداره هيچي!
    خيلي راحت هم مي توني حدس بزني آخرش قراره چه اتفاقي بيفته!
    تغيير شخصيت دارسي خيلي احمقانه اتفاق مي افته اونم با غروري كه اون داشته اصلا توجيه شدني نيستش
    فيلمشم درست مثل كتابش بود اين البته نكته خيلي مثبتي درمورد يك فيلم اقتباسيه!!!
    اگر ترجمه ء خوب این کتاب رو می خواهید هر 4 اثر آستین ، اما ،غرور و تعصب ، عقل و احساس و منسفیلد پارک رو نشر نی به ترجمه رضا رضایی چاپ کرده. که خیلی خوب هم از کار در اومده.
    اما با وجود نظری که نسبت به کتاب دارید باید بگم در سال 1850 یه نفر دیکه هم مثل شما فکر میکرد و اون شارلوت برنته بود.
    ولی در مقابل مخالفان این اثر بزرگان زیادی هم مجذوب این اثر کلاسیک هستند . شخصا فکر میکنم به خاطر شخصیت ، نحوه روایت داستان وطنز ظریف آثار جین استین است. باید یادمون نره که این اثر چاپ سال 1813بوده وبه هرحال به نوعی پیشکسوته

17. این کاربر از arte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

10

سلام

هرگز رهایم مکن

کازوئو ایشی گورو
    سهیل سمی

ققنوس

توی کتاب 100 کتابی که باید قبل از مرگ خواند این را اولین کتاب ضروری برای مطالعه معرفی کرده ( نظر من این نیست ها )
    ببخشید از ایشی گورو کتاب تسلی ناپذیر رو خوندید ؟ فکر میکنم چون اولین اثری هست که دارم ازش می خونم حسابی گیج شدم. شایدم دارم اغراق میکنم ولی به هرحال اگر از نویسندش وسبک نوشته هاش اطلاعات بیشتری داشته باشم شاید بیشتر از خوندنش لذت ببرم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •