شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
مثل اینکه اساتید تحویل نمیگیرن...![]()
من هر دوتاشم امتحان كردم ولي ورژن 1.6 خيلي باهالتره.
براي كار كردن با فارمنيجر براي cid49 آموزش زير رو هم ببينيد.ولي لينكهاش خرابه
من منتظرم ببینم چی میگین... من با XS++ شروع کنم یا نه؟؟ از من سوال نمیپرسه! چیکار کنم؟![]()
خوب منتظر چی هستید ؟
اگر سوالی نمی پرسه کارتون رو شروع کنید و اگر به دقت تمامی مسائل این تاپیک رو خونده باشید هیچ اتفاقی برایتون پیش نمیاد !
امروز درایور صدامو عوض کردم.(و810چنج)اما باید بگم نمیشه انتظار معجزه داشت.به نظرم صدای بلند گوش یه کم تیزتر شده،اما بلندتر نشده.اما تو هدفونش تغییر صدا محسوس تره.ورژن 1.6 ریختم.بار اول بعد 2ساعت گوشیم روشن شد،اما فلش درایور رو که عوض کردم(تو صفحه اول هست)بعد از کمتر از 40 دقیقه هک شد.حالا یه سوال:چه طور میشه به حالت اول برش گردوند؟(ببخشید اگه تکراریه)
جدی؟مطمئنی؟تا حالا نشنیده بودم همچین چیزی!!!![]()
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه!!!![]()
من فایلتو دانلود کردم کاملا انگلیسیه ولی فکر کنم همون آموزشی که برای رجیستر اصلی هاست باشه مگه نه؟
میشه خودت به زبون ساده تر فرق این روش رو با روشی که برای رجیستر اصلی انجام میدن رو بگی؟
یعنی کجای کارو باید تغییر بدیم تا رجیستر نپره؟
چون من قبلا یه بار همچین بلایی سرم اومده!!!
حالا خودت تست کردی ببینی رجیستر میپره یا نه؟
Last edited by vodka; 01-06-2007 at 15:43.
باید با نهایت احترام بگم که حرف شما رو قبول ندارم . چون علاوه بر این که تیز میشه بلنتر هم میشه .
جواب سوالت رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیری .
والا شاید چون و810 دیگهای جلو دستم نیست،اشتباه میکنم.باید تا فردا صبر کنم تا مقایسه کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)