دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
دوستا من گيتارم زود كوكش نابود ميشه چيكار كنم؟؟؟؟
مشكل از كجاست؟؟؟؟
شايد چون سيماي خودش روشه اينتوريه؟!!؟
البته كوكهاشم به شدت شله و راحت ميچرخه
چيكارش كنم؟؟؟
به بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري
دوستان سلام
من میخام انشا الله اگه خدا بخاد یه گیتار الکتریک بگیرم میخاستم بدونم دلیل تفاوت قیمت این نوع گیتار چیه؟ یعنی مثلا اون 500 تونیش چه فرقی با 300 تومنیش داره؟
اگرم یه جنس خوب برند معروف تا 350 میشناسید معرفی کنید لطفا.
بابا همون اكوستيكست.الكتريك نگرفتمبه بلخره گيتار خريدي-چي خريدي؟
سيماي كه اول روي خودشن براي تستن و براي كار توصيه نميشن
يهتره يه بسته سيم بگيري
حالا سيم چي بگيرم؟؟؟؟
چنده؟؟؟؟
![]()
اینجا کسی ویولن باز هستش؟
من خوشم اومده میخوام شروع کنم
ترکاشم گوش دادمم و دیدم
خیلی حال کردم
ولی آماتور آماتورم
در حدی که حتی یه ویولن رو از نزدیک ندیدم
درباره آموزشگاها و قیمتا اطلاعی دارید؟
یه سرچی تو تاپیک زدم قیمت معمولیاش 100 هستش به بالا
شاید به خاطر سیم ها باشه
یا کهنه ی یا جنسش خوب نیست![]()
دوست عزیز
آغاز فراگیری این ساز خوش نغمه سخت نیست اما ادامه و پیشبرد نوازندگی این ساز بسیار مشکله
پشتکار زیادی میخواد و باید واقعا عاشق این ساز باشید ، در غیر این صورت ممکنه ازش بیزار بشید.
ساز های مشقی چینی از قیمت هایی حدود 70-80 هزار تومان شروع میشن .
برای آموشگاه هم خیلی راه پیش رو دارید که بستگی به بودجه ی شما داره
موفق باشید![]()
خوب آموزشگاها تو چه رنجی هستن
من تو سرچی که تو گوگل داشتم یکی 2تا پیدا کردم
شهریه ماهانه 18هزارتومن ولی فقط 1 جلسه در هفته
آیا یه جلسه در هفته کافیه برای یادگیری ویولن؟
مکانهایی رو هم که میشه ساز رو خرید اگه میشه معرفی کنید
البته تو تاپیک گفته شده که برای خرید ساز به طور کلی با آشنا برید که نندازن چیزی رو بهمون،ولی خب کلا من دوروبرم هیچ کس نیست که با موسیقی آشنا باشه به این شکل که بخوام باش برای خرید ساز برم
Last edited by بردیا; 02-09-2009 at 13:09.
تا اونجا که من می دونم همه کلاس های موسیقی یه روز تو هفته هست ، خود من هم الان 5-6 ساله می رم کلاس همون 1 روز تو هفته هست ...آیا یه جلسه در هفته کافیه برای یادگیری ویولن؟
در مورد خرید ساز فکر کنم ساز های کارخونه ساز (غیر ایرانی) اونقدر ها نشه دقل بازی در آورد . البته در مورد سازهای ایرانی مثل تار و ... که سازهایی هستند که توسط دست ساخته می شن و شاید هیچ دو تا سازی مثل هم نباشند می شه به کسی که سر در نمیاره (به قول شما ) انداخت .
دوست عزیز
آموشگاه های درجه 1 هنری شهریه هایی بالاتر از 18 هزار تومان دارند.
معمولا کلاس های هنرستان روزانه هست و کلاس های آموزشگاه های هنر هفتگی
برای هنرجوهای کم سن و سال ارف و سازهای پایه 2 جلسه در هفته پیشنهاد میشه ، بعضی از دوستان هم کلاسهاشون رو 2 تایمه میگرین که این هم باعث میشه هر ماه 2 شهریه رو پرداخت کنند.
شهریه ها در تهران از ماهی 15 هزار تومان شروع میشه تا حدود 200 هزار تومان! (مستر کلاس ها)
شهریه ی هنر آموزان خانم و آقا هم مقداری متفاوته (البته همه جا و در مورد همه ی ساز ها اینطور نیست)
یک جلسه در هفته زیاد نیست اما کافیه، به شرطی که حداقل روزی 1 ساعت تمرین با تمرکز کامل داشته باشید(برای ویلون 1 ساعت تمرین در روز خیلی خیلی کمه)
برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری (تقاطع حافظ) و خیابان بهارستان مراجعه کنید.
خرید سازهای مشقی زیاد مشکل نیست ، اگر از برند های معتبر خرید کنید تقریبا صدای های یک شکلی خواهدی شنید اگر هم از برند های متفرقه خرید کنید با مقداری گوش دادن میتونید صدای بهتر رو تشخیص بدید.
برای ساز مشقی بیشتر از 200 هزار تومان هزینه نکنید ، اگر هم در خرید ساز شک دارید اون رو به هنرآموز یا استادتون محول کنید
در هر حال گوش یک هنرآموز به صدا آشناتره ، هرچند درصدی برقیمت افزوده میشه
میتویند یک ساز T.F ، Student یا 142 تهیه کنید ، چون اکثرا صداهای یک شکلی دارند و شکی بهشون نیست.
برند های دیگه مثل Renato ، Amati و ... هم سازهای خوبی دارند.(همه ی این ساز ها چینی هستند)
پرنغمه باشید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)