خوبه اما شيشه هاش اصلا خوب درنيومده.![]()
استیل کلی خوب شده ولی جزئیات رو .......
بعدشم چرا هر چی درست می کنی خودت میگی بده ...... بــــه این قشنگی
میدونم ... خودمم همچین احساسی دارم خیلی Flat شده![]()
برج میلاد آقا آرش خوفه فقط طبق گفته آقا محمد باید جزئیاتش بیشتر بشه. ( آرش با Line و Lath ساختیش ؟)
موتور هم حرکت زیباییه ! ( قبلا موتور نساخته بودید ؟ )
در مورد اون نکته که گفتید بعضی خانومها سوار ماشین میشن هنم خیلی راحت قابل درست شدنه دوستان
اون خانومهای توی خیابون جزئ خانوم خیابونی دسته بندی شده و راحت میشه با برنامه PedEditor این خصوصیتشون رو عوض کرد و جز خانومهای معمولیشون کرد.
خيلي خوب اين هم از اين![]()
سعی خودم رو میکنم!
شاید باورتون نشه ولی من این برج رو تو 10 دقیقه ساختم!
برای همین اصلا جزییات نداره!
خوب من تا به حال برج میلاد رو از نزدیک ندیدم چطوری جزییاتش رو طراحی کنم!؟![]()
دوستان من آماده ام ....
حالا SunnyBuilder رو گرفتم.......خوب C-base که نیست ....تقریبا به چه زبانی رفته ؟
آیا آموزش ابتدایی ازش هست...من باید یه استارت بزنم تا موتورم گرم بشه.....و اصلا کدامین شما عزیزان تو این زمینه اید میخوام یکم از تجربیات استفاده کنم..
راستی مموری هکر واسیه چیه دیگه ؟ تشخیص نوع متغییر ها ؟و دستکاریشون ؟دوست دارم اگه بتونم تا قبل از ای که بشینم سفت بخونم برا کنکور...یه حالی به همه بدم.......![]()
[quote=nezamdoobarareh;1071517]( آرش با Line و Lath ساختیش ؟)
quote]
نه فقط با bevel روش کار شده!
[QUOTE=آرش 3d;1072080]خوب با اون راحت تر نبودی ؟؟![]()
یه خط رو کج و کولش میکنی و بعد میای با Lath حول یه محور چرخش میدی.![]()
چند صفحه قبل یکی از دوستان لینکهایی از سایتهای مربوطه گذاشته بود. به اونجا مرجعه کن.دوستان من آماده ام ....
حالا SunnyBuilder رو گرفتم.......خوب C-base که نیست ....تقریبا به چه زبانی رفته ؟
آیا آموزش ابتدایی ازش هست...من باید یه استارت بزنم تا موتورم گرم بشه.....و اصلا کدامین شما عزیزان تو این زمینه اید میخوام یکم از تجربیات استفاده کنم..
راستی مموری هکر واسیه چیه دیگه ؟ تشخیص نوع متغییر ها ؟و دستکاریشون ؟دوست دارم اگه بتونم تا قبل از ای که بشینم سفت بخونم برا کنکور...یه حالی به همه بدم.......
خوب ...من فایل Data بازی رو باهاش باز کردم ...یه نگاه کلی انداختم....
به نظر آسون میرسه....متغیر ها , شرط ها , فرامین خارجی , خوب ...اولین چیزی که باید بهش ور برم چیه ؟ من عاشق حلاجیم ..فقط خیلی حرفه ای نباشه ها......میخوام خدمو بسنجم.....در ضمن آیا همه راه ها رو امتحان کردید برای فونت ها ؟ که بشه بجای همون انگلیسی ها فارسی نوشت ؟من یه راهی به نظرم رسید بدوندرست کردن عکس از فونت ....فقط یه چیزی ...کسی از دوستان با این برنامه کار کرده..توجه کنید دوباره تکرار می کنم..کدوم یک از اعضای گروه کارشون این برنامه هست ؟ تنها که نیستم؟ می دونم که نه....الان پیداشون میشه اساطید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)