تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 61 از 106 اولاول ... 115157585960616263646571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 601 به 610 از 1052

نام تاپيک: مرجع نکته ها و اموزش ها(سخت افزار.نرم افزار و....)

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بله ولی نه خیلی.من به بعضی ها میگم میگن هک چیه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من داشتم درایور دوربین k750 رو برای 3 ومین بار عوض می کردم
    که برای بار 4 رم نتونست درایور رو منتقل کنه و الان گوشی بدونه درایور ره حتی با فار هم نشد می ره وسط کار ول می کنه نمی دونم مشکل از چیه تو رو خدا زود تر جواب بدین
    هنوز این مشکلت پا برجاست؟لوگش رو بگذار ...شاید مشکل از داریوری که ریختی بوده...از fs اگه بک اپ داری همون اورجینالش رو بریز که هیچی همون اصل خودش نمیشه(البته این نظر منه)
    ببخشیداااااا من اخر نفهمیدم این رایت چیه؟
    بله میگم خدمتت:
    یه رایت اکریپت داریم که این واسه زمانی که بخواهیم از fs بک اپ بگیریم کاربرد داره تا اگه زمانی فرضا من امدم درایور صدا عوض کردم باهاش حال نکردم و خواستم همون اورجینالش رو بریزم به این بک اپی که قبلا گرفتم مراجعه کنم و دوباره همون اصلش رو رو گوشیم فلش کنم...یه دونه هم رایت gdfs داریم اگه خواستین اونم میگم چه کارایی داره
    باسلام خدمت همگي
    هيچ راهي نيست بدون فلش كردن با باكس سريال گوشي رو اصلي كردمثلا(آپديت كردن يا فكتوري ريست كردن يا فلش كردن با كابل يا....)ممنون ميشم جواب منو زود بديد
    میدونم گفتی عجله داری اما اگه تونستی یه روز دیگه هم صبر کن من دارم با این برنامه ور میرو...تا فردا معلوم میشه...اخه میدونید تو ورزن 1.08 دکمه ی انلوک فعال شده..
    همه میدونید اگه دفعهی اول خودمون بخواهیم سریال چنج کنیم 2 جا گیر میکنیم که نیاز به باکس داریم:
    1-please wait که تا اخر خط نمیره و گیر میکنه که پچش ساخته شده تا این مشکلم حل شه..پس فقط یه مشکل میمونه
    2-اگه رو پلیز ویتم گیر نکنیم قفل شبکس که نمیزاره گوشی بالا بیاد و مجبور میشیم از باکس استفاده کنیم...خوب تو این ورزن دکمه ی انلوک داره اگه با این دکمه بشه گوشی رو انلوک کرد دیگه به باکس نیازی نیست
    تا جایی که من میدونم فقط باکس!حالا 5تومن پیاده میشی.اشکالی نداره که.
    زیاد گفتی گل پسر
    چه خبره 2 الی 1 تومان مگه چه کار فتحی می خواد انجام بده عرض 1 دقیقه تو گزینه علامت می زنه گوشی رو وصل می کنه
    تو هم کم گفتی
    راستش من ندیدم جایی کمتر از 3 تومن بگیره
    سلام
    یه چیز می گم زیاد به دل نگیرید
    از وقتی این برنامه setool اومده هک گوشی هم اینه 6600 جوات شده
    قبول دارید
    می دونم.. اینو قبلا هم بهم گفتی..اما خوب انموقع خوب بود که کار با فار اینقدر سخت بود که واسه یه کار معمولی باید 1000 تا پست به یکی که بلده بدی تا شاید مشکلت حل شه.....الان هر کسی اموزش رو بخونه بی شک فلش رو یاد میگیره..حالا ریزه کاریهاش میمونه که نیاز به کار بیشتر داره....مثل منی که تا حالا منو عوض نکرده بودم الان تازه دارم راه میوفتم
    قربون همگی....
    شاد باشید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

gdfs هم لطف کن یه توضیح بده.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhf_1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض mhf

سلام
    دستتون درد نکنه که نظر دادین
    من منظورم این بود که الان تعداد زیادی نیستند که بلدن مثلا صدای گوشیشون رو ببرن بالا
    حالا یکی بیاد تو google سرچ کنه افزایش صدا کار تمومه 500 تا سایت می یاره فردا هر کی از جاش بلند میشه
    .....................
    راستی یه سوال کسی می دونه محل درایور دوربین k800 کجاست چون 2 تا دوربین داره ادم نمی دونه کجا باید بزاره؟
    راستی یه چیز می گم فکر نکنید می خواهم شما رو دلسرد کنم نه

اگر خدایی نکرده ic flash گوشیتون بسوزه مخصوصا در زمان های فلش اتفاق می فته
    گوشی بدونه استفاده کامل می شه چون هر ای سی مخصوص یه گوشی که ماله گوشی های دیگه نمی خوره بهش
    اونروز برای دوستم که موبایل فروشی داشتش و این کار رو 1.5 ساله بلده(افزایش صدا....)
    یه گوشی اورده بود طرف می خئاسته فضای Sms گوشی w810 رو زیاد کنه زده بود ic رو سوزنده بود دوستم گوشیشو ازش 15 تومن اوراقی گرفت (باور کنید)
    راستی داش مصطفی اگر اشنا داشته باشی یه اصلا نداشته باشی نباید بیشتر از 2 تومن بگیرن چون اصلا کار مهمی نیست همین برنامه Setool (البته اصلیش که رو باکس می دن ) یه محل داره بنام settings که دو تا علامت رو تیک می زنی و گوشی رو وصل می کنی بعد imei رو میدی

به بی سواد بدی عرض 1 دقیقه برات درست می کنه بی شوخی میگم

البته مشکل اینجاست که فعلا باکس می خواد
    برا این گفتم فعلا چون با این سرعتی که هک گوشی داره پیش می ره فردا پس فردا می گن می بینی خودت می تونی با کابل گوشی گوشی رو ریجستر کنی

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چه خبره 2 الی 1 تومان مگه چه کار فتحی می خواد انجام بده عرض 1 دقیقه تو گزینه علامت می زنه گوشی رو وصل می کنه
    آخه من خودم 5تومن دادم.مصطفی خان به شما هم میگم!مثله اینکه بدجور رو...رفت!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مسیر درایور دوربین :

ifs\settings\camera

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خيلي ممنون مصطفي خان من هم يك روز ديگه هم صبرميكنم ببينم چي ميشه
    Last edited by sabour55; 03-09-2007 at 23:58.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میدونم گفتی عجله داری اما اگه تونستی یه روز دیگه هم صبر کن من دارم با این برنامه ور میرو...تا فردا معلوم میشه...اخه میدونید تو ورزن 1.08 دکمه ی انلوک فعال شده..
    همه میدونید اگه دفعهی اول خودمون بخواهیم سریال چنج کنیم 2 جا گیر میکنیم که نیاز به باکس داریم:
    1-please wait که تا اخر خط نمیره و گیر میکنه که پچش ساخته شده تا این مشکلم حل شه..پس فقط یه مشکل میمونه
    2-اگه رو پلیز ویتم گیر نکنیم قفل شبکس که نمیزاره گوشی بالا بیاد و مجبور میشیم از باکس استفاده کنیم...خوب تو این ورزن دکمه ی انلوک داره اگه با این دکمه بشه گوشی رو انلوک کرد دیگه به باکس نیازی نیست
    خيلي ممنون مصطفي خان من هم يك روز ديگه هم صبرميكنم ببينم چي ميشه خداوند شمارا خير دهد
    Last edited by sabour55; 04-09-2007 at 00:02.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خيلي ممنون مصطفي خان من هم يك روز ديگه هم صبرميكنم ببينم چي ميشه خداوند شمارا خير دهد
    مرسی دوست عزیز...متاسفانه جواب منفیه.....همچنان نیاز به باکس داریم این گزینه کارش تقریبا چیزه دیگه هست...
    شب همگی بخیر..صبح در خدمتم با بقیه جوابها
    شاد بشاید

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یه سوال اساسی

با Setool میشه گوشیای چنجی که هنوز سریالشون اصل نشده رو دستکاری کرد؟
    مثلا writepkg کرد؟
    یا مشکل سریال پیدا میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •