منظورت rd محمد رضا هست؟
اونو اصلا نمي تونيم به شما بديم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
منظورت rd محمد رضا هست؟
Last edited by king of the kings; 17-08-2008 at 17:26.
اين رو توي اين تاپيك گذاشته؟؟؟؟!!!
من كه باورم نميشه. اين رو آقا محمد رضا بايد به تو بده . طبق اعتمادي كه آقا محمد رضا به اونايي كه بهشون آردي رو داده كرده ، ما هم به اون قول داديم به كسي نديمش . بهتره از خودش بگيري چون ما نميتونيم به تو بديم.![]()
Last edited by behzad1374; 17-08-2008 at 17:10.
king of the kings جان ای عزیز . آقا من هلی کوپتر ناجا رو میخوام چند تا از بچه ها لینک دادن درست نبود تو یه لینک درست بده بزار ماهم باحاش حال کنیم و لذت ببریم!
چرا دروغ میگین؟ من با دو تا چشمام دیدم اون RD رو گذاشته بود...
چرا؟منظورت rd محمد رضا هست؟
I'm a DANGEROUS;ماشین محمد رضا رو که نمی خوام بخورم؛فقط حوصله Scale کردن موتوری که از پژو 406 رو گرفت ندارم؛گفتماز این بگیرم....منظورت rd محمد رضا هست؟
دانوش پیچگاه تو لینک درست از هلی کوپتر ناجا رو نداری لطفا درستشو بده
سلام
دوستان خوبید من همون officer هستم..... اومدم زرنگی کنم رفتم تو تاپیک های قدیمی اسپم زدم پستام زیاد شه منو بن کردند... نمیشه یکی یه میانجیگری کنه user ما رو بهمون پس بدن؟...البته یه 2 ماه دیگه پس میگیرمش ولی خب...اگه میتونید به کاری واسه ما بکنید از خجالتتون در میایم..
خواهشا يكي به اين سوال ما جواب بده
چگونه مي تونم با حداكثر respect با افراد ديگر صحبت كنم و در واقع افرادي را براي كمك به خودم جذب كنم (چه دكمه اي را بزنم)
يك درخواست هم داشتم و اون اينه كه يكي لطف كنه تمام اين ماشين ها . اسلحه ها و .... را كه در اين تاپيك هست را يك جا در يك سايت آپلود كنه (در يك فايل فشرده يا ... )
شما با زدن رمز worshipme حداکثر recpect رو میگیری برای جواب دادن به مردم خیابان از دکمه های n و y و برای فرا خوانی دوستان یا افراد گروو استریت باید با کلیک راست رو دوستات هدف بگیری بعد دکمه g رو بزنی تا دنبالت بیان و ازت حمایت کنن
آقا از همه می خوام این لینک هلی کوپترو بدین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)