این رمز رو بزنید لگ نمیزنه
cl_bob 0
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
این رمز رو بزنید لگ نمیزنه
cl_bob 0
Last edited by سیدعلی فلاح; 21-02-2010 at 17:54.
سلام دوستان
من میخوام بازی کانترو دانلود کنم و آنلاین بازی کنم
لطفا لینک دانلود رو بزارید
البته بازی پروتیبل رو دارم ولی وقتی بازی میخواد لود بشه همش شروع میکنه به دانلود مپ بازی
میخوام بازی که برای دانلود میزارید کامل باشه بهمراه آخرین پچ
ممنون از لطفتون
یاعلی
سلام
من یه سوال مهم دارم
من می خوام ADSL بگیرم
و یکی از علت های اصلیم هم همین بازی کانتر هست
خواستم ببینم چه سرعتی بگیرم جواب میده؟
128 کافیه؟ یا 256؟
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
اون پستی که توش توضیح دادید چطور وارد بازی بشیم رو هم اگه میشه نشون بدید
نه دوسته عزیز.خوب معلومه اصلحه هنگام تیر زدن لگد داره.
منظوره من اینه که وقتی offline بازی می کنم مشکلی نیست و لگد زدنه اسلحه معمولیه.ولی وقتی انلاین بازی میکنم اسلحه طوری لگد میزنه که نشونه گیری مشکل می شه.
یه جورایی انگار وقتی تیر میزنم اسلحه با تاخیر لگد میزنه که ممکنه به خاطر تاخیر تا سرور باشه ولی وقتی میمیرم و بازیه بقیه رو نگاه می کنم برای اونا این شکلی نیست.
البته اگه به خاطر تاخیر تا سرور باشه چرا تیرا تاخیر ندارن؟
با 128 هم میشه.
برای انلاین بازی کردن اول باید یکی از پچ های non steam رو دانلود کنی.
بعد اخرین ورژن نرم افزار sXe Injected رو دانلود کنی.
بعد وارد کنسول می شه و connect IP رو وارد می کنی.به جای ip شماره ip سرور و وارد میکنی.می تونی لیستی از سرورا رو ازبگیری.البته وارده سرورای ایران بشو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز پینگت چقدره؟
یچه ها من یه ورژن از کانتر رو دارم به اسم Counter Strike Half Life Version در یک CD
من وقتی که می خوام این بازی رو بین دو تا کامپیوتر Lan کنم با ایروری مبنی بر اینکه سریال نامبر شما غیر اصل می باشد مواجه میشوم ،در نتیجه بازی Lan نمی شود .
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
هر ساعت بازی کردن کانتر چقدر ترافیک میکشه !؟
تو یکی از سرورای ایران 60 الی 80.البته تو بقیه ی سرور ها هم همینه.please help me
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
راستی تو یکی از سرورای ترکیه رفتم پینگم زیره 10 بود.چه شکلیاس؟
منم اين مشكل رو دارم.فكنم درست كرك نشدهیچه ها من یه ورژن از کانتر رو دارم به اسم Counter Strike Half Life Version در یک CD
من وقتی که می خوام این بازی رو بین دو تا کامپیوتر Lan کنم با ایروری مبنی بر اینکه سریال نامبر شما غیر اصل می باشد مواجه میشوم ،در نتیجه بازی Lan نمی شود .
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)