تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 609 اولاول ... 109509559599605606607608609
نمايش نتايج 6,081 به 6,082 از 6082

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یک سوال دوستان
    فیبر مخابرات تهران ، بسته ۱۰۰ مگابیتی اش تا چه سرعتی لیمیت شده ؟

- - - Updated - - -

یک سوال دوستان
    فیبر مخابرات تهران ، بسته ۱۰۰ مگابیتی اش تا چه سرعتی لیمیت شده ؟
    منطقه ای هست

باید انتظار 200 داشته باشین

ی جایی هایی دیده شده تا 400 هم باز گذاشتن

فقط پس پرداخت گرون کرده یا پیش هم گرون شده؟

- - - Updated - - -

فقط پس پرداخت گرون کرده یا پیش هم گرون شده؟

پس و پیش باهم فرقی ندارن تو پس پرداخت فقط پول رو ماهیانه میدین توی پیش پرداخت کلا یه تخفیف ریز اعمال میشه اینورم پس پرداخت زودتر پرداخت کنین قبضو 2 گیگ نت هدیه میده .

البته بسته هزارش معلوم نیست حذف شده یا نشده.
    دیگ بسته هزار رو بصورت متنی علنی مثل قبل نزده تا 1000
    Last edited by MMDFullHD; 17-11-2025 at 12:13.

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من تجربه یکسال تقریبا دارم استفاده ارو میگم

به شدت داره افت میکنه البته کلا نت ممکلت افت کرده فرقی به اپراتور نداره همشون ی جوری افت کردن

ولی مخابرات از اردیبهشت تا امروز به شدت افت نزولی کرده ب غیر از اینک آپلود رو محدود کردن گرونتر برای 0 درصد ارتقا کردن .

یوتیوب رو تا مهر ماه من میتونستم فقط با زدن یه dns روی روتر راحت از طریق اپش یا مرورگر کرومیوم بیس از طریق پروتکل کویک متصل شد الان نمیشه

فیلترینگ به شدت افزایش پیدا کرد بطوری که از هر 10 تا کانفیگ 8 تاش متصل میشد الان شده 1 ای که پینگ 800 میده با vless

هرچند فیلترینگ منطقه ایه و ... برای من خیلی اذیت کننده شده . همیشه مخابرات یکی از شل ترین ها بود تو فیلترینگ

تو این ماه برای اولین بار به مدت نیم ساعت قطعی پیدا کردم . نه اینک پان بپره مشکل از سمت روتینگ خودتشون بود بالاتر . همینطور پنلشون گیج زده و میزنه ن یبار به مکررات .

غیر از اینها توی مسیر اروپا از ساعت 8 تا 12 شب بالای 5 درصد پکت لاست گاها تا 20 درصد پکت لاست دهنمو صاف کرده (با وی پی )

پینگ از کلاد فلر شانسی یهو ممکنه 68 بده ممکنه ی روزهایی هم رو حس حالش نباشه 80 هم رد کنه گاها همین 8 تا 12 تایم پیک شب 90 هم رد میکنه

از گوگل مسیر های جنوب الان بعد اپدیت های فیلترینگشون بهتر شد ولی به مدت یکی دو ماه من بالای 100 پینگ داشتم الان نرماله 25 میده

با تمام این صحبت ها برای کسانی که تازه میخوان بگیرن پیشنهادم فقط ی چیزیه حالا دیگ خودتونین و خودتون و باز هم خودتون میدونید و این صرفا ی recommendation هس

اگه محلتون ساپورت میکنه و دارید از نت سیمکارتی به این سمت میاین پولش براتون مسئله ای نیست بیاید سمتش چون جنازش بهتره ولی به شرطی اینک مودم فایو یا ... تعویض نکنید نگه دارید چون معلوم نیست بامبولکش داره زیاد میشه

اگه تازه نقل مکان کردید محلتون هیچ نتی نیست و عین ما چاره ای ندارید وضعیت خوب انتن دهی ندارید بیاید این سمت

اگه که تولید کننده محتواین نیاز به اپلود بالاتر دارین سمت سرویس های ftto اش برین (چون سرویس های معمولیش بهترین حالت اپلود 128 بیشتر گیرتون نمیاد که اون هم با فیلترشکن خیلی کاهش پیدا میکنه دیگ شانسیه . باز سمت ftto باشین سرعتش بالاتره بهتر ممکنه باشه)

در غیر این صورت

اگه نت وایرلسی دارین یا تی دی دارین که سرعت خوبی داره کاملا راضی هستین یا ، فیبر گرونه یا پیمانکار داره دیو عس بازی در میاره یا مخابرات و دوست دارید پول خرجش کنید برسید بهش نکنید این کارو چون زیاد اش دهن سوزی هم نیست

4. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •