دقیقا همینطوره ... این اپراتور اگه هدف دیگه ای جز چاپیدن داشت ، مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد میزاشت که با سیم کارت دائمی همش ترس و لرز نگیری موقع دانلود [emoji19] [emoji19]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دقیقا همینطوره ... این اپراتور اگه هدف دیگه ای جز چاپیدن داشت ، مثل ایرانسل طرح کنترل مصرف آزاد میزاشت که با سیم کارت دائمی همش ترس و لرز نگیری موقع دانلود [emoji19] [emoji19]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
بله اومد گفتن فقط سیمکارتایی که براش اس ام اس اومده تعویض میشن بصورت رایگان
بچه ها به نظرتون این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب نیست؟
یک ماه سی تومن خیلی خوبه از 1 شب تا 11 صبح!دانلود نامحدود!
ایکاش ایرانسل هم ازین طرح داشت.... به نظرتون برم یه سیمکارت همراه اعتباری بگیرم؟
اول ببینید در محل زندگی شما پوشش و نوع شبکه های و سرعت اینترنت همراه اول چطوری هست و بعد اقدام به خرید سیم کارت و فعال سازی بسته اقدام نماید . یا حداقل از سیم کارت یکی از دوستان، اقوام و یا اعضای خانواده که همراه اول داره استفاده کنید و یک بسته 1000 تومنی شبانه فعال کنید و تست کنید . اغلب سرعت همراه اول خوب نیست و فقط انداختن پول برق رو کنتور و هدر کردن زمان هستش .
امروز رفتم سیم کارت 4G کردم!کاملا رایگان بود بعد فعال شدنش هم ی بسته 2+2 یک ماهه فعال شد برام
ولی سرعت افتضاح!
سرعت دانلود در حالت 3G
سرعت دانلود در حالت 4G
من با تریجی همراه اول سرعت ۲.۶مگ میگیرم ولی با فورجی دویست کیلوبایت
همه چیش برعکسه همراه اول
اینقدر کم عقلن که میان این 4 جی رو تبلیغ می کنن که مردم برن رایگان عوضش کنن
من خودم این پیش بیینی رو می کردم که خیلی ها برن روی 4 جی سرعت کمتری از تری جی میگیرن. اینجا تری جیش تا 16 هم میره اما 4 جیش حدود 6 مگه
اتفاقا من سرعتم روی 4g حدود 20 -18 مگابیته و مشکلم الان فضای خالیه هارده !!!
من رو حالت +h سرعت 3 و خورده ای مگابایت هم گرفتم یعنی اگه سیمکارتو 4g کنم سرعت کم میشه؟
این سرعت تقریبا یک ماه پیشه با بسته نامحدود شبانه
بعد برا تبدیل سیمکارت به 4g باید 6هزار تومن شارژ داشته باشه؟
بله شنیدم باید شیش تومن شارژ داشته باشه اما حالا که رایگان تعویض می کنن احتمالا هزینه دگه ای رو نگیرن..
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)