3G ایرانسل همه شهرهای ایران رو پوشش میده؟
3G ایرانسل همه شهرهای ایران رو پوشش میده؟
فعلآ نه .... کم کم دارن تجهیزات 3 جی رو نصب و گسترش میدن... این شهرها رو ایرانسل اعلام کرده ...ارومیه، اراک، اردبیل، اسدآباد، اصفهان، امیرکلا، اندیشه، اهواز، ایلام، آبادان، آستارا، آستانه اشرفیه، بابل، بجنورد، بندرانزلی، بندرعباس، بهارستان، بوشهر، بیرجند، تبریز، تهران، جلفا، خرم آباد، خوی، دستگرد، دورود، دولت آباد، رشت، رودبار قصران، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شهربابک، شهرکرد، شیراز، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لاهیجان، لنگرود، محمودآباد، مرودشت، مشهد، میانه، نور، همدان، یاسوج و یزد
ولی بازم شهرها پوشش 100 درصدی ندارن...
Last edited by bahram.mb; 15-11-2014 at 14:26.
من 3 صبح یک بسته ی 400 مگ فعال کردم پیامک فعالسازیش هم دو دقیقه بعد رسید
لذا با خیال راحت شروع کردم به تست سرعت گرفتن با speedtest و idm
ولی بعدا که چک کردم دیدم حجم بسته دست نخورده! فهمیدم که نامردا آزاد حسابش کردن
تماس گرفتم به 700 قضیه رو گفتم بعد که خوب چک کرد گفت آره بسته ی شما 50 دقیقه بعد فعال شده و دیگه مبلغ برنمیگرده
مراقب باشین که اینام کم از دزدای دریایی نمیارن . برای همون تستهای مذکور 27000 ت روی قبض سیمکارت دائمیم اومده![]()
کسی خبر داره ایرانسل یا رایتل مثل بقیه اپراتور های دنیا ! موبایل با تخفیف یا به همراه بسته های تخفیفی مناسب ارائه میده یا خیر ؟
مثلا اپراتور ودافون قطر iphone 6 با یک سال دیتای نامحدود پیش فروش میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول رو دیدم که سامسونگ میده ... ولی دیتاشو نمیدونم
دوست عزیزی شما حتما از سمت سازمان تنظیم مقررات پیگیری کن پروسش زیاد طول میکشه ولی احتمال زیاد درست میکنن شارژت رو
دوستان من بسته 24 گیگ 2 تا 8 صبح رو گرفتم خیلی سرعتش خوبه،مفت هم هست 10 تومن 24 گیگ به نظرم عالیه اگر گرون نشه
فقط سوالم اینه من الان دوباره بخرم 24 گیگ دیگه اضافه میشه یا فقط هر ماه میشه 1 بار خرید این طرح رو ؟
شروع پخش usim ایرانسل بزودی...
![]()
سمنان چند روز کاملا نسل 3 قطع شده معلوم نیست برای چی شایدم شبکه میخوان ارتقا بدن اما درهرصورت فعلا قطع
چرا اینجوری تبلیغ می کنه؟
معما درست می کنه؟
اولین آخرین
حداقل یه چیزی بنویس که بشه فهمید در مورد چیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)