تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 752 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال MAHY@R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Polaris

پيش فرض

دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
    این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام .
    من میخوام 2 تا هدفون بگیرم
    1- یکی با بودجه 100 تا 150
    2- یکی هم با بودجه 150 تا 200 .
    اون اولیه رو برای پلیر کوون i7 میخوام .
    دومی هم برای Iphone

بیشتر موسیفی هایی هم که گوش میدم پاپ هست و الکترونیک و کلاسیک و راک (رپ و متال اصلا نه ).
    بیس خیلی زیاد هم نمیخوام .

خیلی ممنون.
    با سلام
    هر دو مدل رو فول سایز میخواین؟برای سبک الکترونیک میتونین از هدفون audio technica m50 استفاده کنین و پاپ و کلاسیک رو میتونین از این دو مدل sennheiser hd448 یا sennheiser hd 215 تهیه کنین.البته قیمتها کمی افزایش پیدا کرده که باید دوباره استعلام کنین.
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من این سوال رو چند صفحه پیش گذاشتم و دوست خوبمون جواب داد

{چون کیفیت صدای گیم ها خیلی بالاست می تونین از هدفونهای حرفه ای هم استفاده کنین. ولی چون موقع بازی بیشتر تمرکز رو بازی تا صدای بازی (یعنی بیشتر بصری هست تا شنوایی)زیاد هم نیاز نیست هزینه کنین
    تا 100 هزار تومان میتونین akg k99 رو انتخاب کنین که هم صدایه خوبی داره و هم بیس خوب.البته هدفون هایه سنهایزر هم با توجه به قیمتشون خیلی خوب هستن .مثل sennheiser hd 201 بقیمت 68000 و sennheiser hd 202 II بقیمت 82000 , sennheiser 205 بقیمت 150000 تومان در نمایندگیهاش موجود هست .akg k 77 هم حدود 80000 تومان میتونین تهیه کنین.}

حالا یه سواله دیگه دارم
    من هدفونی میخوام که چند ساعت روی گوشم باشه ( حد اقل 4 تا 6 ساعت ) و اذیت نکنه
    لطفا راهنمایی کنید
    با سپاس فراوان
    پس بهتره برید سراغ هدفون های پرتابل مثل px-100 یا px-200 از سنهایزر... هم سبک هستنند و هم حجم کمی رو اشغال میکنند. از نظر راحتی هم به نظر عالی میان...

4. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، یکی از دوستان من می خواد یک هدفون In-ear تا 300 تومن بگیره.
    چی پیشنهاد می کنین؟
    خیلی موزیک گوش میده و معمولا با آیپاد نانو.
    همه سبک گوش می ده (از سنتی گرفته تا راک و متال)
    خیلی اهل تو خیابون گوش دادنه و همیشه هم در حال گوش دادن به موسیقی هست.
    چیزایی که می خواد به گفته خودش:
    "تفکیک صدای عالی
    بیت ریت بالا
    نویز گیر عالی
    کیفیت مناسب
    سازگاری کامل با آیپاد (مث کنترلر ولوم و پاز و پلیو...)
    Last edited by artara74; 18-02-2012 at 18:35.

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام، یکی از دوستان من می خواد یک هدفون In-ear تا 300 تومن بگیره.
    چی پیشنهاد می کنین؟
    خیلی موزیک گوش میده و معمولا با آیپاد نانو.
    همه سبک گوش می ده (از سنتی گرفته تا راک و متال)
    خیلی اهل تو خیابون گوش دادنه و همیشه هم در حال گوش دادن به موسیقی هست.
    چیزایی که می خواد به گفته خودش:
    "تفکیک صدای عالی
    بیت ریت بالا
    نویز گیر عالی
    کیفیت مناسب
    سازگاری کامل با آیپاد (مث کنترلر ولوم و پاز و پلیو...)
    این یکی که پررنگ کردم به کیفیت فایل های موسیقی هست که آرشیوت هست مربوطه, ربطی به هدفون نداره.
    من Klipsch Image S5 توصیه میکنم. بیشتر از این اگه خواستی هزینه کنی یه پولی بزار روش یه پلیر دیگه بگیر.

7. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من اگه قرار باشه هدفونی مثل Denon D2000 بخرم و اگر کارت صدای انبرد داشته باشم
    به نظرتون باید ارتقاش بدم یا اینکه یک Amp/Dac بگیرم مثل FiiO E7 ? [ بدون اینکه در ایران بودن یا نبودنش رو در نظر بگیرید ]

و اینکه برای این میگم کارت صدا بگیرم چون بیشتر هدفون رو از دستگاه خونم استفاده میکنم و با لپ تاپ یا چیزه دیگه ای زیاد استفاده نمیکنم

به نظر شما کارت صدا بگیرم یا Amp/Dac ؟ [ حداکثر تا 100 دلار میتونم خرج کنم ]

و اگر بهتر هستش کارت صدا بگیرم چه کارت صدایی لازمه تا باهاش بشه بهترین استفاده رو از Denon D2000 کرد ؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان

من اگه قرار باشه هدفونی مثل Denon D2000 بخرم و اگر کارت صدای انبرد داشته باشم
    به نظرتون باید ارتقاش بدم یا اینکه یک Amp/Dac بگیرم مثل FiiO E7 ? [ بدون اینکه در ایران بودن یا نبودنش رو در نظر بگیرید ]

و اینکه برای این میگم کارت صدا بگیرم چون بیشتر هدفون رو از دستگاه خونم استفاده میکنم و با لپ تاپ یا چیزه دیگه ای زیاد استفاده نمیکنم

به نظر شما کارت صدا بگیرم یا Amp/Dac ؟ [ حداکثر تا 100 دلار میتونم خرج کنم ]

و اگر بهتر هستش کارت صدا بگیرم چه کارت صدایی لازمه تا باهاش بشه بهترین استفاده رو از Denon D2000 کرد ؟
    هدفون خوبی هست ولی اگه قرار به خرج کرده میخوایی یه بار بکن ولی درست بکن.
    یه هدفون خوب open full size بگیر با یه چیزی تو مایه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مدل های بهترش. البته این هدفونی که انتخاب کردی به دید من یکی از بهترین گزینه های برای ضاعقه ایرانی هست و از این بهتر سخت میشه مدلی پیدا کرد.
    E10 Fiio به دید من انتخاب بهتری هست به شرط این که در حال حرکت نخواهی استفاده کنی.

10. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال artara74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این یکی که پررنگ کردم به کیفیت فایل های موسیقی هست که آرشیوت هست مربوطه, ربطی به هدفون نداره.
    من Klipsch Image S5 توصیه میکنم. بیشتر از این اگه خواستی هزینه کنی یه پولی بزار روش یه پلیر دیگه بگیر.
    ممنون. چنده این؟
    نظرتون در مورد هدفون های Monster چیه؟
    قرار گذاشتیم بریم نماینگی قیطریه ش تست کنیم! (فقط تست)
    من توی سایت های خارجی دیدم هر کی حرف از Beats می زنه حداقل یه نفر میاد می گه سراغ اینا نرین بهتره برین سراغ Bose و Sennheiser و shure و ...

داره خودمونی میشه Omidelf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هدفون خوبی هست ولی اگه قرار به خرج کرده میخوایی یه بار بکن ولی درست بکن.
    یه هدفون خوب open full size بگیر با یه چیزی تو مایه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مدل های بهترش. البته این هدفونی که انتخاب کردی به دید من یکی از بهترین گزینه های برای ضاعقه ایرانی هست و از این بهتر سخت میشه مدلی پیدا کرد.
    E10 Fiio به دید من انتخاب بهتری هست به شرط این که در حال حرکت نخواهی استفاده کنی.
    چرا مگه Close Full size ها با Open Full Size ها تفاوت زیادی دارند ؟ و اگه اره چه هدفونه Openi رو پیشنهاد میکنید که در سطح D2000 باشه ؟

بعد در مورد این Asus Xonar Essence One که گفتین , این که قیمتش 500 دلاره !! من گفتم 100 دلار میتونم برای Amp/dac یا کارت صدا بدم ! و کار حرفه ای هم نمیخوام بکنم فقط در حد اهنگ گوش دادنه کارم

و اینکه شما جواب سوال من رو ندادین که کارت صدای PCI بگیرم یا اینکه همین Amp/Dac هایی مثل FiiO E10 بهتره ؟ و اگر کارت صدا بهتره یه مدل خوبش رو برای هدفونی 300 دلاری بگین که زیر 100 دلار باشه [ فقط هم از هدفون من استفاده میکنم و 95% موقع ها از کامپیوتر خونم استفاده میکنم ]

در مورد اینکه E10 رو موقع حرکت نباید استفاده کنم من درست نفهمیدم , یعنی مثلا تو ماشین نمیتونم استفاده کنم یا وقتی دارم راه میرم ؟!
    Last edited by Omidelf; 18-02-2012 at 22:42.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
    این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره
    متاسفانه به شخصه تجربه ای از صدای هدفونهای این برند نداشتم که بتون صحیح به شما راهنمایی بدم
    اما این برند و پانسونیک هر دو جزوء برندهای با نسبت کیفیت به قیمت بالا هستند که متاسفانه مدلهای خاصی و به تعداد بسیار محدود وارد میشه و همیشه موجود نیست
    به هر حال فکر نمیکنم هدفون انتخابی شما بی کیفیت باشه که از خرید نه چندان گران قیمت خودتون پشیمون بشید

شما جایی سراغ دارید که این هدفون یا مدلهای دیگه از JVC موجود داشته باشه؟

شما هم موفق باشید.

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •