دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره
دوستان کسی با هدفونهای JVC اشنایی داره
این مدل خیلی ازش تعریف شده اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که گفتن نسبت به قیمتش کیفیت صدای خوبی داره
با سلام
هر دو مدل رو فول سایز میخواین؟برای سبک الکترونیک میتونین از هدفون audio technica m50 استفاده کنین و پاپ و کلاسیک رو میتونین از این دو مدل sennheiser hd448 یا sennheiser hd 215 تهیه کنین.البته قیمتها کمی افزایش پیدا کرده که باید دوباره استعلام کنین.
موفق باشین
پس بهتره برید سراغ هدفون های پرتابل مثل px-100 یا px-200 از سنهایزر... هم سبک هستنند و هم حجم کمی رو اشغال میکنند. از نظر راحتی هم به نظر عالی میان...
سلام، یکی از دوستان من می خواد یک هدفون In-ear تا 300 تومن بگیره.
چی پیشنهاد می کنین؟
خیلی موزیک گوش میده و معمولا با آیپاد نانو.
همه سبک گوش می ده (از سنتی گرفته تا راک و متال)
خیلی اهل تو خیابون گوش دادنه و همیشه هم در حال گوش دادن به موسیقی هست.
چیزایی که می خواد به گفته خودش:
"تفکیک صدای عالی
بیت ریت بالا
نویز گیر عالی
کیفیت مناسب
سازگاری کامل با آیپاد (مث کنترلر ولوم و پاز و پلیو...)
Last edited by artara74; 18-02-2012 at 18:35.
این یکی که پررنگ کردم به کیفیت فایل های موسیقی هست که آرشیوت هست مربوطه, ربطی به هدفون نداره.
من Klipsch Image S5 توصیه میکنم. بیشتر از این اگه خواستی هزینه کنی یه پولی بزار روش یه پلیر دیگه بگیر.
سلام دوستان
من اگه قرار باشه هدفونی مثل Denon D2000 بخرم و اگر کارت صدای انبرد داشته باشم
به نظرتون باید ارتقاش بدم یا اینکه یک Amp/Dac بگیرم مثل FiiO E7 ? [ بدون اینکه در ایران بودن یا نبودنش رو در نظر بگیرید ]
و اینکه برای این میگم کارت صدا بگیرم چون بیشتر هدفون رو از دستگاه خونم استفاده میکنم و با لپ تاپ یا چیزه دیگه ای زیاد استفاده نمیکنم
به نظر شما کارت صدا بگیرم یا Amp/Dac ؟ [ حداکثر تا 100 دلار میتونم خرج کنم ]
و اگر بهتر هستش کارت صدا بگیرم چه کارت صدایی لازمه تا باهاش بشه بهترین استفاده رو از Denon D2000 کرد ؟
هدفون خوبی هست ولی اگه قرار به خرج کرده میخوایی یه بار بکن ولی درست بکن.
یه هدفون خوب open full size بگیر با یه چیزی تو مایه های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مدل های بهترش. البته این هدفونی که انتخاب کردی به دید من یکی از بهترین گزینه های برای ضاعقه ایرانی هست و از این بهتر سخت میشه مدلی پیدا کرد.
E10 Fiio به دید من انتخاب بهتری هست به شرط این که در حال حرکت نخواهی استفاده کنی.
ممنون. چنده این؟
نظرتون در مورد هدفون های Monster چیه؟
قرار گذاشتیم بریم نماینگی قیطریه ش تست کنیم! (فقط تست)
من توی سایت های خارجی دیدم هر کی حرف از Beats می زنه حداقل یه نفر میاد می گه سراغ اینا نرین بهتره برین سراغ Bose و Sennheiser و shure و ...
چرا مگه Close Full size ها با Open Full Size ها تفاوت زیادی دارند ؟ و اگه اره چه هدفونه Openi رو پیشنهاد میکنید که در سطح D2000 باشه ؟
بعد در مورد این Asus Xonar Essence One که گفتین , این که قیمتش 500 دلاره !! من گفتم 100 دلار میتونم برای Amp/dac یا کارت صدا بدم ! و کار حرفه ای هم نمیخوام بکنم فقط در حد اهنگ گوش دادنه کارم
و اینکه شما جواب سوال من رو ندادین که کارت صدای PCI بگیرم یا اینکه همین Amp/Dac هایی مثل FiiO E10 بهتره ؟ و اگر کارت صدا بهتره یه مدل خوبش رو برای هدفونی 300 دلاری بگین که زیر 100 دلار باشه [ فقط هم از هدفون من استفاده میکنم و 95% موقع ها از کامپیوتر خونم استفاده میکنم ]
در مورد اینکه E10 رو موقع حرکت نباید استفاده کنم من درست نفهمیدم , یعنی مثلا تو ماشین نمیتونم استفاده کنم یا وقتی دارم راه میرم ؟!
Last edited by Omidelf; 18-02-2012 at 22:42.
متاسفانه به شخصه تجربه ای از صدای هدفونهای این برند نداشتم که بتون صحیح به شما راهنمایی بدم
اما این برند و پانسونیک هر دو جزوء برندهای با نسبت کیفیت به قیمت بالا هستند که متاسفانه مدلهای خاصی و به تعداد بسیار محدود وارد میشه و همیشه موجود نیست
به هر حال فکر نمیکنم هدفون انتخابی شما بی کیفیت باشه که از خرید نه چندان گران قیمت خودتون پشیمون بشید
شما جایی سراغ دارید که این هدفون یا مدلهای دیگه از JVC موجود داشته باشه؟
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)