تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 720 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه Dash_borzoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مازندران/ساری

پيش فرض

سلام رفقا گل.
    ما یه vt30 داریم lan که بهش میزنیم میخواییم بریم اینترنت میگه بایس آپدیت کنی.
    چه کنیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان گرامی من فروشنده ی تلویزیون های "بانه ای" هستم. چون نمی دونم امکان تبلیغ در سایت هست یا نه لینک پیج نمیزارم، اما اگه در فیس بوک "فروشگاه دهکده" رو سرچ کنید پیج من رو می بینید.
    با این که بیشتر برندهای TV رو داریم اما خودم طرفدار Plasma ی پاناسونیک هستم. به خصوص سری های VT و ZT
    همونطور که آقای "Behzad Habib" گفتند اگر هنگام خرید کنترل کنید که پیکسل سوخته نباشه و نور صفحه یکسان باشه، بعیده مشکل خاصی به وجود بیاد و اگر هم بیاد با هزینه ی کم برطرف می شه.

3. این کاربر از mehran_west بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
    میتونید با سفارش بیارید؟

کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟

داره خودمونی میشه Y & M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشند كه ST50 هاي بدون گارانتي اكثرا مدلهاي مخصوص خاور ميانه هستند كه به ST50 M معروفند كه متاسفانه فاقد تيونر ديجيتال داخلي ميباشند و اين يعني هميشه كنار اين غول تصوير بايد يك SETUP BOX چيني هم حضور داشته باشه كه در حال حاضر با TV هاي پيشرفته امروزي اين كمبود كاملا حس ميشه

البته قابل ذكر است كه مدلهاي اروپايي همين TV معروف به ST50 B داراي ----T داخلي ميباشند
    Last edited by Y & M; 14-05-2013 at 15:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید تلویزیون پلاسما پاناسونیک مدل 42st دارم با توجه به ایراداتی که در ضمینه خرابی از این مدل گزارش میشه خریدش توصیه میشه و قیمتش الان تو بازار چنده ممنون میشم راهنمایی کنید
    42ST یعنی سایز 42 اینچ و رده مدل سری ST مشخص کنید کدوم مدل مورد نظرتونه مثلا ST30/ST50/ST60
    ST30 که نایاب یا خیلی کمیاب هست و Discontinue شده یا تولیدش متوقف شده چون سال 2011 ساختنش و اکثر دوستانی که با پنلهاشون مشکل داشتن مربوط به همین سری ST30 و VT30 بوده.
    ST50 تو ایران سخت گیر میاد ولی هست پنل خوبی هست و مشکل خاصی ازش گزارش نشده حتی تو فرومهای خارجی.
    ST60 تازه ساخته شده مدلهای خاورمیانه ایش عرضه نشده ولی ممکنه بتونین سفارش بدین مدلهای اروپاییش رو بخرید پنل فوق العاده ای هست و قیمت خیلی عالی نسبت به کیفیت تصویرش داره.

9. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز منظورم 42st 30 بود تو بازار گشتم پیدا میشه بندرت ولی سوال الینه با توجه به مشکلاتی که داشته خریدش توصیه میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا مهران توی لیست شما پلاسمای 3D پاناسونیک مثل ST50 نبود
    میتونید با سفارش بیارید؟

کسی دیگه از دوستان هست ST50 سراغ داشته باشه؟
    دوست گرامی جواب شما رو داده بودم، اما پاک کردن!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

mehran جان اگر بتونی لیست موجودی و قیمت رو بفرمایید ممنون میشم چون در حال حاضر امکان دسترسی به fb بسیار سخت و غیر ممکن شده و دوستانی که در حال حاضر پیگیر این مدلها هستند از این سردرگمی درمیان چون با مراجعه به فروشگاههای بانیان که به قول خودشون اجازه ی ورود کالا رو ندارند مایوس شده و قید این hdtv های خوب رو باید بزنند.

دوست گرامی، وقت زیادی گزاشتم و فرمایش شما رو انجام دادم، ولی انگار با قوانین روم همخوان نبود و پاکش کردن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •