بچه ها گیت وی چیه و از کجا عددشو میفهمین ؟
من تازه کارم سوالات ابتدایی میپرسم ببخشید![]()
بچه ها گیت وی چیه و از کجا عددشو میفهمین ؟
من تازه کارم سوالات ابتدایی میپرسم ببخشید![]()
توی SPEED TEST الان واردش کردم نوشته پینگ 37![]()
براي مودم مي تونيد بگيد مشكلتون چيه و مثل بعضي از دوستان! مك رو آزاد كنن براتون.
چيزي به ذهنم نمي رسه مي تونيد بهشون گير بديد كه پورت رو براتون عوض كنن شايد فرجي شد.
نقطه ای از شبکه است که به عنوان ورودی به شبکه دیگر عمل می کند. در اینترنت به گره پایانی ( توقف ) gateway node یا host (end-point) node گویند .
اینم یه تعریف دیگه از ویکی پدیا:
یکی از وسایل ارتباط سیستم با شبکة بالادست Gateway میباشد. با توجه به اینکه پروتکل ارتباطی با مرکز دیسپاچینگ IEC-101 و به صورت سریال میباشد لذا برای اتصال شبکة داخل پست که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است با شبکة بالا دست نیاز به یک مبدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میباشد که Gateway در واقع همین مبدل میباشد. برای حالتی که اطلاعات پست علاوه بر مرکز دیسپاچینگ ملی باید به مرکز دیسپاچینگ منطقهای ارسال شود بایستی از Gateway با دو خروجی استفاده نمود.
برای پیدا کردن گیت وی برو داخل مودم هست.
Last edited by and-roid2; 06-08-2013 at 11:11.
خب میدونم داخل مودم هست اما چجوری برم داخل مودم ؟![]()
192.168.1.1
اگه تغییرش نداده باشی با آدرس بالا میتونی وارد مودم شی.
ایمان از 2مگ راضی هستی یا ماه دیگه تغییر میدی ؟
والل من خطم خیلی نویز داره،این یک
دو انکه فاصله م از مرکز مخابرات خیلی زیاده.یعنی الان با اینکه دان استریمم رو 4020 بستن توی خونه بین 2200 تا 1100 متغیره دان استریمم.در نتیجه نمیتونم قضاوت درتسی داشته باشم.اما به شخصه احتمالاً چون خطم نمیکشه ماه آینده مثل خودت 1مگ نامحدود میگیرم.اینجوری هم نویزم کمتر میشه هم دان استریمم جواب میده و سرعتم حداقل ثابته.
ولی اگه کسی خطش جواب بده سرویس 2 مگ خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)