کس دیگه مشکل نداره؟ :s
پینگ عادی اما لگ زیاد تو بازی
کس دیگه مشکل نداره؟ :s
پینگ عادی اما لگ زیاد تو بازی
من اگه یه روزی خواستم با انی بازی کنم(از ویژوال اپگرید به بعد تاحالا بازی نکردم)W رو پر می کنم بخاطر یک سری دلایل شخصی
اعصابم خوردهمخابرات قرار بود شنبه وصل کنه رفتم میگه من از امروز شنبه زدم که 3 روز شارژت هدر نره و گفت 48 ساعت دیگه وصل میشه و مشکل اینجاست که 48 ساعت دیگه میشه دوشنبه که تعطیل هست و میوفته 3 شنبه و 3 شنبه برم میگه 48 ساعت دیگه باز میوفته 5 شنبه تعطیله و شنبه باز میرم حتما میگه 48 ساعت دیگه که میشه دوشنبه هفته دیگه
![]()
اغا راه دیگه ای نیست به جز کلاینت بری یه جای دیگه ران بگیری
کلاینت بالا نمیاره صفحه خریدو
تا حالا کسی بیوگرافی hm741 رو خونده ؟؟؟؟تا نیومده پاکش کنه بخونین
بخدا این خارجی ها بی پدر مادر خیلی نوبن خیلی سگن .
5 به 5 رفتم اول بازی یارو مرد لیو کرد و اون یکی مرد لیو کرد اینکی هم رفت afk شد اون یکی دیگه هم که بلد نبود بازی کنه داشتم 5v1 بازی میکردم بخدا خیلی قشنگ بازی کردم خودم خیلی خوشم اومد از بازیم ولی این نوبا که بگیرم ..... اعصابم رو خورد کردن ؛ حالا اصلا اگه اون یکی هم بازیش خوب میشد باز میشد 5 به 2 بخدا اصلا نمیشد کاری کرد ؛ دیگه اعصابم خورد شد بعد بازی 3 تاشونو ریپورت کردم و تو ریپورت یه عالمه توضیح دادم و خیلی جلو خودم رو گرفتم که فوحش ندم ؛ یادم بود آمریکا که بودم اصلا یه لیور نبود فیدر هم بود بنده خدا یا ساپورت بود یا خودش میگفت معذرت که فید دادم ؛ یارو 10 فید داده و از دقیقه 15 ریکانکت کرده و بعد میگه منم نوبم ؟ منم ریپورت میکنید ؟ اینقدر بهش فوحش دادم که دیگه یادش نره ؛![]()
چرا ریوت این فلان فلان شده ها رو بن دائمی نمیکنه ؛ بخدا خر بیاد بجای اینا حداقل نمیتونه بازی کنه ؛ ولی بازی رو که بهم نمیزنه ؛ اینا مثل نوبا میان میزنن فاتحه بازی رو میخونن از اینور هم پرو بازی درمیارن و مثل این عقده ای ها لیو میکنن واقعا براشون متاسفم ؛ خارجی های عقده ای ؛ یه زمانی دوتا بازی میکردم میگفتم ایرانی ها بعضی هاشون عقده و نوبن ؛ حالا میفهمم که اگه تو 100 نفر ایرانی باشن شاید 5 تاشون نوب باشه ولی تو خارجی ها به جرات میتونم بگم بین 100 تا 100 تاشونم نوب و عقده ای و پرو هستن. یه سرور واسه ایران اگه بزنن واقعا عالی میشه اینجوری دیگه نوبا نمیان .
نمیدونم جامعه لول چطوره ولی در کل این جمله کاملا غلطه . توی بازی های دیگه ببینید(مثل WoW) ایرانی ها بدترین جماعت هستن , اخلاق بد , نوبیت و ادعا برای همینم هست که همه ایرانیا تو سرورهای خارجی با پینگ بد میرن تا ایرانی با پینگ عالی .حالا میفهمم که اگه تو 100 نفر ایرانی باشن شاید 5 تاشون نوب باشه ولی تو خارجی ها به جرات میتونم بگم بین 100 تا 100 تاشونم نوب و عقده ای و پرو هستن. یه سرور واسه ایران اگه بزنن واقعا عالی میشه اینجوری دیگه نوبا نمیان .
خارجی ها فوق العاده از ایرانی ها بهترن(البته روس ها رو از خارج حذف کنید : دی) . توی دوتا2 تا یه نفر لیو میده بازیو Pause میکنن میاد , یه نفر سوتی میده جای فحش دادن بهش ایراد کارشو بهش میگن و آخرشم یه np میذارن , خودشون خوب کار میکنن از ساپورت هاشون تشکر میکنند و اینجور مسائل .
تجربه به من ثابت کرده ایرانی ها جماعتی هستن که همه ایرادات رو توی بقیه می بینن درحالی که خودشون پر از اشکالن .(البته استثناهای معدودی هم هستن)
leaver ها که بن میشن و بنشون مدام بیشتر میشه
مثل بلایی که سر خودمون اومد یک ماه پیش
کم لیو نداشتیم و همین مقدار لابد فحش خوردیم![]()
یکی از دلایلی که شخصا داشتم برای north America این بود که اولا هم ولایتی(!) توش کمتر بود دوما که 95% شون میتونن eng حرف بزنن.
یه مدتی هم که بازی کردم یک سری از دوستان مورد اعتماد خودمم اوردم و بازی رو بهشون یاد دادم, الان بیشتر با اونا میرم.
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)