مراجعه کردم
همه می خوان شرکتشون رو عوض کنن![]()
مراجعه کردم
همه می خوان شرکتشون رو عوض کنن![]()
به نظر من بزرگترین مشکل پارس اینه که زیادی به نماینده هاش اختیار داده،
مثلا نمایندگی اینجا نمیزاره 1024 بگیرم ، 300 بیشتر نمیده ، میگه پهنا باند نداریم ، سرویسهای بالاتر از 128 رو هم به هیئت علم میدیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه بخواهیم بهترین شرایط را داشته باشیم برای سرعت خوب چکار باید کنیم؟
منظورم نوع مودم-نوع کابل-کارت شبکه-ویندوز-نرم افزار های جانبی-راه انداختن کش سرور-bridge یا pppoe-نیازی به نصب بودن فایروال یا آنتی تروجان هست؟نوع آنتی ویروس بر سرعت تاثیری داره؟
به ترتيب:
تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثيري نداره-تاثير نداره-فرقي نميكنه-براي هر سيستمي نياز هست ولي توي سرعت تاثيري نداره.
ببين دوست عزيز وقتي سرعتت يه 10 مگابيت باشه اونوقت ميشه بررسي كرد كه كابل ها و ساير وسايل اين سرعت رو محدود ميكنن يا نه ولي اين سرعت 1 يا نهايتا 2 مگابيتي ديگه چي داره كه بخواد افت داشته باشه.
توي كامپيوتر براي مرور صفحات ميشه كاري كرد كه سرعت بهتر بشه ولي من نظر شخصيم اينه كه با اين وضعيت شركت ها تاثيري نداره چون خودشون سرعت رو محدود مي كنن.
بازم بد نيست.تازه نزديك سرعت استاندارد هست!
آره واسه اولین شب با 512 خوب بود راضی بودم سرعت دانلود ساعت 1 بین 40-60 نوسان داشت
امیدوارم همیشه همینجور بمونه.الانم که دقیقآ روی 240 قفل شدهکلا" 512 بهتره تا 256
اگه 1 مگ رو هم بکنند3 گیگ هر ماه بدن شک 1 مگ میگیرم.![]()
متشکرم
میشه در مورد این مورد بیشتر توضیح یدید(البته اگه جاش اینجا هست)
ساعت 2:53
امروز واسه من متحول شده
![]()
Last edited by Mr Unknown; 17-04-2011 at 13:56.
بعد از یک ماه از شرکت parsonline به من زنگ زدن میگن خط شما فیبر نوری هست نمیتونیم adsl بدیم حالا چجوری میشه فهمید خطمون فیبر نوری هست یا نه شماره ای چیزی داره مخابرات که زنگ بزنیم بپرسیم
لطفا عکس از دانلود منیجر که دانلود می کنید بذارید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)