منم امروز زنگ زدن گفتن ادرس بده مودمو بیاریم. گفتن 15 تومن هم هزینشه ولی من ادرس گرفتم خودم برم.
منم امروز زنگ زدن گفتن ادرس بده مودمو بیاریم. گفتن 15 تومن هم هزینشه ولی من ادرس گرفتم خودم برم.
به من گفتن 10 هزارتومان ... باید با کپی و اصل کارت ملی شخصی که طرح به اسمشه بری برای تحویل مودم
اگه نامحدود بود الان من مسافر برزیل بودم که .........
مشکل قطعی شبانه حل شد و مخابرات خوشبختانه دانلود شبانه را محدود نکرده بود و فقط یه قطعی اینترنت معمولی بودچون تا به حال شده این اتفاق برام بیافته ولی اینکه دقیقا این تایم بیافته تا صبح مشکوک شد((صبر میکنم ببینم امشب هم قطع میشه یا که نه))
سلام یه خواهش دارم میشه یوزر نیم پسورد بدی منم یه چک بکنم لطفا ؟ بعد یوزر نیم پسوردو عوض کن دوباره...
رنج آیپی مثل طرح زرینه دیگه ؟ 37.255?
از منم امروز وصل شد.....
1 مگ طرح کمپین
از طرح زرینم بیشتره. در واقع میشه گفت 1.5 مگه.
TP-LINKمدل TD-W8901N مودمی هست که به من دادن
دقیقآ همین مودم رو سایت digikala داره میده 80 تومن.
بعد الکی ملتو گول میزنن میگن مودمی که میدیم 120 تومن پولشه!!!!
ولی خوب من حدسم اینه که شاید هر کی طرح گرونتری برداشته مودم بهتری بهش میدن. اخه یکی دیگه از دوستان تو همین صفحه ی قبلی گفته به من مودم TD-W8151N دادن. این از مودم من ارزونتره.
من خودم 1 مگ 4 گیگ برداشتم. اونایی که مودم گرفتن مودل مودم و نوع طرحشونو بگن تا معلوم شه بر چه اساسی مودم ها با هم فرق داره![]()
Last edited by mamad24; 10-12-2013 at 16:08.
رنج آی پی چطوریه ؟ همون آی پی های طرح زرین؟
تا اینجاش فقط یکسانه
37.255
باقیش رو دیگه هر وقت قطع و وصل میشم عوض میشه میخاد طرح زرین باشه یا کمپین
منم مودمم 8151N اگر بخاطره طرح باشه باید مودم من هم تفاوت داشته باشه چون من هزینه بیشتری میپردازم ... من که راضی هستم چون سرعت دانلودم ثابت چون کیفیت خوبی داره با این که پیش شماره ما نوسان داره اما الان راضی هستم ... مودم هم مبارکت تفاوتش با ما تعداد پورت لن شاید هم از دستشون در رفته بهت یک مدل بالاتر دادند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)