مصطفي (mostafaeshghi) جون منتظر جوابم ها!
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
با توجه به سطح کاربری من در سپنتا با تخفیفی که میده ماهی 62000 تومان در میاد برای من
اما در حالت عادی و برای اشخاص عادی ماهی 69900 تومان .
خوب عزیز گفتید 2 گیگ ترانسفر دارید.
لازم دونستم بگم من در طول 24 ساعت بالاتر از 2 گیگ دانلود دارم.
این سرعت با این محدودیت به هیچ درد نمیخوره.
شما ببین صبا همین سرعت رو با ترانسفر 60 گیگ ماهیانه چقدر بهت میده بعد بیا اینجا اعلام کن.
حالا بی خیال قطعیهای مداوم و پی در پی و پشتیبانی ضعیف..!!!
Last edited by _Barbod_; 10-07-2008 at 20:20.
آسیا تک 128
Last edited by vahid_civil; 10-07-2008 at 20:30.
اینم تست من از 256 داتک
[![]()
ميشه بگين كدوم منطقه مخابراتي هستين؟
چقدر كم . واقعا 256 يا شوخي ميكني!!!
برادرا میشه یه کمی بیشتر در مورد این صبانت توضیح بدید...؟؟؟
طی این 300 صفحه آخر این تاپیک رو که خوندم فهمیدم که صبانت تمامی سرویساش به هر اسمی که فروخته میشن 512 هستن... ولی من زنگ زدم و گفتم که تا جایی که من شنیدم سرویساتون همشون سرعتشون به 512 میرسه... گفتش نه و طبق مصوبه دولت ما نمیتونم به منازل بالای 128 بدیم... یارو هم انگار دنبالش کردن سریع قطع کرد...
بالاخره هیچکی جواب منو نداد... اگه من از صبانت 128 با 5 گیگ ترنسفر 18900 بگیرم سرویسم سرعتش 512 خواهد بود یا فقط برای شرکتا پورت رو باز میزارن که به آخر سرعت برسه...؟؟؟
من الان آسیاتکم... ولی میخوام 12 مرداد که شارژم تموم شد خطم رو خالی کنم و بعدش از صبانت بگیرم... منطقه ما هم زیاد شلوغ نیست...
سلام سیامک جان
من با این پست اتمام حرفهام را اعلام میکنم! چون دیگه پی بردم بحث در این زمینه واقعا بیخود هست! ما بیاییم سنگ دو شرکت را به سینه بزنیم و جز اینکه روابط خودمون و محیط تاپیک را بهم بزنیم هیچ سودی نداره
فقط به چند نکته ی زیر بسنده میکنم والسلام
1- اون پستها را خواندم! باید بگم که اون بحثها بسیار قدیمی است و از اون موقع شرکت در صد مرحله تحول یافته
2- تورنت را که من هم قبول کردم ! و راه حلش را هم گفتم! ولی در مورد رپید شر به نظرم حرف اشتباهی بوده ! چون حداقل استفاده ی خودم و دوستانم اینو بهمون ثابت نکرد ! هم اکنون هم ماننده 4-5 ماهی که دارم استفاده میکنم در هیچ زمان خاصی مشکلی نداشتم !
3- برای بار آخر میگم: خواهشا چون 100 نفر گفتند یه شرکت بده به حرفش اعتنا نکنید و آن را به سطوح شهر و کشور تعمیم ندید ، چون مواردی چون نوع خط ، سیم کشی ، فاصله از مرکز ، نوسانات خط تلفن ، مشکلات مرکز مخابراتی و... و 100 تا مشکل و عامل دیگه میتونه تأثیر گذار باشه که یه سرویس خوب یا بد باشه !
پس شما هم به این نکته دقت کن اونهایی که دم از بد بودن سرویس زدن ، حتما شانسشان بد بوده !
در ضمن در مورده شاتل و خرابیهاش و مشکلات در منطقه خودمون خبر دارم! ولی دقت کردی که یک بار هم دم از این حرفها نزدم! چون میگم به هر حال ممکنه تو این محدوده نتونه سرویس خوب بده دلیل بر این نیست که کلا مزخرفه
این هم تست سرعت خودم که همین الآن از همون سایت اسپیدتست دات نت گرفتم
آقا سیامک از مباحثه با شما هم خرسندم ولی دوست داشتم که حداقل این بحث نتیجه ای داشت و یکیمون به جواب میرسیدیم! ولی خب نشد دیگه! این از اخلاق بدمون هست ..... اصلا بگذریم
دوستان از همراهی و همکاری شما هم ممنونم و از دوستان خواهشمندم که دیگه این بحث را از این نقطه ادامه ندید !
با تشکر از همگی
قربانتان: مصطفی عشقی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)