تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 773 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه!!
    من میخواستم یه tv بگیرم چندتا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم:
    1.میخواستم ببینم تا 1 میلیون تومن چی بگیرم به تره(LED یا LCD من یه گیمرم و بیشتر برا بازی میخوام)
    3.الان بگیرم میارزه یا بهتره یه کم صبر کنم؟
    2.امروز داشتم تو نت میگشتم که به یه مدل از سونی برخورم(KDL-32EX720)نمیدونم هنوز اومده یا نه...ولی میخواستم نظرتونو در بارش بدونم.
    بازم ممنون...

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

@manaminjamkharam
    دوست عزیز لطفا از این به بعد سوالاتتون رو فقط در یک تاپیک مطرح کنید.

توی چندتا سایت تلویزیون های Panasonic vt30 و Samsung psd8000 که هر دو پلاسما هستند را جز تلویزیونهای برتر دونستند.مقایسشون رو که خوندم دیدم بطور کل مدل پاناسونیک از نظر کیفیت تصویر بهتر هست. و سامسونگ از نظر ظاهر ، وزن ، قیمت بهتر هست.اما در مورد رفلکس کردن یا همون بازتاب نور درست نفهمیدم که پاناسونیک بهتر هست یا سامسونگ.اگه کسی می دونه راهنمایی کنه اما این طور که من متوجه شدم ، سامسونگ برای رفع مشکل بازتاب نور یه لایه و ف-ی-ل-ت-ر روی شیشه کار گذاشته شده که بعد از چند ماه استفاده از تلویزیون انگار یه سری مشکل جدیدی رو ایجاد می کنه شبیه به اعوجاج یا اگه اشتباه نکنم پوسته پوسته شدن توی حاشیه های کناری صفحه نمایش و این چیزا.در این مورد هم اگه کسی می دونه صحبت کنه.
    هرچی جلوتر می ریم تلویزیون ها عیب های خودشون رو چه lcd باشن چه پلاسما ، برطرف می کنند.سوالی که داشتم این بود که توی آخرین مدل پلاسمای پاناسونیک VT30 مشکل روفلکس و بازتاب نور تا چه حد حل شده.می تونه با lcd ها برابری کنه ؟ هرچند هنوز این تلویزیون وارد بازار نشده.اما اگه کسی بطور کلی می دونه یه صحبتی ازش بکنه.
    از نظر بازتاب نور سامسونگ کمی بهتر هست از نظر حفظ کردن رنگ مشکی در مکانهای پر نور پاناسونیک کمی بهتر هست در مجموع جفتشون در پلاسماها خوب هستن ولی از نظر حفظ رنگ مشکی در مکانهای پر نور به پای LCD ـها نمیرسن ولی پیشرفت خوبی داشتن پلاسمای VT30 در بین پلاسماها به گفته خیلی از منابع فعلا بهترین پلاسما در حفظ کنتراست در مکانهای پرنور هست از نظر رفلکشن همونطور که دوستمون گفت از اغلب LCD ـهای شیشه ای بهتر هستن ولی به پای LCD ـهایی که صفحه مات دارن و البته نسلشون هم در حال منقرض شدنه نمیرسن (دلیلش این هست که صفحه های مات زاویه دید رو محدودتر میکنن).
    در مورد مشکل صفحه ضد بازتاب پاسماهای سامسونگ من چیزی نشنیدم اگر شما لینکی دارین که این مسئله رو عنوان کرده باشه لطفا ارائه بدین البته اگر لینک معتبر باشه بهتر هست چون به صورت موردی ممکنه پیش اومده باشه.

موقع تبدیل تصاویر با نسبت 4:3 به 16:9 خیلی ابعاد بیخود در میاد.(این درواقع مربوط به همون پخش تصاویر sd توی فول اچ دی ها می شه؟) مدلای مختلف تلویریون توی نمایش این تصاویر باهم فرق دارن؟یعنی ممکنه بعضی از مدلا بهتر این تصاویر رو نشون بده؟اگه آره اسم یه همچین تکنولوژی ای چیه و چه مدلایی چنین امتیازی رو دارن؟کلا چه مدلایی یا چه ویزگی و تکنولوژی ای توی نمایش تصاویر sd بهترین عملکرد رو داره؟
    تبدیل نسبت ابعاد از 4:3 به 16:9 بخشی از عملیات پردازش تصویر هست و بزرگنمایی یا Upscale هم بخشی دیگه ای از عملیات پردازش سیگنالهای تصویری با رزولوشن پائینتر به رزولوشن بالاتر هست و در بین مدلهای مختلف تفاوتهایی در این پردازش تصویر وجود داره .
    برای دیدن تصاویر SD معمولا مدلهایی که HD Ready هستن و تراکم پیکسل کمتری دارن تصاویر SD رو بهتر نمایش میدن دلیلش هم این هست که بزرگنمایی کمتری انجام میشه ولی پنلهای Full HD خوبی هم هستن که کار بزرگنمایی رو به نحو احسن انجام میدن.
    اغلب مدلهای متوسط و بالای 2011 و 2010 چه LCD چه پلاسما پردازنده های خوبی دارن که سیگنالهای SD رو با حداکثر جزئیات ممکن نمایش میدن البته ممکنه خطاهای کمی هم داشته باشن ولی قابل چشم پوشی هستن و در کل به حد کفایت خوب عمل میکنن.

3. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

بین این سه مدل
    کدوم رو ترجیح میدید :

Sony Bravia LED KLV-40HX800

42LW65100

Samsung LED 55C9000 البته 40 اینچش

پیشنهاد دیگه ای دارید ؟

نهایتا می خوام 3 تومن برای تلویزیون و سینمای خانگی هزینه کنم.

کیفیت بالا باشه ترجیحا --- t هم داشته باشه ، قابلیت اتصال به اینترنت و وای فای رو داشته باشه ترجیحا ، 3d هم باشه.

40 نهایت 46 باشه

اینا چطوره ؟

40C7770
    46C8880
    60D8880
    46D6940
    Last edited by SIMON137; 27-08-2011 at 03:01.

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جناب @alucard از شما و همه ی عزیزان معذرت می خوام.بخاطر ناشی بودن بنده هست.تصور کردم هرتاپیک فقط بازدیدکننده های خاص خود را دارد.باعرض پوزش از همه ی عزیزان
    در مورد مشکل فیلتر ضد انعکاس جایی که معتبر باشه نخوندم.اینو از دیدگاه یکی از کاربران توی سایت cnet خوندم که شاید حتی اشتباه ترجمه کرده باشم.اما اگه کسی می دونه بگه

Last edited by manaminjamkharam; 27-08-2011 at 16:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من ال ای دی 37 اینچ میخوام بگیرم که کیفیت تصویر خوب باشه و تیونر دیجیتال داشته باشه و بتونم با یو اس بی فیلم تماشا کنم و زیرنویس فارسی ساپورت کنه و حدود 1 ملیون تا 1200 بیشتر نشه و فول اچ دی باشه.

لطفا سریعتر جواب بدید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    من اطلاعاتی در مورد شارپ و فیلیپس میخواستم.
    شارپ مدل le830 و le820
    1-این دوتا کدومشون گیرنده دیجیتال دارن؟
    2-سه بعدی 830 بدرد بخور هست؟یعنی سه بعدی خوبی هست؟
    اما فیلیپس8605
    1- یه مشخصات کلی از این مدل میخوام.
    2-این مدل از فیلیپس مثل شارپ چهار رنگ هست؟
    3-گیرنده دیجیتال داره؟
    4-ظاهرا چند مدل 8605 هستش.یک مدل سه بعدی و یک مدل معمولی.اصلاعات جفتشو میخوام.

و در آخر هم میخواستم بدونم تکنولوژی فیلیپس مثل شارپ هست یا نه؟منظورم تکنولوژی که تو رنگها استفاده شده.چون شارپ مطمئنم چهار رنگه اما فیلیپس رو نمیدونم.از لحاظ کیفیت رنگ و زیبایی شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    یه سئوال دیگه از نظر کیفیت رنگ تا حالا شرکتی مثل شارپ تلویزیون تولید کرده؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
    یکی به داده من برسه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه!!
    من میخواستم یه tv بگیرم چندتا سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم:
    1.میخواستم ببینم تا 1 میلیون تومن چی بگیرم به تره(LED یا LCD من یه گیمرم و بیشتر برا بازی میخوام)
    3.الان بگیرم میارزه یا بهتره یه کم صبر کنم؟
    2.امروز داشتم تو نت میگشتم که به یه مدل از سونی برخورم(KDL-32EX720)نمیدونم هنوز اومده یا نه...ولی میخواستم نظرتونو در بارش بدونم.
    بازم ممنون...
    بابا دمتون گرم...اینجا باید اول 1 پست بزنی بعد دوباره بیای تو پست بعد خواهش کنی تا جواب بدین؟!؟
    خییییلی باحالین!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه liverpooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تلویزیونهایی که بلوتوث دارن میشه هدفون بلوتوث دار بشون وصل کرد و صدا رو از طریق هدفون شنید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا دمتون گرم...اینجا باید اول 1 پست بزنی بعد دوباره بیای تو پست بعد خواهش کنی تا جواب بدین؟!؟
    خییییلی باحالین!!
    این مدل یک ساله که اومده و افت قیمتشو کرده
    ----t هم داره
    من چون به سونی اعتقاد دارم حتما برای 32 اینچ همینو پیشنهاد میدم که 3 بعدی هم هست
    مخصوصا اگه بدون گارانتی بخوای بهتره یا سونی و یا در نهایت سامسونگ بخری
    البته همه پیشنهاد میدن که برای گیم پلاسما بخرید که پلاسمای خوب مثل v20 یا vt20 پاناسونیک 32 اینچ نداره
    Last edited by payamovie; 27-08-2011 at 17:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این مدل یک ساله که اومده و افت قیمتشو کرده
    ----t هم داره
    من چون به سونی اعتقاد دارم حتما برای 32 اینچ همینو پیشنهاد میدم که 3 بعدی هم هست
    مخصوصا اگه بدون گارانتی بخوای بهتره یا سونی و یا در نهایت سامسونگ بخری
    البته همه پیشنهاد میدن که برای گیم پلاسما بخرید که پلاسمای خوب مثل v20 یا vt20 پاناسونیک 32 اینچ نداره
    ممنون داداش...ولی من الان موندم 1و350 پول این led 32 inch رو بدم یا یه lcd 37 یا 40 بگیرم...چون میخوام زی 1تومن باشه قیمتونظر شما چیه؟؟(اگه بخوام lcd بگیرم چه مارکیو برا بازی پیشنهاد میکنید؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •