تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 609 از 1042 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

من همچنان مشكلم پابرجاست !
    نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL‌ و متوقف شدن كلي SENT‌و Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnect‌شدن .
    اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
    :((

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همچنان مشكلم پابرجاست !
    نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL‌ و متوقف شدن كلي SENT‌و Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnect‌شدن .
    اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
    :((
    اسپليتر شما سالمه ؟ فك ميكم مشكل از اسپليتر باشه

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یک سوال قبل از خرید سرعت دانلود در شهرستان ها برای همارا سیستم چنده نوشته128-256یعنی سرعتش چنده؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکی دو ماه بود کیفیت شبانه صبانت بهتر شده بود... از حدوداً دو هفته پیش که یه شب قطعی سراسری داشتم، به نظر میاد به طور کامل مشکل شبانه برطرف شده... الان دیگه در ساعات شبانه، ping عین روزانه ش شده (حالا بعضی وقتا شاید 100ms بیشتر) و سایتا عین ساعات روزانه سریع و بدون مشکل باز میشن و سرعت دانلود هم کاملاً ثابت (از تورنت و لینک مستقیم) ــه... البته من DNS ها رو هم روی Google Public DNS تنظیم کردم ولی این کار نهایتش پینگ رو تا 1500ms قبلاً پایین میاورد که اینطور که به نظر میاد مشکلات شبکه شون رو که به نظر میومد شبا نمیکشه و کم میاره رو برطرف کردن... الان 2 هفتنه س همه چیز عالیه... کلاً صبانت جدیداً خوب داره پیشرفت میکنه پشتیبانیشم بهتر شده... (تهران)

اینم عکساش که اولی مال شنبه هفته پیش (10 بهمن - 30 ژانویه) و دومی برای چهارشنبه هفته پیش (14 بهمن - 3 فوریه) هست که همونطور که میبینید به کلی مشکلات برطرف شده (و هنوزم ادامه داره)... :

سلام .

درسته مشکل شبانه حل شده ولی عوضش مشکل روزانه شده . ( شبی 2 گیگ ! )

من سرعت دانلودم بیشتر از 20 نمیشه ! ( سرویس 1 مگ )

منتظرم ببینم بعد از حماسه 22 بهمن حل میشه یا نه .

مخلصیم .

5. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Shayan PmaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام .

درسته مشکل شبانه حل شده ولی عوضش مشکل روزانه شده . ( شبی 2 گیگ ! )

من سرعت دانلودم بیشتر از 20 نمیشه ! ( سرویس 1 مگ )

منتظرم ببینم بعد از حماسه 22 بهمن حل میشه یا نه .

مخلصیم .
    سلام من تازه adsl از صبا گرفتم. راضیم. سرویسم 128 هست ولی گاهی تا 250 میره. شبانه اصلا نمی رم. ولی الآن مشکل دارم که سرعت دانلودم خیلی پایینه(حدود 40) و یاهومسنجر هم قطع و وصل می شه. کسی دیگه هم این مشکل را داره؟

داره خودمونی میشه Shayan PmaX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یک سوال قبل از خرید سرعت دانلود در شهرستان ها برای همارا سیستم چنده نوشته128-256یعنی سرعتش چنده؟
    ببینید. 128 منظور سرعت آپلود هست و 256 دانلود. خوب من با همارا کار نکردم و نمی دونم. ولی به طور معمول و شرکت های این تیپی معمولا بین 16-32 هست. که البته آپلود پایین تره. من به شما در درجه اول صبانت و در درجه دوم شاتل را پبشنهاد میدم. 128-128 صبانت دانلود حدود 30-250. من خیلی راضیم. من هم در adsl تازه کارم. تازه 1 هفته هست که خریدم. حالا من چند تا ویژگی صبانت و شاتل را برای شما مینویسم:
    صبانت128: سرعت دانلود بسیار بالا. حتی بالاتر از سرعت اسمی سرویس. 3 تا 7 شب رایگان
    شاتل128: سرعت به مراتب پایین تر از صبا. 1 تا 7 شب رایگان. حجم 1GB یا 2GB هدیه برای ایام تعطیل
    انتخاب با خودته

8. این کاربر از Shayan PmaX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALI SAGHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام من تازه adsl از صبا گرفتم. راضیم. سرویسم 128 هست ولی گاهی تا 250 میره. شبانه اصلا نمی رم. ولی الآن مشکل دارم که سرعت دانلودم خیلی پایینه(حدود 40) و یاهومسنجر هم قطع و وصل می شه. کسی دیگه هم این مشکل را داره؟
    آره عزيز ما هم همين مشكل رو داريم هم سرعت ها خيلي خراب شده و هم فلش پلير رو مخابرات از كار انداخته تا كاربران نتونند فيلم آنلاين ببينند. من روزها سرعتم خيلي پايين مياد ولي شب بهتره.
    اگه شبانه رايگان داري تقريبا بزرگ ترين اشتباه زندگيت رو ميكني كه دانلود نميكني برنامه Download Manager نصب كن زمان بندي داره كه از ساعت 1 شروع كنه و ساعت 6 سيستم خاموش كنه متوسط شبي 1.5 گيگ من فيلم سينمايي دانلود ميكنم كه خيلي حال ميده.

10. این کاربر از ALI SAGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

سلام....

چند وقتی است دنبال ای دی اس ال هستم.... برا منطقه زعفرانیه با پیش شماره 2217 ... به شاتل و سپنتا و داتک زنگ زدم ، هیچ کدام پرت خالی ندارن برا این پیش شماره .... اسیا تک هم اصلا جواب تلفن را نمیده !!!!!

چی سرویس دیگه ای را پیشنهاد میکنین ؟! پارس انلاین را اصلا تماس نگرفتم به دلیل اینکه اصلا ازش تعریف نشنیدم...

از طرفی، سرویس وایرلس هم اگه پیشنهادی دارین که در محدوده ی زعفرانیه جوابگو باشه ممنون میشم راهنمایی کنید...ه
    سلام من خودن شاتل دارم ولی پارس آنلاینو تایید می کنم. تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه بندازید هر شرکتی تو منطقتون سرویس بده زده اگه سوالی داشتید کمکتون می کنم.

در آغاز فعالیت The Alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان

من دنبال یه اینترنت نامحدود Adsl‌ هستم که سرعت دانلودش زیر 15 نیاد و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه... کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام دوستان

من دنبال یه اینترنت نامحدود Adsl‌ هستم که سرعت دانلودش زیر 15 نیاد و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه... کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟
    دوست عزیز اینطوری نباید دنبال سرویس مناسب گشت. مراحلش اینه :

1- پیش شمارهتون چنده و تحت پوشش کدام مرکز مخابراتی هستید؟
    2- چه شرکتهایی اون مطقه را ساپورت میکنند؟
    3- کدام یک از اون شرکتها پورت خالی دارند؟
    4- چه سریوسی میخواهید ، محدود یا نا محدود؟
    5- چقدر میخواید هزینه کنید؟

شما فقط 2 مرحله آخر را عنوان کردید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •