من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
من همچنان مشكلم پابرجاست !
نويز در صحبت با تلفن در حين كار با ADSL و متوقف شدن كلي SENTو Recive بعد از برداشتن تلفن و مجبور به Reconnectشدن .
اسپليتر هست و مستقيم از تلفن خونه نگرفتم . تلفنم هم روي يه سوكت ديگه وصله . دور از هم .
:((
اسپليتر شما سالمه ؟ فك ميكم مشكل از اسپليتر باشه![]()
یک سوال قبل از خرید سرعت دانلود در شهرستان ها برای همارا سیستم چنده نوشته128-256یعنی سرعتش چنده؟
سلام .
درسته مشکل شبانه حل شده ولی عوضش مشکل روزانه شده . ( شبی 2 گیگ ! )
من سرعت دانلودم بیشتر از 20 نمیشه ! ( سرویس 1 مگ )
منتظرم ببینم بعد از حماسه 22 بهمنحل میشه یا نه .
مخلصیم .
سلام من تازه adsl از صبا گرفتم. راضیم. سرویسم 128 هست ولی گاهی تا 250 میره. شبانه اصلا نمی رم. ولی الآن مشکل دارم که سرعت دانلودم خیلی پایینه(حدود 40) و یاهومسنجر هم قطع و وصل می شه. کسی دیگه هم این مشکل را داره؟
ببینید. 128 منظور سرعت آپلود هست و 256 دانلود. خوب من با همارا کار نکردم و نمی دونم. ولی به طور معمول و شرکت های این تیپی معمولا بین 16-32 هست. که البته آپلود پایین تره. من به شما در درجه اول صبانت و در درجه دوم شاتل را پبشنهاد میدم. 128-128 صبانت دانلود حدود 30-250. من خیلی راضیم. من هم در adsl تازه کارم. تازه 1 هفته هست که خریدم. حالا من چند تا ویژگی صبانت و شاتل را برای شما مینویسم:
صبانت128: سرعت دانلود بسیار بالا. حتی بالاتر از سرعت اسمی سرویس. 3 تا 7 شب رایگان
شاتل128: سرعت به مراتب پایین تر از صبا. 1 تا 7 شب رایگان. حجم 1GB یا 2GB هدیه برای ایام تعطیل
انتخاب با خودته
آره عزيز ما هم همين مشكل رو داريم هم سرعت ها خيلي خراب شده و هم فلش پلير رو مخابرات از كار انداخته تا كاربران نتونند فيلم آنلاين ببينند. من روزها سرعتم خيلي پايين مياد ولي شب بهتره.
اگه شبانه رايگان داري تقريبا بزرگ ترين اشتباه زندگيت رو ميكني كه دانلود نميكني برنامه Download Manager نصب كن زمان بندي داره كه از ساعت 1 شروع كنه و ساعت 6 سيستم خاموش كنه متوسط شبي 1.5 گيگ من فيلم سينمايي دانلود ميكنم كه خيلي حال ميده.![]()
سلام من خودن شاتل دارم ولی پارس آنلاینو تایید می کنم. تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه نگاه بندازید هر شرکتی تو منطقتون سرویس بده زده اگه سوالی داشتید کمکتون می کنم.
سلام دوستان
من دنبال یه اینترنت نامحدود Adsl هستم که سرعت دانلودش زیر 15 نیاد و قیمتش هم زیر 30 تومن باشه... کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوست عزیز اینطوری نباید دنبال سرویس مناسب گشت. مراحلش اینه :
1- پیش شمارهتون چنده و تحت پوشش کدام مرکز مخابراتی هستید؟
2- چه شرکتهایی اون مطقه را ساپورت میکنند؟
3- کدام یک از اون شرکتها پورت خالی دارند؟
4- چه سریوسی میخواهید ، محدود یا نا محدود؟
5- چقدر میخواید هزینه کنید؟
شما فقط 2 مرحله آخر را عنوان کردید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)