مودم بايد روشن باشه واتصالات مودم هم تماما وصل باشه و Local Area Connection هم بايد Enable باشه .
مودم بايد روشن باشه واتصالات مودم هم تماما وصل باشه و Local Area Connection هم بايد Enable باشه .
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
ای بابا شما هم دست کم گرفتید ما رو
همه اینها درسته چه مشکلی ممکنه داشته باشه ؟؟![]()
قصد دارم یه مودم وایرلس بخرم ولی نمیدونم چه مارک وچه مدلی بگیرم از دوستان و اساتید فن خواهش میکنم راهنماییم کنید
قیمت مهم نیست فقط میخام با کیفیت و بی عیب و نقص باشه
دوستان من يك مودم وايرلس Dlink مدل 2640U دارم . الان وقتي تنظيمات مودم و وايرلس را انجام ميدم كانكشن من توي ويندوز اتوكانكت ميشه و هميشه وصل هستم من ميخوام خودم كانكشن را كانكت كنم به اينترنت و البته تنظيمات وايرلس هم يهم نخوره بايد چيكار كنم ؟
اين هم لينك مشخصات مودم من :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یک سوال داشتم . این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی هیچ کس جواب نداده .
من یه مودم Adsl مدل 2640u دارم که در حالت bridge تنظیم شده .
یه pc دارم که با کابل شبکه به مودم وصل شده و براحتی وارد اینترنت میشه .
یه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم کانکت میشه و بعد به اینترنت کانکت میشه .
مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپتاپ جداگانه میتونن به اینترنت وصل بشن ولی همزمان به اینترنت وصل نمیشن .
مثلا الان با pc به اینترنت کانکت شدم . با لپتاپ به مودم کانکت میشه ولی وقتی روی کانکشن اینترنت کلیک میکنم تو قسمت verifing username ... ارور میده .
لطفا راهنمایی کنین .
( میخوام هر دو سیستم با حالت bridge به اینترنت وصل بشن )
این عدد VPI/VCI هست که بین 0 تا 35 تنظیم میکنیم، این به چه دردی میخوره؟
من سرویس شاتل 512 دارم با مودم TP-LINK ایا باید روی همین عدد تنظیم کنم؟
احتمالا آره براي شاتل همين مقادير هست ولي از شركت سوال كن.
اره برای شاتل VCI=35 VPI= 0 هست!
سلام
مودم من d-link 2520u هستش
وقتي تلاش ميكنم با ويزاردي كه در سيدي هست تنظيم كنم و به مرحله آخر ميرسم
از من ميخواد يوزر و پسوورد رو صحيح وارد كنم!
البته يوزر كه صحيح است، با مراجعه به سايت شركتي كه اين خدمات رو ارائه ميده
توانستم زير مصرف رو مشاهده كنم...
در ادامه توضيح بدم: 1-من با usp اتصال رو تنظيم كردم
2- چراغ "internet" روي مودم به رنگ قرمز هستش
3- ip رو در بخش local area connection هم تنظيم كردم
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)