کسی اپشن فایلی داره که توش سری ب ایتالیا رو داشته باشه؟
کسی اپشن فایلی داره که توش سری ب ایتالیا رو داشته باشه؟
اینقدر توی تالارهای گفتگوی سایتهای خارجی این بازی گشتم تا بالاخره فهمیدم چطوری میشه با یک برنامه اینکارو انجام داد .من اول cf رو برای بازیکنم انتخاب کردم .3 سال بوندسلیگا بودم 4 سال بارسا و الان منچستر.
به همه دوستان که قصد ویرایش بازیو دارن توصیه میکنم این برنامه رو حتما بگیرن .کار کردن با این برنامه خیلی راحته.اگه کسی نتونست با برنامه کار کنه من توضیحاتشو بزارم .
![]()
میشه لینک دانلود این برنامه را بذارید؟
این برنامه را پیدا کردم فکر کنم همینی باشه که دوستمون عکسهاش را گذاشته.
حجمش 18 مگ هست![]()
PRO-EVO Editing Studio 2009 - Update 1.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفاشیست من تا حالا اپشنی ندیدم که تیمهای سری ب ایتالیا را داشته باشه اما تو gamingaccess خیلی از لوگو های سری ب هست!
به قسمت گرافیک پچ بری می تونی پیداشون کنی.
این یک نمونش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم برنامه 12 مگ
خوبی این برنامه اینه که میشه خیلی از گزینه ها رو عوض کرد مثلا اگه کسی از تیم ملیش خسته شده میتونه تغییرش بده (البته من هنوز خودم امتحان نکردم).یا اگه کسی از یک پست خسته شد میتونه با پاک کردن اون پست و اضافه کردن یک پست دیگه , توی زمین یک جا دیگه بازی کنه و چند ویژگی دیگه .
تمام ویژگیهای این برنامه :
- Fixed bug Import Team from OF2 (game crash)
- Add Import .csv file in OF (Automatically replace all items/columns from .csv file)
- Add Find Duplicate Players function
- Updated FM to PES Converter : 3.01 (by SMcCutcheon)
* Editing Players : names / basic settings / positions / abilities / special abilities / motion / accessories / faces relink / capitalize
* Editing Teams : names / basic settings / fans colors / home stadiums / chants relink / capitalize
* Editing Teams : formation / basic settings / Game plan / Strategy
* Kits view from kitserver
* Transfer players (drag & drop) / change squad numbers
* Editing stadiums names
* Editing leagues/cups ingame names
* Global Editing (Stats Adjust) : Teams / Positions / 1-99 Abilities / 1-8 stats / Age / Specials Abilities / Dribbling Style / Injury
* Global Editing (Method Adjust) : - / + / = / +% / -% / Maximum value / Minimum value
* Import Teams/Players from another PES 2009 option file (OF2)
* Export OF in .csv format
* Export Teams rosters in .csv format
* Export/Import Players datas in .player09 format
* Editing balls names
* Editing songs names for menus
* Filter List players by ID / Alpha / Nationality / Team / Position / Free / Capacities / Specials Capacities
* String Files editor
* FM to PES stats Converter 2.0 (by SMcCutcheon)
* Lite Kitserver manager
* Editing "Become A Legend" player : name / basic settings / positions / abilities / special abilities / motion / accessories
Bug fixes and new features:
* Improved Import Team from OF2
* Improved Formation settings
* Improve Faces relink
* Export csv : add an option in "configuration" to export in csv with "," or ";"
* Import csv support "," or ";" separators
* Drag & Drop player from csv : Nationality, age and weight fixed
* Fixed favoured side bug
* Fixed boots bug
* Fixed Leagues rename bug
* Updated FM to PES Converter : 3.0 (by SMcCutcheon)
* Improved STR Editor 2009
* Add BEcome A Legend Editor
Last edited by 4039; 02-02-2009 at 14:55.
ما بیشتر
کار من نیست منم دانلود کردم حاجی فقط از استقلالش کم نزاریا![]()
من الان این نسخه 1.3 که شما لینکشو گذاشتی گرفتم .توی بخش b.a.l دو تا تغییر دیدم یکی اینکه پست اولیه ای که برای بازیکن انتخاب شده قابل تغییره دوم اینکه بلوکهای رشد بازیکن هم اضافه شده اما در عوض 6 مگ حجمش بیشتره از نسخه 1.2.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام قلی جان
تلفنی فراموش کردم بگم رفتی زیارت منو هم دعا کن.از موارد بالا اگه منچستر و چلسیو خط بگیری بقیشو پایم.
Last edited by 4039; 02-02-2009 at 15:28.
ولی من که می خوام فیس باقری رو ببرم تو بازی نمیدونم تو cv06 کدوم فایل بین رو شامل میشه و باید جای کدوم فیس وارد کنم.(من پرسپولیس رو خودم رو یکی از تیم های others A ساخته ام) شما میگید چیکار کنم؟
krauser جان یه سر به این آدرس بزن فکر کنم به دردت بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون...ولی فعلا تیمهای سری ب رو میخوام تا بعد که لوگوی اونها رو بذارمفاشیست من تا حالا اپشنی ندیدم که تیمهای سری ب ایتالیا را داشته باشه اما تو gamingaccess خیلی از لوگو های سری ب هست!
به قسمت گرافیک پچ بری می تونی پیداشون کنی.
این یک نمونش
اون عکسی هم که گذاشتی لوگوی خود gamingaccess هست
من لوگوی سری ب ندیدم
krauser
این فایلی که گذاشیتن فقط 600 کیلوبایته نه 20 مگ!!
چجوریاس؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)