تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 1138 اولاول ... 1095095595996056066076086096106116126136196597091109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله دقيقا همان قطعه اي كه نشون دادين اسمش پالاني است. كلا به تويي گلگيرها پالاني ميگن.
    باز كردن پالاني سمت راست براي دو چيز لازمه:
    1. باز كردن كامل موتور فن كولر و بخاري كه داخل گلگير جاسازي شده.
    2. باز كردن جنت پايين رادياتور بخاري كه از بالا دسترسي به اون خيلي مشكله.
    البته من هميشه براي اين كار چندتا از پيچها رو باز ميكنم و زماني كه پالاني تا حدي آزاد شد كار رو انجام ميدم، چون در آوردن كامل پالاني مستلزم باز كردن چرخ هست كه اونم بايد جك بزنيم و پيچ باز كنيم و..!!
    اگر نخواستين پالاني رو كامل در بيارين، تمام پيچهاي اون رو باز كنين و در نهايت بين بدنه و پالاني يك قطعه چوب بزرگ قرار بديد( در محل بين پلاني با پا ركابي) تا يك فاصله ايجاد بشه و شما بتوني راحتتر دستت رو داخل ببري و پيچها رو باز و بسته بكني.
    البته اينجوري هم باز يك مقداري ممكه مشكل باشه چون پالانيها كلا حالت فنري و محكمي دارن و خيلي نيرو براي خم نگهداشتن اونها لازمه.
    الان مشكل بخاري شما چيه كه ميخواهين باز كنين؟ اگر ايرادي نداره، بيجهت زحمت نكشين چون اصلا كار ساده سرگرم كننده اي نيست، و همش استرس و مراقبت ميخواد كه چيزي نشكنه، خراب نشه، كج نشه، سوراخ نشه،...!!!
    ممكنه از ماشينتون بيشتر بنويسيد؟ عكس هم بگذاريد؟
    امشب رفته بودم پيش دوستم كه يدكي شورلت داره و راديات ايراني رو دادم برام بفروشه و گفت اتفاقا ديشب يكي در به در دنبال راديات ميگشته!!
    براش توضيح دادم كه اين سالمه و كار ميكنه اما حرارت خوبي نداره و خيال نكنه مثل آمريكايي كار ميده!!!..
    گفت: خريد و فروش ماشينهاي آمريكايي خيلي رونق گرفته و ديشب از مشهد يكي اومده اهواز و يه كاپريس نسبتا تميز رو به قيمت 16 تومان خريده( احتمالا مدل 87 به بالا بوده).يه نفر هم تازه اومده بود وسيله بخره براي يه بيوك بي 3 مدل 64 كه از اصفهان خريده بود و ميگفت تميزه و فقط موتورش مورد داره..من هم فرستادمش پيش دوستم كه تعميرگاه داره و گفتم بهش بگو من فرستادمت تا حسابي سنگ تمام بگذاره..
    يكي از از ايلام گيربكس 350 خريده بود كه با باربري براش فرستادن..
    خلاصه رونقي گرفته اين بازار آمريكايي...
    اما من هنوز در تعجبم چون توي اهواز آمريكايي خيلي كم شده و اتفاقا توي مشهد ماشينهاي بهتري پيدا ميشه، گويا اون آقاي مشهدي خودش چندتايي آمريكايي داشته و بازم ميخواسته بيشتر داشته باشه!!
    آدم اين چيزا رو كه ميبينه خيلي انرژي مثبت ميگيره!!!!!
    Last edited by camaro lt; 05-02-2013 at 20:38.

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه من الحمدالله بخاری و یا فن ماشینم مشکلی نداره و مثل اسب کار میکنه.همینطوری جهت فوضولی فقط میپرسیدم.من کلا عادت دارم تا وقت خالی دارم درباره همه چیز اطلاعات بدست بیارم تا یه وقت که احیانا اگر مشکلی برام پیش بیاد و وقت اون موقع خیلی مهم میشه دیگه نرم دنبال پیدا کردن راه حل و بتونم تو کمترین زمان ممکن حلش کنم.من دیگه نمیدونم درباره ماشینم چی میخواید بدونید.قبلا تو همین تاپیک دربارش توضیح دادم.حالا هم دوباره یه چیزایی ازش میگم.
    بیوک بی 3 مدل 1366 موتور سیاه گودورنچ.بازم الحمدالله مثل ساعت کار میکنه گیربکس اتوماتیک اونم که مشکلی نداره مثل موتورش.ازکسی که خریدمش اون خودش تازه رفته بود 5 تا لاستیک نو براش خریده بود یعنی الان لاستیکاش 95 درصد داره.کمپرسور کولر خودش اینطور که خودش میگفت خراب شده بود و رفته یه زانتیایی براش خریده و نصب کرده البته گاز نداره ولی کولر که میزنم کلاچش کار میکنه و وارد مدار میشه.تودوزی کامل سالم ولی داشبود چند جا ترک داره و یه جا خیلی عمیقه.برچسب های صندوق و داخل موتور رادیاتور و روی در ها همه نصب هستن.بیزر کمربند کار میکنه.یارو خودش رفته چراغهای پشت کیلومتر رو یخی کرده که واقعا قشنگ شده.جلو و عقب رو تا جایی که خودم میتونستم نگاه کردم و چک کردم تصادف نداره.من خودم از ماشین بیشتر برای آخر هفته استفاده میکنم و زیاد بیرون نمیارمش.من خودم 6.5 میلیون خریدمش که البته با یه سری خرجهایی مثل چادر و عوض کردن پمپ کامل ترمز وتعوض پلاک و بالاخره خورده کاری ها 7 در اومد.
    راستی یه سوال اون گیربکس 350 چند فروخته شد؟ و آیا بهتره که آدم یه گیربکس کامل بخره یا بره یه کیت بخره و بده براش عوض کنن؟
    اگر چیز دیگری هست بگید در خدمتم.
    ممنون از راهنماییتون برای پالانیها
    Last edited by aminbest; 05-02-2013 at 21:26.

4. 5 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.....................
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:50.

6. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قيمت گيربكس رو نميدونم، اما براي تعمير بايد ببينين چه چيزهاي از گيربكس خودش سالمه و چي خرابه و يه حساب سر انگشتي بكنيد معلوم ميشه بدرد ميخوره يا نه؟
    گاهي ممكنه پوسته گيربكس ايراد داشته باشه و يا دو يا سه تا از قطعات اصلي اون مثل درامها خراب باشن ، اينجوري خريد يه سالم بصرفه به نظر مياد.آقا محمد كه خيلي واردتر هستن، چون تعمير رو خودشن انجام دادن.
    قيمت اون بيوك اصفهاني كه گفتم 1.400.000 بوده ، احتمالا ببرتش پيش دوستم براي تعميرات..اگر ديدمش حتما عكس ميگيرم..
    كاشكي از اون ماستنگ عكس ميگرفتين، دلم ميخواد ببينم اون نقاش در ازاي 8 تومان چه كاري تحويل ميده؟ و مقايسه كنيم با كارهاي بازسازي بدنه در آمريكا و اون رنگهاي پر جلوه و فوق العاده اي كه ميزنن.
    آقا محمد ممكنه از ست دستگاه جوشكاري خودتون يه عكس كامل بگذاريد؟ بخصوص اون كپسول استيلن كه ببينم دقيقا از چه نوعي است.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

.......................
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:51.

10. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببخشید دیر شد این هم یکسری عکس از لوازم جوش

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشكر جناب محمد،
    كلا اين ست چقدر قيمت داشت؟( با حساب قيمتهاي قديم!)
    من متوجه شدم بايد كپسول استيلن بگيرم بنابراين حتما بايد ماليمتر جداگانه، يكي براي اكسيژن و يكي براي استيلن داشته باشم؟
    اتومبيلهاي مدل 1975
    شورلت مونزا
    موتور 8 حجم 4350
    قدرت 115 ( داراي موتورهاي 4 سيلندر 85 اسب و احتمالا موتور وانكل هم بوده)
    باك 70 ليتر شتاب صفر تا 96 12.3 ثانيه
    سرعت 176 كيلومتر در ساعت

كرايسلر كوردبا
    موتور 8 حجم 6560 قدرت 165 اسب
    باك 97 ليتر
    صفر تا 96 10.7 ثانيه
    سرعت 177.6

چند نمونه ديگه از اتومبيلهاي جديد سال 75 ( كامارو براي اولين بار فرم شيشه عقب رو عوض كرد)

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Auss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Sydney, Australia

پيش فرض

اقایون فرد چطوره ؟
    کلی میگم

با تشکر

16. این کاربر از Auss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

...................
    Last edited by MJ1970; 30-08-2016 at 10:53.

18. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    راستی یه سوال مگه گاورنر دنده ای چشه که میگید بدرد نمیخوره؟و مگر جور دیگه ای هم گاورنر هست؟البته من بگم که تا حالا گاورنر رو هم ندیدم چه از نزدیک و چه عکسش.البته میدنم چی هست بصورت تئوری و اینکه تنظیم کننده گیربکس برای رفتن به دنده بعدیه.ولی اینکه کجا نصب میشه و اصول کارش هم چیه رو نمیدونم
    البته اگر شما اساتید عزیز یه توضیح کاملی درباره گیربکس 350 اتوماتیک بدید و اصول کارش رو از دنده یک که راه میوفته تا برسه به دنده 3 و موقعی که معکوس میدیم با سیم سبقت یا موقعی که سرعت کم میشه و خودش دنده کم میکنه بدید خیلی ممنون میشم.اگر هم عکسی باشه که چه بهتر.
    ممنون میشم از شما دوستان و اساتید عزیز
    Last edited by aminbest; 06-02-2013 at 21:20.

20. 2 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •