بله دقيقا همان قطعه اي كه نشون دادين اسمش پالاني است. كلا به تويي گلگيرها پالاني ميگن.
باز كردن پالاني سمت راست براي دو چيز لازمه:
1. باز كردن كامل موتور فن كولر و بخاري كه داخل گلگير جاسازي شده.
2. باز كردن جنت پايين رادياتور بخاري كه از بالا دسترسي به اون خيلي مشكله.
البته من هميشه براي اين كار چندتا از پيچها رو باز ميكنم و زماني كه پالاني تا حدي آزاد شد كار رو انجام ميدم، چون در آوردن كامل پالاني مستلزم باز كردن چرخ هست كه اونم بايد جك بزنيم و پيچ باز كنيم و..!!
اگر نخواستين پالاني رو كامل در بيارين، تمام پيچهاي اون رو باز كنين و در نهايت بين بدنه و پالاني يك قطعه چوب بزرگ قرار بديد( در محل بين پلاني با پا ركابي) تا يك فاصله ايجاد بشه و شما بتوني راحتتر دستت رو داخل ببري و پيچها رو باز و بسته بكني.
البته اينجوري هم باز يك مقداري ممكه مشكل باشه چون پالانيها كلا حالت فنري و محكمي دارن و خيلي نيرو براي خم نگهداشتن اونها لازمه.
الان مشكل بخاري شما چيه كه ميخواهين باز كنين؟ اگر ايرادي نداره، بيجهت زحمت نكشين چون اصلا كار ساده سرگرم كننده اي نيست، و همش استرس و مراقبت ميخواد كه چيزي نشكنه، خراب نشه، كج نشه، سوراخ نشه،...!!!
ممكنه از ماشينتون بيشتر بنويسيد؟ عكس هم بگذاريد؟
امشب رفته بودم پيش دوستم كه يدكي شورلت داره و راديات ايراني رو دادم برام بفروشه و گفت اتفاقا ديشب يكي در به در دنبال راديات ميگشته!!
براش توضيح دادم كه اين سالمه و كار ميكنه اما حرارت خوبي نداره و خيال نكنه مثل آمريكايي كار ميده!!!..
گفت: خريد و فروش ماشينهاي آمريكايي خيلي رونق گرفته و ديشب از مشهد يكي اومده اهواز و يه كاپريس نسبتا تميز رو به قيمت 16 تومان خريده( احتمالا مدل 87 به بالا بوده).يه نفر هم تازه اومده بود وسيله بخره براي يه بيوك بي 3 مدل 64 كه از اصفهان خريده بود و ميگفت تميزه و فقط موتورش مورد داره..من هم فرستادمش پيش دوستم كه تعميرگاه داره و گفتم بهش بگو من فرستادمت تا حسابي سنگ تمام بگذاره..
يكي از از ايلام گيربكس 350 خريده بود كه با باربري براش فرستادن..
خلاصه رونقي گرفته اين بازار آمريكايي...
اما من هنوز در تعجبم چون توي اهواز آمريكايي خيلي كم شده و اتفاقا توي مشهد ماشينهاي بهتري پيدا ميشه، گويا اون آقاي مشهدي خودش چندتايي آمريكايي داشته و بازم ميخواسته بيشتر داشته باشه!!
آدم اين چيزا رو كه ميبينه خيلي انرژي مثبت ميگيره!!!!!![]()