منم امروز تست کردم غیر فعال بود فکنم کلا Voice تو کنفرانس فعلا غیر فعاله احتمالا باید به نت ایران مربوط باشه ..
منم امروز تست کردم غیر فعال بود فکنم کلا Voice تو کنفرانس فعلا غیر فعاله احتمالا باید به نت ایران مربوط باشه ..
سلام
بچه ها تورو خدا زود یکی کمکم کنه سریعا نیاز دارم افلاین ها و متن چت کردن یه ای دی که پسوردش رو ندارم بخونم
بحث از هم پاشیدن زندگیم
خواهشا زود کمکم کنید
سلام بچه ها تورو خدا زود یکی کمکم کنه سریعا نیاز دارم افلاین ها و متن چت کردن یه ای دی که پسوردش رو ندارم بخونم
بحث از هم پاشیدن زندگیم خواهشا زود کمکم کنید
اینو تست کنید بعد بگید برای خودم کار کرد:
انگار صدا تو کنفرانس برنامه یاهو مسنجر قط هست به همین خاطر از Voice برای حرف زدن میشه استفاده کرد. اگه هدفون وصل میکنید و صداتون بعد از زدن voice call کار نمیکنه تو control panel گزینه sounds and audio devices رو زده و در سربرگ volume پایین گزینه advanced رو زده بعد هدفن رو تو صفحه ای که میاد انتخاب کنید و اوکی کنید. به سربرگ audio برید و دکمه volume رو بزنید بعد خواهید دید صدا کار خواهد کرد. تیک میکروفون رو اگه زده باشه صدا کار میکنه اگه stereo mix زده باشه اهنگ اگه بزارید برای طرف پخش خواهد شد.
خب کنفرانس که با voice call متفاوت هست الان من voice call فعال دارم و میتونم صحبت کنم ولی تو کنفرانس قسمتی که مربوط به Hands Free هست و همینطور Talk غیر فعال هست .
این تنظیمات مربوط به فعال کردن میکروفون هست که تو سیستم من فعال هست ولی voice تو کنفرانس غیرفعاله. voice call هم کلا فعاله
خب برای من فعال نبود وویس کال خطا میداد بعد همون راهو رفتم درستیدم گفتم اینجا هم بگم که مال شما که درست بوده پس.bb
سلام به همه من چند وقته یاهوم دیگه شکل های متحرک نشون نمیده کسی میدونه مشکلش چیه اگه کسی میدونه بگه :(
راستش اینطور که من یادم میاد با شروع سال 2012 سرویس Voice Call تو سرویس های گروهی مثل کنفرانس ها و چت روم ها به طور کلی بسته شد. فک کنم این مورد برای ویدیو کال هم صدق میکنه .البته مطمعن نیستم ولی یادم میاد اون موقع خیلی حرفش بود این موضوع!
ببخشید. اما این چیزی که شما میخواین رو خیلی ها میخوان
اگه میشد راحت چت آی دی های بقیه رو خوند که دیگه باید در سایت یاهو رو گِل می گرفتن که! هیچ راهی ندارین جز اینکه پسورد رو داشته باشین . کنفرانس ها از سال 2012 در داخل سایت آپلود میشن!. نگرانی از جهت پاک شدن چت لیست ها وجود نداره ( قبلاً داخل برنامه یاهو مسجر ذخیره میشد)
مشکلش احتمالا از ویندوز و رابط کاربری یاهو با ویندوزه. در مرحله اول یاهو مسنجر رو آپدیت کنی .در مرحله دوم برنامه های RUNTIME ویندوز رو چک کن و برنامه هایی که نصب نیست رو نصب یا به روز کنید
چطوری میتونم تاریخ سایت آیدیمو ببینم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)