تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 609 از 2550 اولاول ... 10950955959960560660760860961061161261361965970911091609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تبریز من از چند نفر پرسیدم همه افت سرعت دارن! ولی امروز واسه من نسبتا خوب بوده اکثرا رو 80-90 بوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال من یه 1مگ دارم از ماکس نت به هر دری که میزنم میگن مشکل از ما نیست مشکل از خودته
    ولی سوالم اینه برای 1 مگ
    Downstream Rate: 573 kbps

Upstream Rate: 255 kbps

هست تو تنظیمات مودم که نگاه میکنم
    ولی باید چقدر باشه اینا واسه 1مگ برم خرخرشونو بگیرم میخوام با مدرک برم الان 4 ماهه که سرعتمو پایین آورن فقط 1ماه اول سرعتم 120 یا 130 بود
    حالا دیدن که تو اون 1ماه زیاد دانلود کردم فکر کنم منو از قصد محدود کردن آره؟
    میشه بگین برای 1مگ
    Downstream Rate
    Upstream Rate
    باید چقدر باشه؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال من یه 1مگ دارم از ماکس نت به هر دری که میزنم میگن مشکل از ما نیست مشکل از خودته
    ولی سوالم اینه برای 1 مگ

ولی باید چقدر باشه اینا واسه 1مگ برم خرخرشونو بگیرم میخوام با مدرک برم الان 4 ماهه که سرعتمو پایین آورن فقط 1ماه اول سرعتم 120 یا 130 بود
    میشه بگین برای 1مگ
    Downstream Rate
    Upstream Rate
    باید چقدر باشه؟؟؟؟؟؟
    دادا فهمیدم . اکانت شما رو 1 مگ بستن . ولی خط شما رو 512 بستن . شما می گین سرعتم کمه . اونا نگاه می کنن به اکانتتون و می بینن 1 مگ بستن می گن مشکل از ما نیست . شما برو یا زنگ بزن نمایندگی بگو Downstream و Upstream من رو کم بستین ولی من اشتراک 1 مگ دارم . اونا درست می کنن . Downstream شما باید 1024 و Upstream شما باید 386 باشه . شما حتی اگه 2 مگ هم بگیرین سرعتتون زیاد نمیشه تا این محدودیت رو از خط شما بردارن .

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

ولی سوالم اینه برای 1 مگ

میشه بگین برای 1مگ
    Downstream Rate
    Upstream Rate
    باید چقدر باشه؟؟؟؟؟؟
    در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دادا فهمیدم . اکانت شما رو 1 مگ بستن . ولی خط شما رو 512 بستن . شما می گین سرعتم کمه . اونا نگاه می کنن به اکانتتون و می بینن 1 مگ بستن می گن مشکل از ما نیست . شما برو یا زنگ بزن نمایندگی بگو Downstream و Upstream من رو کم بستین ولی من اشتراک 1 مگ دارم . اونا درست می کنن . Downstream شما باید 1024 و Upstream شما باید 386 باشه . شما حتی اگه 2 مگ هم بگیرین سرعتتون زیاد نمیشه تا این محدودیت رو از خط شما بردارن .

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره .
    خداییش دمت گرم داداش خیلی نوکرم امروز صح رفتم این نمایندگیش که این اینترنت را برام داده بود یکم با آرامی صحبت کردم دیدم خیر حالی نمیشه یکم داد هوار کردم گفت من نمیدونم زنگ بزن پشتیبانی تبریز منم زنگ زدم منو اینور اونور انداختن حی به این اتاق به اون اتاق وصل میکردن راستش حوصله هم یه مدت میشه دیگه به قران درست 1 ساعت منو به اینور اونور وصل کردن بعدش قطع کردم زنگ زدم به همون شخص اولی که منو به یه ساعت الاف کرده بود یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم  

در مورد این گفتتون میشه راهنمایی کنین زیاد حالی نشدم
    در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم

ساغل همشهری ساغل !!!

6. 2 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خداییش دمت گرم داداش خیلی نوکرم امروز صح رفتم این نمایندگیش که این اینترنت را برام داده بود یکم با آرامی صحبت کردم دیدم خیر حالی نمیشه یکم داد هوار کردم گفت من نمیدونم زنگ بزن پشتیبانی تبریز منم زنگ زدم منو اینور اونور انداختن حی به این اتاق به اون اتاق وصل میکردن راستش حوصله هم یه مدت میشه دیگه به قران درست 1 ساعت منو به اینور اونور وصل کردن بعدش قطع کردم زنگ زدم به همون شخص اولی که منو به یه ساعت الاف کرده بود یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم

در مورد این گفتتون میشه راهنمایی کنین زیاد حالی نشدم
    در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره ؟؟؟؟؟؟
    دادا تو پول 1 مگ رو داده بودی . ولی از اینترنت 512 حقیقی استفاده میکردی . باید یه تخفیفی قاعل میشدن . ولی اینطور که معلومه رفتی پدرشونو در آوردی . فکر نکنم بدن . درست نشد بازم زنگ بزن . با لطافت صحبت کن .

8. این کاربر از razmjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

همشهری های عزیز
    بوردا آدام دانیشیر هاا
    یکیتون جواب بدید توی تبریز کدوم شرکت پینگش از همه بهتره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

همشهری های عزیز
    بوردا آدام دانیشیر هاا
    یکیتون جواب بدید توی تبریز کدوم شرکت پینگش از همه بهتره؟
    من میگم ماکس . شاید بچه های isp های دیگه مال خودشونو بگن . ولی من کال آف دیوتی بازی می کنم . پینگم تو سرور ایران 80 هست . گاهی اوقات میره رو 90 .

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دادا تو پول 1 مگ رو داده بودی . ولی از اینترنت 512 حقیقی استفاده میکردی . باید یه تخفیفی قاعل میشدن . ولی اینطور که معلومه رفتی پدرشونو در آوردی . فکر نکنم بدن . درست نشد بازم زنگ بزن . با لطافت صحبت کن .
    آخرش درست کردن داداش بعضی وقتا فوش هم خوبه ها الان 1ماه بود منو اسیر کرده بودن منم تو این 1ماه جدی نمیگرفتم ولی دیروز یه داد هوار کردم خداییش حل شده الان 110تا 120 سرعت دارم

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

آخرش درست کردن داداش بعضی وقتا فوش هم خوبه ها الان 1ماه بود منو اسیر کرده بودن منم تو این 1ماه جدی نمیگرفتم ولی دیروز یه داد هوار کردم خداییش حل شده الان 110تا 120 سرعت دارم
    نه دادا . اگه خوب رفتار میکردی احتمالا الان سرعتت فیکس 140 بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •