تبریز من از چند نفر پرسیدم همه افت سرعت دارن! ولی امروز واسه من نسبتا خوب بوده اکثرا رو 80-90 بوده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تبریز من از چند نفر پرسیدم همه افت سرعت دارن! ولی امروز واسه من نسبتا خوب بوده اکثرا رو 80-90 بوده
دوستان یه سوال من یه 1مگ دارم از ماکس نت به هر دری که میزنم میگن مشکل از ما نیست مشکل از خودته
ولی سوالم اینه برای 1 مگ
Downstream Rate: 573 kbps
Upstream Rate: 255 kbps
هست تو تنظیمات مودم که نگاه میکنم
ولی باید چقدر باشه اینا واسه 1مگ برم خرخرشونو بگیرم میخوام با مدرک برم الان 4 ماهه که سرعتمو پایین آورن فقط 1ماه اول سرعتم 120 یا 130 بود
حالا دیدن که تو اون 1ماه زیاد دانلود کردم فکر کنم منو از قصد محدود کردن آره؟
میشه بگین برای 1مگ
Downstream Rate
Upstream Rate
باید چقدر باشه؟؟؟؟؟؟
دادا فهمیدم . اکانت شما رو 1 مگ بستن . ولی خط شما رو 512 بستن . شما می گین سرعتم کمه . اونا نگاه می کنن به اکانتتون و می بینن 1 مگ بستن می گن مشکل از ما نیست . شما برو یا زنگ بزن نمایندگی بگو Downstream و Upstream من رو کم بستین ولی من اشتراک 1 مگ دارم . اونا درست می کنن . Downstream شما باید 1024 و Upstream شما باید 386 باشه . شما حتی اگه 2 مگ هم بگیرین سرعتتون زیاد نمیشه تا این محدودیت رو از خط شما بردارن .
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره .![]()
خداییش دمت گرم داداش خیلی نوکرم امروز صح رفتم این نمایندگیش که این اینترنت را برام داده بود یکم با آرامی صحبت کردم دیدم خیر حالی نمیشه یکم داد هوار کردم گفت من نمیدونم زنگ بزن پشتیبانی تبریز منم زنگ زدم منو اینور اونور انداختن حی به این اتاق به اون اتاق وصل میکردن راستش حوصله هم یه مدت میشه دیگه به قران درست 1 ساعت منو به اینور اونور وصل کردن بعدش قطع کردم زنگ زدم به همون شخص اولی که منو به یه ساعت الاف کرده بود یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم
در مورد این گفتتون میشه راهنمایی کنین زیاد حالی نشدم
در ضمن اگه حضوری برین غرامت یادت نره ؟؟؟؟؟؟
یکم فوشش دادم تا حالی شد آخرش گفت تا فردا ظهر درست میکنیم
ساغل همشهری ساغل !!!
دادا تو پول 1 مگ رو داده بودی . ولی از اینترنت 512 حقیقی استفاده میکردی . باید یه تخفیفی قاعل میشدن . ولی اینطور که معلومه رفتی پدرشونو در آوردی . فکر نکنم بدن . درست نشد بازم زنگ بزن . با لطافت صحبت کن .![]()
همشهری های عزیز
بوردا آدام دانیشیر هاا
یکیتون جواب بدید توی تبریز کدوم شرکت پینگش از همه بهتره؟
من میگم ماکس . شاید بچه های isp های دیگه مال خودشونو بگن . ولی من کال آف دیوتی بازی می کنم . پینگم تو سرور ایران 80 هست . گاهی اوقات میره رو 90 .![]()
آخرش درست کردن داداش بعضی وقتا فوش هم خوبه ها الان 1ماه بود منو اسیر کرده بودن منم تو این 1ماه جدی نمیگرفتم ولی دیروز یه داد هوار کردم خداییش حل شده الان 110تا 120 سرعت دارم![]()
نه دادا . اگه خوب رفتار میکردی احتمالا الان سرعتت فیکس 140 بود .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)