تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 905 اولاول ... 109509559599605606607608609610611612613619659709 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون دوست عزیزِدوستان شمعهای ماشینو باز کردم سر همشون سیاه شده بودندر حالیکه 1500 کیلومتر هم نشده که عوضشون کردمدفعه قبل که برای تغییر گپ بازشون کرده بودم قهوه ای روشن بودن..حدود 500 کیلومتر پیشچرا اینجوری شدن؟مشکل خاصی دارن؟البته فیلتر هوا رو دیروز عوض کردم و خیلی کثیف بود..ممکنه بخاطر این باشه؟
    سلام
    شمعهای قبلی هم دوده داشت ؟
    اگه نه , پس شمعها سرد هست و با قبلی فرق داره
    اگر بله , پس مشکل یا از تنظیم نبودن موتور هست یا بالا بودن قشار سوخت
    اگر همه ب شمعها دوده داره پس احتمال بالا بودن فشار سوخت زباده
    اگر مصرف در 100km هم بالاست پس احتمال بالا بودن فشار سوخت خیلی بیشتره
    علت بالا بودنش هم کثیف شدن رگولاتور هست
    باید بخوابونینش توی محلول انژکتور شور تا یک ساعت و هر ده دقیقه هم تکونش بدین و رسوبها حل بشه
    بعدش با بنزین بشورینش
    اگر باز مشکل حل نشد , یا باید تعویض بشه یا براش شیر کنترل بذارید که معجزه میکنه
    در تاپیک صرفه جوئی توضیحش درج شده
    اگر با تعویض رگولاتور باز هم مشکل حل نشد پس تولید کننده در ساخت رگولاتور گند زده و کارش خوب انجام نمیده
    کثیفی یا پوسیدگی سنسور اکسیژن هم باعث بالا رفتن مصرف میشه

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    شمعهای قبلی هم دوده داشت ؟
    اگه نه , پس شمعها سرد هست و با قبلی فرق داره
    اگر بله , پس مشکل یا از تنظیم نبودن موتور هست یا بالا بودن قشار سوخت
    اگر همه ب شمعها دوده داره پس احتمال بالا بودن فشار سوخت زباده
    اگر مصرف در 100km هم بالاست پس احتمال بالا بودن فشار سوخت خیلی بیشتره
    علت بالا بودنش هم کثیف شدن رگولاتور هست
    باید بخوابونینش توی محلول انژکتور شور تا یک ساعت و هر ده دقیقه هم تکونش بدین و رسوبها حل بشه
    بعدش با بنزین بشورینش
    اگر باز مشکل حل نشد , یا باید تعویض بشه یا براش شیر کنترل بذارید که معجزه میکنه
    در تاپیک صرفه جوئی توضیحش درج شده
    اگر با تعویض رگولاتور باز هم مشکل حل نشد پس تولید کننده در ساخت رگولاتور گند زده و کارش خوب انجام نمیده
    کثیفی یا پوسیدگی سنسور اکسیژن هم باعث بالا رفتن مصرف میشه
    بله شمعهای قبل هم تقریبا سیاه بودن
    خودم میتونم این کارارو بکنم یا ببرم مکانیک؟
    ممنون

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

بله شمعهای قبل هم تقریبا سیاه بودنخودم میتونم این کارارو بکنم یا ببرم مکانیک؟ممنون
    با احترام به مکانیکهای فهمیده , شاید مکانیک اصلاً متوجه نشه چی چی میگین شما (شستشوی رگولاتور سوخت )
    بیشتر مکانیکها وقتی میگین مصرف زیاده و شمعها دوده زده میگن برو فیلتر بنزین بخر بیار !!!!!
    درصورتیکه هر چی فیلتر سوخت کثیفتر بشه فشار سچخت کمتر میشه و مصرف کم میشه
    اگر دست به آچار هستین , کار ساده اب هست

سنسور اکسیژن رو با موتور کاملاً سرد باز کنین
    اگر کثیفه با بنزین بشورینش
    اگر پوسیده باید عوض بشه
    اگر باز مشکل حل نشد نوبت رگولاتوره که شسته بشه . جاش معمولاً بغل موتور یا زیر ماشینه یا کنار باک . یا توب باک مثل ماتیز
    کار با بنزین احتیاط زیادی میخواد که در صفحه ی آخر تاپیک صرفه جوئی توضیح دادم .
    مسئولیت ایمنی با خودتونه ا

اگر ماشین قدیمی باشه ممکنه انژکتورها هم رسوب گرفته و درست بسته نمیشه و چکه داره و مصرف رو برده بالا اما معمولاً اگر مشکل از انژکتورها باشه دوده ی شمعها با هم تفاوت داره و یکی زیاده و یکی کمتر

5. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان ماشینم راناس صفر هست هنوز 4 هزارتا بیشتر راه نرفته یه مشکل دارم،بعضی وقتا(حس میکنم وقتی به موتور آب میخوره اینطوری میشه)ماشین یه جوری کم جون میشه و استارت میزنی ماشین خاموش میکنه و باید حتما گاز بدی 2،3 بار تا قدرت موتور تا 2-3 بره خلاصم باشه خاموش میشه مشکل از چی میتونه باشه؟
    بعد همین اتفاق ماشین رو پارک کردم اومدم بیرون یه جور بوی سوختنی میومد مشکل چی میتونه باشه؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان ماشینم راناس صفر هست هنوز 4 هزارتا بیشتر راه نرفته یه مشکل دارم،بعضی وقتا(حس میکنم وقتی به موتور آب میخوره اینطوری میشه)ماشین یه جوری کم جون میشه و استارت میزنی ماشین خاموش میکنه و باید حتما گاز بدی 2،3 بار تا قدرت موتور تا 2-3 بره خلاصم باشه خاموش میشه مشکل از چی میتونه باشه؟
    بعد همین اتفاق ماشین رو پارک کردم اومدم بیرون یه جور بوی سوختنی میومد مشکل چی میتونه باشه؟
    باید دید آب به کدام قسمت ماشین وارد می شه درون ای سی یو وارد می شه یا سنسوری یا چیزی رو به خطر می ندازه
    موقعی که اینجوریه ممکنه دیاگ بتونه ایراد رو نشان بده
    اما بهترن راه پیدا کردن راه ورود آب هست
    به آب خوردن یعنی چه ؟
    بابان؟ شستشو؟ رد شدن از آب گرفتگی

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دفعه ـی اولی که این کشل رخ داد ماشین رو شستم و اینطوری شد دفعه ـی پیشم بارون به شدت میبارید و پس از خاموش کردن به مدت 10 دقیقه زیر بارون و دوباره روشن کردن این اتفاق افتاد!بیشتر تو حالت خلاص ماشین خاموش میشه و تو دنده باشه ماشین خاموش نمیشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان صدای زیاد موتور چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
    ماشین من بخصوص تو دورای بالای 3 صداش خیلی زیاده در حالیکه با ماشین ذوستم مقایسه میکردم برا اون خیلی کمتره
    ماشینم سمند Ef7 مدل 92
    ممنون

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بهترین زمان برای تنظیم باد لاستیک کی هست . صبح ظهر یا عصر.

و اینکه متن چند وقتی هست چراغ abs ماشینم روشن میشه (پراید 132 ) در واقع اول که ماشین را روشن میکنم خاموش هست و حرکت میکنم در حین حرکت یه صدای چیلیک چیلیک از چرخها میاد بعد از یه 500 متر که میرم چراغ abs روشن میشه و صدای چیلیک چیلیک هم قطع میشه . وقتی چراغ روشن هست ترمز شدید میگیرم چرخها قفل میکنه و میکشه

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دفعه ـی اولی که این کشل رخ داد ماشین رو شستم و اینطوری شد دفعه ـی پیشم بارون به شدت میبارید و پس از خاموش کردن به مدت 10 دقیقه زیر بارون و دوباره روشن کردن این اتفاق افتاد!بیشتر تو حالت خلاص ماشین خاموش میشه و تو دنده باشه ماشین خاموش نمیشد

چک کنید که بالای درب موتور آی راهی برای نفوذ آب داره به باکس ای سی یو یا نه و اینکه راه هی خروج آب زیر شیشه جلو بشته نشده باشه

دوستان صدای زیاد موتور چه دلایلی میتونه داشته باشه؟
    ماشین من بخصوص تو دورای بالای 3 صداش خیلی زیاده در حالیکه با ماشین ذوستم مقایسه میکردم برا اون خیلی کمتره
    ماشینم سمند Ef7 مدل 92
    ممنون
    خیلی سخته دو تا ماشین رو ب هم مقایسه کردن اما مشکل از کیفیت و یا شل بودن اگزوز شروع میشه و به حتا بلبرینگ کلاچ و دیسک و صفحه و ووو می رسه مثلن اینکه خلاص و درب موتور باز هر دو رو باید کنار هم چک کنید

بهترین زمان برای تنظیم باد لاستیک کی هست . صبح ظهر یا عصر.

و اینکه متن چند وقتی هست چراغ abs ماشینم روشن میشه (پراید 132 ) در واقع اول که ماشین را روشن میکنم خاموش هست و حرکت میکنم در حین حرکت یه صدای چیلیک چیلیک از چرخها میاد بعد از یه 500 متر که میرم چراغ abs روشن میشه و صدای چیلیک چیلیک هم قطع میشه . وقتی چراغ روشن هست ترمز شدید میگیرم چرخها قفل میکنه و میکشه

بهترین زمان به نظر من زمانیه که هوا متعادل و نه گرم و نه سرد باشه و اینکه بهتره ماشین تازه حرکت کرده باشه که باصطلاح عامیانه لاستیک نرم شده باشه و گرماش تقسیم شده باشه
    چراغ ای بی اس نشان از خرابیه سیستمه با این موضوع که شما کشیدن ترمز و قفل کردن رو دارید پس حتمن مشکل در سیستم و داره که خیلی وقت ها تعمیرکار اقدام به خارج کردن سیتم از مدار می کنند این رو حتمن با یک مرکز معتبر چک کنید
    Last edited by kasra2002; 07-02-2015 at 11:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خودروي من موقعه دنده عقب گرفتن در دور ارام كه حركت ميكنه به عقب خاموش ميشه ؟ مشكل اين چيه كسي هست پاسخ بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •