چرا اندیشه اینطوری شده !
ساعات حدود 2 بعد از ظهر
256 - خط 3
دلمون به سرعت روز خوش بود اونم اوضاعش داره خراب میشه
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا اندیشه اینطوری شده !
ساعات حدود 2 بعد از ظهر
256 - خط 3
دلمون به سرعت روز خوش بود اونم اوضاعش داره خراب میشه
![]()
very مشکوک!
چرا زنگ نمیزی پشتیبانی؟
اگه شب و روز سرعت پایین بود باز میشد گفت خطت مشکل داره ولی اینکه شب فقط میاد پایین حتما بزنگ پشتیبانی چون درسته شب چند روزه سرعت رو آوردن پایین و ثابت کردن ولی نه رو 10 بلکه رو 70 و ساعت 4 همزمان با وقت سحر سرعت یهو میشه 100 تا ساعت 6![]()
سلام
بچه ها واقعاً دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود منم اندیشه جمع آوری کردم الان قراره شاتل برام راه اندازی کنه الان 16 روزه که اینترنتم قطعه الان که دارم اینا رو مینویسم اشک تو چشام جمع شده با دایال آپ اومدم دیگه تقریباً یادم نمیاد سرعت بالا چطوری بود یه زمانی شبا 1700 مگ دانلود میکردم الان هیچی تازه امروز زنگ زدم شاتل میگه خط 5 شلوغه احتمالاً میوفته واسه بعد از تعطیلات راه اندازی میشه واقعاً زندگی سخت شده اگه میتونستم برمیگشتم اندیشه ولی فکر کنم اونجا هم همینطوری باشه چون الان سر مخابرات کارم مونده اگه اینترنتتون رو دوست دارین همونجا که هستین بمونین وگر نه حداقل 2 هفته باید معطل بشین
اندیشه واسه من که دیگه بعدظهرها و شبا کلا قطعه با این سرعتش........
حیف پولی که اینا میخورن....
با این توضیحاتی که این دوستمون آقای Mailer داده من به همه شما اطمینان می دم ایشون یا کارمند فنی شرکت اندیشست که داره اینجا تبلیغات می کنه و از طرف شرکت ماموریت داره که اوضاع کابراشو بسنجه و راهنمائیشون کنه یا قبلا برای اندیشه کار می کرده ، حالا خودشو معرفی نمی کنه که احتمالا ضایع نشه ، چون این اطلاعاتی که ایشون دادن فقط کسی که کار فنی ADSL می کنه بلده سر این قضیه رو هر چی می خواین من شرط می بندم می گین نه حالا هر چی دلتون می خواد بگین دوستان
خوب کم کم ازش اطلاعات گرفتیم فهمیدیما
حالا بگو کدوم قسمتی آقای Mailer زنگ بزنیم صدای قشنگتو بشنویم یه خورده کسی اونجا تحویلمون بگیره![]()
من مرکز 6 هستم منظریه
اوضاع اندیشه خط727 عالی سرعت دانلود بین 120تا 140.
سرعت:128
Downstream:1199
Upstream:572
فکر نکنم هیچ خطی سرعت اپلودش مثل 727 باشه خودایش خیلی کیف میکنم یادش بخیر خط ما مشکل داشت همه 220 داشتن ما 20.
![]()
Last edited by jabarsink2000; 31-08-2010 at 21:22.
میگم بهتره ما بجای اینکه isp خودمونو عوض کنیم بهتره خونمونو عوض کنیم بیایم گلسار
طاقت بیار، تو می تونی!
اینترنت خبری نیست، خبری شد بهت می گم
پس کار و کاسبی شاتل هم گرفته که دیگه خط 5 جا نداره، خدا بده برکت
ایشاا... وقتی اومدی شاتل به این همه معطلیش واست بی ارزه
اقا جان باشه من کارمند اندیشم خوبه داداش ؟ حالا یه سوال دارم این اطلاعاتو فقط کارمندای اندیشه بلدن؟ که شما اینجوری نتیجه گرفتی!
من در مورد شبکه اطلاعاتم زیاده چون کلاس میرم ادرسشو میخوای بهت میدم اتفاقا اونم نزدیک اندیشست(خودت حدس بزن) . در مورد اندیشه اطلاعاتم زیاده چون هم دوستم اونجاست هم خیلی وقت مشترکشونم هم شرکنشونو خیلی دوست دارم و اتفاقا فرم استخدامشونو هم پر کردم(اگه راضیت میکنه)
بمحض اینکه استخدام بشم شماره تلفن داخلیمو بهتون میدم یکم هم پارتی بازی می کنم کلی حال کنید
اما در مورد اندیشه
من امروز با دوستم حرف زدم
قولهایی که داده بودن و برانون نقل کرده بودم رو 80-90% عملی کردن که اون 10-20% هم در طول هفته اینده اجرا یی میکنن
مرکز 4 درست شده
کاربرهای مراکز 5و7 هم از هفته دیگه احساس خیلی بهتر رو قراره تجربه کنن.
پهنای باند زیاد شده و در نتیجه سرعت شب زیاد شده. روز که مشکل نداشت هیچ وقت
قیمت پایین اومده و از هفته بعد اعمال میشه
و چند تا چیز دیگه که گفت نگو
در مورد مرکز 5 هم داستان اینه که اندیشه 1-2 ماه اونجا پورت نداره برای همین مشترکین میرن به سمت شرکتای دیگه
Last edited by mailer; 31-08-2010 at 21:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)