رایکارد .....![]()
رایکارد .....![]()
ایول ....![]()
دقیقا منم می خواستم همینو بگمحالا اگه توی این وعضعیت بخوریم به بارسلون که بد بخت می شیم !!
توی این موقعیتی که داریم بازی با بارسا خیلی خطریه !
رایکارد هم شد مربی؟!
اون موقع هم اگه قهرمان شد، چون بهترین بازیکنا رو داشت! وگرنه هیچی نیست!!! بیخود با عقده های باقی مونده از بارسا میاد رئال رو به گند میکشه!
مگه ندیدی اینجوری کردم وقتی اسم رایکارد رو شنیدم ؟؟؟؟ ::::::![]()
![]()
![]()
بارسلونا 34 گل در ده هفته ....
رئال با این وضعیت نمی تونه در مقابل بارسلونا تاب بیاره و می بازه ....
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟
سلام:
اول که خدمتون عرض کنم اومدن من شخصا با اومدن رایکارد موافقم .. دی: (بابا شوخی کردم نزن)
والا من هیچ وقت از این شتر خوشم نیومد من دوست دارم که هر چه زودتر بره اما نه وسطای فصل که تیم به گند کشیده بشه.
به نظر من باتوجه به نا رضایتی خوزه مورینهو باید اونو بیاریم سانتیاگو.
در ضمن باید خدمت دوستان عرض کنم رفقا تیمی بیاد و 6تا 6تا بزنه باید ازش ترسید چی میگین شما .
درسته ما بازیکنهای خوبمون رو در اختیار نداریم و اگه داشتیم 7 تا بهشون میزدیم اما باید بگم که ما در هر صورتی باشیم مقابل بارسا خیلی خوب بازی خواهیم کرد اینو من مطمئنم هستم و خواهش دارم گول این ظاهر فریبی ها رو نخورید.
کاش هیگواین همینطور روی فورم باشه و بتونه بیشتر و بیشتر اینطوری بازی کنه.
راستی دوستان میگم این تیم چلسی داره همینطور بازیکن میخره مگه فصل نقل و انتقالات تموم نشده پس چطوری میتونه بخره ؟
شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه ....
نظرتون چیه ؟؟؟![]()
Last edited by Majid393; 11-11-2008 at 13:36.
این که گفتی یعنی چی ....شبکه یک گفت یه جراح ایرانی میخواد پای نیستلروی رو عمل کنه ....
نظرتون چیه ؟؟؟![]()
الان بهترین جراح مغز و اعصاب ایرانیه با پسرشم مصاحبه می کردن موبایلش هی زنگ می خورد ....
تو ناسا هم که نمی دونم تو کدوم قسمتش یه ایرانی مسوله ....
علی کردی هم که تو قسمته بازاریابیه گوگله ...
اونا بهشون امکانات داد این شدن ...
خب پای نیتسلروی ایرانی عمل کنه چیه مگه ...
باید دید می یاد تو ایران پاش عمل بشه یا اینکه تو اسپانیا دکترش ایرانیه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)