تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 609 از 2014 اولاول ... 10950955959960560660760860961061161261361965970911091609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال به افشين پيرواني اولتيماتوم داده بود که اگر مصاحبه اش با يک روزنامه ورزشي را تکذيب نکند،با خطر محروميت روبرو خواهد شد
    پيرواني درباره اين موضوع به خبرنگار مرجع خبري گفت: باور کنيد روحم از آن حرفها خبر نداشت.شما باور مي کنيد که من گفته باشم احکام فدراسيون وجاهت قانوني ندارد؟ بنده گفته بودم که به خاطر راي کميته انضباطي ناراحتم،اما نمي دانم چرا آن روزنامه حرفهاي مرا به گونه اي ديگر منتشر کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اگر داور داربي ايراني باشد و قبلا هم به ضرر ما سوت زده باشد باز هم مشكلي نداريم.»
    داريوش مصطفوي، مديرعامل پرسپوليس با اعلام اين مطلب مي‌گويد:«ما همين داوران را داريم و مشكل هم با آنها نداريم. مسوولان فدراسيون بايد با صحبت و آموزش داوران به آنها روحيه بدهند؛
    مسوولان ليگ قول داده‌اند كه داوري‌ها بهتر شود اما نمي‌دانم با قول دادن داوري‌ها بهتر مي‌شود يا نه؟ براي داور داربي هم هميشه تابع فدراسيون هستيم و اگرداور ايراني هم باشد فرقي به حال ما نمي‌كند. «حرف اصلي ما در مورد داوري اين بود كه طي سه هفته هفت امتياز با داوري‌ها از ما كم شده است و بيايند از هواداران ما عذرخواهي كرده و در ورزشگاه به آنها احترام بگذارند.» مصطفوي در خصوص مشكلات مالي پرسپوليس مي‌گويد:«من وارث بدهي‌هاي مديريت‌هاي گذشته باشگاه هستم كه بعضي از بدهي‌ها مربوط به 15 سال پيش است و اميدوارم با در نظر گرفتن رديف بودجه خاص اين بدهي‌ها را پرداخت كنيم. اگر نياز به پول داشته باشيم و اعلام عمومي كنيم خيلي‌ها حاضرند به پرسپوليس كمك كنند ولي هنوز به آن مرحله نرسيده‌ايم چون رييس سازمان كمك‌هاي زيادي به استقلال و پرسپوليس مي‌كند و اميدواريم به زودي با پيدا كردن اسپانسر روي پيراهن وضعيت مالي بهتر هم شود.» مديرعامل پرسپوليس در مورد وضعيت كلي تيم مي‌گويد:«مردم مي‌دانند كه مديران استقلال و پرسپوليس با آنها صادق هستند. اگر اوضاع بر وفق مراد نبود در مورد ناكامي توضيح مي‌دهيم كه چرا چنين اتفاقي رخ داده و اگر چيزي براي عرضه نداشتيم مي‌گوييم فرد ديگري بيايد ولي اكنون روند كار ما خوب است و با همين روند قهرمان مي‌شويم.»
    Last edited by monster489; 20-09-2008 at 22:45.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عليرضا نيكبخت‌واحدي، يار شماره 10 تيم پرسپوليس به همان اندازه كه در بازي با مس كرمان كم فروغ ظاهر شده بود، در ديدار با پيام خراسان يكي از بهترين‌هاي ميدان بود تا سه امتياز اين بازي حساس به حساب سرخ‌ها واريز شود.
    نيكي محبوب هواداران پرسپوليس كه در مقابل محبت‌هاي هواداران مشهدي تيمش، مورد بي‌مهري هواداران پيام قرار گرفت، با يك گل و يك پاس گل همچنان جزو موثرترين بازيكنان پرسپوليس است.
    به رغم اينكه تو هميشه نسبت به مشهد ابراز علاقه مي‌كني، هواداران مشهدي در مورد تو كم لطفي كردند!
    مهم نيست. بعضي‌ها اينطوري هستند. چه مي‌شود كرد؟ من ديگر به اين چيزها عادت كرده‌ام و باور كنيد كه توي اين مدت اصلا توجهي به اين چيزها نداشتم. اگر قرار بود تحت تاثير تماشاچي‌ها قرار بگيرم، بايد تحت تاثير هواداران پرسپوليس قرار مي‌گرفتم كه تعدادشان چهار برابر آنها بود.
    بازي با پيام را چطور ديدي؟
    همانطور كه گفتم پيام تيم خوبي بود. اين درست كه تيم پيام مشكلات زيادي دارد و با همين اتفاقات به مصاف ما آمد ولي من حتي قبل از بازي هم گفتم كه پيام تيم خوبي است و با دست و پاي بسته جلوي ما بازي نمي‌كند. من به بازيكنان پيام و مردم خوب مشهد بابت اين تيم خوب تبريك مي‌گويم و اميدوارم كه پيام با قدرت بيشتري در مسابقات ليگ برتر حاضر شود.
    با تمام اين حرف‌ها من اعتقاد دارم كه چون پرسپوليس براي قهرماني بسته شده و چون با اين انگيزه و نيت بازي مي‌كند، فقط بايد به فكر سه امتياز بازي‌ها باشد.
    تو با يك گل زده و يك پاس گل در بازي با پيام، همچنان جزو موثرترين بازيكنان ليگ هستي.
    قبلا گفته‌ام و باز هم مي‌گويم كه تمام فكر و ذكر من اين است كه براي پرسپوليس مثمرثمر باشم و بهترين بازي‌هايم را انجام دهم. در بازي با پيام هم همين تفكر را داشتم و خوشحالم كه هواداران پرسپوليس و مربيان اين تيم از من راضي هستند.

چرا اين اتفاق در بازي با مس نيفتاد و تو كم فروغ ظاهر شدي؟
    در بازي با مس هم آنقدرها كه مي‌گوييد بد كار نكردم. شايد توقع شما از من خيلي بالاست كه اگر گل نزنم و يا پاس گل ندهم، ناراضي مي‌شويد!
    البته راستش را بخواهيد خودم هم از علي نيكبخت چنين توقعي دارم و دلم مي‌خواهد كه توي همه بازي‌ها خوب و سرحال باشم ولي در بازي با مس من روز خوبي را پشت سر نگذاشتم و اميدوارم كه چنين چيزي ديگر تكرار نشود.
    همكاري تو و كريم باقري در بازي با پيام خيلي جالب بود. تو و باقري به هم پاس گل داديد و توانستيد هر كدام دروازه پيام را باز كنيد.
    آقا كريم عالي است. او يك كاپيتان شايسته براي پرسپوليس است كه در اوج تجربه بهترين بازي‌هايش را انجام مي‌دهد. خوشحالم كه آقا كريم اينقدر سرحال و رو فرم است.
    تو و كريم باقري با چهار گل زده و دو پاس گل در جدول موثرترين بازيكنان پرسپوليس در ليگ هشتم هستيد.
    اين باعث خوشحالي من است كه موثرترين بازيكن پرسپوليس هستم. فصل گذشته هم در پايان بازي‌هاي ليگ اين عنوان به من رسيد و از بابت آن خيلي خوشحال هستم. اميدوارم كه تا پايان رقابت‌هاي ليگ بار ديگر موثرترين بازيكن پرسپوليس شوم. البته پرسپوليس بازيكنان خوب و بزرگ زيادي مثل باقري، كريمي و... دارد كه هر كدام مي‌توانند اين عنوان را به دست آورند.
    از بازي با پگاه علي كريمي و دي كارمو مي‌توانند براي پرسپوليس بازي كنند و جدا از اينها مصدوميت توره هم رفع مي‌شود و او نيز به شرايط بازي مي‌رسد. در اين مورد چه نظري داري؟
    من در مورد علي كريمي قبلا صحبت كرده‌ام و همه مي‌دانند كه علي كريمي يك بازيكن بزرگ و بين‌المللي است. وجود علي كريمي براي هر تيمي يك نعمت است و من مطمئن هستم كه با حضور علي كريمي در تركيب پرسپوليس قدرت تيم ما چند برابر مي‌شود. توره هم بازيكن خوب و گلزني است كه آمدنش به بازي به نفع من و پرسپوليس است. همانطور كه خودتان نوشته بوديد توره گفته كه به دنبال قهرماني پرسپوليس و آقاي گلي من است و به همين دليل من هم دوست دارم كه او براي پرسپوليس بازي كند.
    به هر حال پرسپوليس تبديل به تيم بزرگ و خوبي شده كه حتي بازي كردن در اين تيم و حضور در تركيب اصلي سخت‌تر از قبل شده است. اين موضوع بدون شك كار مربيان و بازيكنان پرسپوليس را سخت مي‌كند و رقابت‌ها بيشتر مي‌شود.
    بازي با پگاه را چطور مي‌بيني؟
    براي پرسپوليس بازي كردن جلوي پگاه، پيام و بقيه تيم‌ها فرق نمي‌كند. پرسپوليس فقط دنبال سه امتيازها و قهرماني است و با همين طرز فكر وارد ميدان مي‌شويم.
    در مورد تيم ملي كه نااميد نيستي؟
    اين چه حرفي است؟ كلي هم اميدوارم. بهترين بازي‌هايم را انجام مي‌دهم تا به تيم ملي دعوت شوم و شك نكنيد كه بالاخره علي نيكبخت ملي‌پوش مي‌شود و به جام جهاني مي‌رود. اين بزرگترين آرزوي من است و مي‌دانم كه مربيان تيم ملي نيز بهترين‌ها و آماده‌ترين‌ها را انتخاب مي‌كنند

آخر فروم باز sina285's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اينجا

پيش فرض

تايپيك واسه چي اينقد خلوت شده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاری پرسپولیس : معاون حقوقي باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان شكايت داريم؛ اما فعلا نيازي به ارائه آن به فيفا نيست.
    علي محدثي در گفت و گویی، اظهار داشت: پرونده شكايت ما از ذوب آهن با توجه به تخلفي كه در خصوص وحيد امرايي داشت، باز است و به همين دليل منتظر تصميم كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هستيم.
    وي افزود: در صورتي كه پس از بررسي در كميته انضباطي و يا استنياف به حق خود نرسيم، موضوع را در فيفا مطرح مي‌كنيم و فعلا نيازي به اين كار نداريم.
    محدثي ادامه داد: در صورتي كه در مرحله پاياني و شكايت به فيفا نيز نتيجه نگيريم، به بزرگترين مرجع يعني دادگاه CAS مراجعه خواهيم كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •