عليرضا نيكبختواحدي، يار شماره 10 تيم پرسپوليس به همان اندازه كه در بازي با مس كرمان كم فروغ ظاهر شده بود، در ديدار با پيام خراسان يكي از بهترينهاي ميدان بود تا سه امتياز اين بازي حساس به حساب سرخها واريز شود.
نيكي محبوب هواداران پرسپوليس كه در مقابل محبتهاي هواداران مشهدي تيمش، مورد بيمهري هواداران پيام قرار گرفت، با يك گل و يك پاس گل همچنان جزو موثرترين بازيكنان پرسپوليس است.
به رغم اينكه تو هميشه نسبت به مشهد ابراز علاقه ميكني، هواداران مشهدي در مورد تو كم لطفي كردند!
مهم نيست. بعضيها اينطوري هستند. چه ميشود كرد؟ من ديگر به اين چيزها عادت كردهام و باور كنيد كه توي اين مدت اصلا توجهي به اين چيزها نداشتم. اگر قرار بود تحت تاثير تماشاچيها قرار بگيرم، بايد تحت تاثير هواداران پرسپوليس قرار ميگرفتم كه تعدادشان چهار برابر آنها بود.
بازي با پيام را چطور ديدي؟
همانطور كه گفتم پيام تيم خوبي بود. اين درست كه تيم پيام مشكلات زيادي دارد و با همين اتفاقات به مصاف ما آمد ولي من حتي قبل از بازي هم گفتم كه پيام تيم خوبي است و با دست و پاي بسته جلوي ما بازي نميكند. من به بازيكنان پيام و مردم خوب مشهد بابت اين تيم خوب تبريك ميگويم و اميدوارم كه پيام با قدرت بيشتري در مسابقات ليگ برتر حاضر شود.
با تمام اين حرفها من اعتقاد دارم كه چون پرسپوليس براي قهرماني بسته شده و چون با اين انگيزه و نيت بازي ميكند، فقط بايد به فكر سه امتياز بازيها باشد.
تو با يك گل زده و يك پاس گل در بازي با پيام، همچنان جزو موثرترين بازيكنان ليگ هستي.
قبلا گفتهام و باز هم ميگويم كه تمام فكر و ذكر من اين است كه براي پرسپوليس مثمرثمر باشم و بهترين بازيهايم را انجام دهم. در بازي با پيام هم همين تفكر را داشتم و خوشحالم كه هواداران پرسپوليس و مربيان اين تيم از من راضي هستند.

چرا اين اتفاق در بازي با مس نيفتاد و تو كم فروغ ظاهر شدي؟
در بازي با مس هم آنقدرها كه ميگوييد بد كار نكردم. شايد توقع شما از من خيلي بالاست كه اگر گل نزنم و يا پاس گل ندهم، ناراضي ميشويد!
البته راستش را بخواهيد خودم هم از علي نيكبخت چنين توقعي دارم و دلم ميخواهد كه توي همه بازيها خوب و سرحال باشم ولي در بازي با مس من روز خوبي را پشت سر نگذاشتم و اميدوارم كه چنين چيزي ديگر تكرار نشود.
همكاري تو و كريم باقري در بازي با پيام خيلي جالب بود. تو و باقري به هم پاس گل داديد و توانستيد هر كدام دروازه پيام را باز كنيد.
آقا كريم عالي است. او يك كاپيتان شايسته براي پرسپوليس است كه در اوج تجربه بهترين بازيهايش را انجام ميدهد. خوشحالم كه آقا كريم اينقدر سرحال و رو فرم است.
تو و كريم باقري با چهار گل زده و دو پاس گل در جدول موثرترين بازيكنان پرسپوليس در ليگ هشتم هستيد.
اين باعث خوشحالي من است كه موثرترين بازيكن پرسپوليس هستم. فصل گذشته هم در پايان بازيهاي ليگ اين عنوان به من رسيد و از بابت آن خيلي خوشحال هستم. اميدوارم كه تا پايان رقابتهاي ليگ بار ديگر موثرترين بازيكن پرسپوليس شوم. البته پرسپوليس بازيكنان خوب و بزرگ زيادي مثل باقري، كريمي و... دارد كه هر كدام ميتوانند اين عنوان را به دست آورند.
از بازي با پگاه علي كريمي و دي كارمو ميتوانند براي پرسپوليس بازي كنند و جدا از اينها مصدوميت توره هم رفع ميشود و او نيز به شرايط بازي ميرسد. در اين مورد چه نظري داري؟
من در مورد علي كريمي قبلا صحبت كردهام و همه ميدانند كه علي كريمي يك بازيكن بزرگ و بينالمللي است. وجود علي كريمي براي هر تيمي يك نعمت است و من مطمئن هستم كه با حضور علي كريمي در تركيب پرسپوليس قدرت تيم ما چند برابر ميشود. توره هم بازيكن خوب و گلزني است كه آمدنش به بازي به نفع من و پرسپوليس است. همانطور كه خودتان نوشته بوديد توره گفته كه به دنبال قهرماني پرسپوليس و آقاي گلي من است و به همين دليل من هم دوست دارم كه او براي پرسپوليس بازي كند.
به هر حال پرسپوليس تبديل به تيم بزرگ و خوبي شده كه حتي بازي كردن در اين تيم و حضور در تركيب اصلي سختتر از قبل شده است. اين موضوع بدون شك كار مربيان و بازيكنان پرسپوليس را سخت ميكند و رقابتها بيشتر ميشود.
بازي با پگاه را چطور ميبيني؟
براي پرسپوليس بازي كردن جلوي پگاه، پيام و بقيه تيمها فرق نميكند. پرسپوليس فقط دنبال سه امتيازها و قهرماني است و با همين طرز فكر وارد ميدان ميشويم.
در مورد تيم ملي كه نااميد نيستي؟
اين چه حرفي است؟ كلي هم اميدوارم. بهترين بازيهايم را انجام ميدهم تا به تيم ملي دعوت شوم و شك نكنيد كه بالاخره علي نيكبخت مليپوش ميشود و به جام جهاني ميرود. اين بزرگترين آرزوي من است و ميدانم كه مربيان تيم ملي نيز بهترينها و آمادهترينها را انتخاب ميكنند